Valkoiset kodinkoneet uuteen keittiöön

Olemme vielä kahden vaiheilla kodinkoneiden suhteen, mutta luulen että tulemme päätymään Boschin valkoisiin mööpeleihin. Tahdomme mahdollisimman huomaamattomat, täysin valkoiset koneet ja jääkaappi, pakastinkaappi sekä astianpesukone tulisi olla kalusteoven taakse intergoitavia. Liesituuletin vaihtoehtoja on lukemattomia ja sen valinta onkin sitten jo vaikeampaa. Tässä Boschin parhaimmistoa!

Valkoiset kodinkoneet uuteen keittiöön - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Tämä liesituuletin on aika tavanomainen, mutta itse tykkään tästä kovasti. Tuohon lipan päälle laittaisin muutaman kauniin maustemyllyn ja vaikkapa Alessin sitruspusertimenkin. Induktiolevyn haluan olevan valkoinen, jotta se ei herätä liiaksi huomiota valkoisesta pöytätasosta.

Valkoinen kalusteuuni on upea ja astianpesukone halutaan jemmata kokonaan vetimeettömän kalusteoven taakse. Jääkaappi ja pakastin tulevat varmaankin olemaan ihan perinteiset työtason alle asennettavat kalusteovelliset koneet. Ilmanvaihto  niissä järjestyy sokkelliin asennettavan ritilän kautta.

Valkoiset kodinkoneet uuteen keittiöön - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Laatikosto-mallista jääkaappia ja pakastinta me kaavailimme aluksi, mutta sellaista pakastinta ei ole lainkaan saatavilla. Laatikostojääkaapin osalta ongelmaksi taasen muodostui sen 90cm oleva leveys, joka näyttäisi hassulta kalustejaottelun suhteen.

Jatkamme pähkäilyä ja toivottavasti saamme ensiviikon aikana loputkin päätökset tehtyä, jotta keittiö valmistuisi kesään mennessä!

Mukavaa päivää kaikille!

Kuvat: Bosch


Comments are closed.