Pientä fiksailua ennen keittiöremonttia

Saatiin miehen kanssa inspiraatio-kohtaus ja päätettiin pyöräyttää jääkaappi ja pakastin Bestå-kaapin kanssa päittäin. 🙂 Pahoittelut huonoista kuvista! 🙂

P1160538.JPG

P1160541.JPG

P1160528.JPG

P1160543.JPG

P1160556.JPG

Tässä kuvaa koko keittiötilasta! Nuo kylmäkoneet on tosi tyhmät tuossa ikkunan edessä. Beståsta taasen tykkään hirmu paljon, kun se siirtyi tuonne eteis-seinustalle.

P1160532.JPG

P1160526.JPG

Tässäpä tämä! =D

Meinattiin melkein ryhtyä purkamaan vanhoja kaappeja pois, mutta maltoimme vielä mielemme… ainakin huomiseen!

Hiulihei kaikille! <3

21 kommenttia “Pientä fiksailua ennen keittiöremonttia

 1. Heeeeei, mä tykkään tuosta muutoksesta! Tosi raikkaan näköinen keittiö nyt, kun jääkaappi- ja pakastinmöhkäleet on pois tuosta eteisseinustalta. Tuo valoa ja raikkautta, kun Bestå on matalampi. Ja olkkarista katseltuna ei näytä noi möhkäleetkään pahalta harmaata seinää vasten. Tietty ehkä vaatii hieman tottumista katsella noita möhkäleitä edestä päin. Möhkäleet… HIH mikä sana 😀

 2. Inanaa: No möhkäleet todellakin! 🙂 Mä tosin kyllä rakastan niitä ja edestä ne on tosi kivat (sivuista tod. ei oo). 😉 Pakastimen sisällä on jääpalakone ja molemmissa on led-valot. Eikä niillä ole ikääkään kuin reilu vuosi, mutta poispois rempan tieltä… Onneksi ne on jo &amp;quot;myyty&amp;quot; ennakkoon, hyvän uuden kodin saapi nuo möllykät! =D

 3. Mustakin näyttää ihan kivalle noin! Ja hyviä kuviahan nuo on, varsinkin tuosta ekasta kivasti tuli esiin valaistuksen tuomaa tunnelmaa 🙂

 4. Teillä on niin avara keittiö että ihan vähä kade. Ja teille tulee niiiiiin manee keittiö…voi vitsi onnellisia!!!!!!

 5. Tulipas kiva, paljon valoisampi 🙂 Teillä on niin kaunista! Erityisesti tykkään ihan hirmuisesti peilirivistöstä eteisessä. Mistä olette ostaneet nuo peilit? Tarvitsisin makkariin juurikin tuollaisen 🙂

 6. Onnen Omenia: Hirveän vaikea saada hyviä otoksia ilman kunnon valaistusta! =DMaanvaiva: Mua itseäni pistää silmään tuo keittiöalueen pikku-piiperrys. Ihan kamalasti kulmia ja eri korkeuksia ja vetimiä ja mikro yms. Tahtoisin niin, että remppa alkaa…. =DMaria: Nuo peilit on Ikean Mongstadit, hinta 99 euroa/kpl. Tosi hyvä hintalaatu-suhde. 🙂 Ne voi asentaa pystyyn tai vaakaan, mikä on hyvä jos tahtoo vaihtelua… =DKaisa: Kiitoksia! &amp;lt;3 Tuo seinä oli niin valju ilman mitään ja yhden peilin kanssa se oli ihan hassun näköinen. Siispä päätettiin laittaa niitä neljä! Avartaa pientä tilaa ja tuo illusion suuremmasta neliömäärästä! =D

 7. Minustaki upea järjestys nyt 🙂 Tuli niin paljon avarampi kodista nyt 🙂 eikö ookki kiva ko voi muutella ees jotaki järjestystä 😀

 8. Ensinnäkin UPEA tuo peilirivistö!! Siinä mahtuu kyllä molemmat peilailemaan samaan aikaan 😉 Olen niin ihastunut noihin Bestå -sarjan valkoisiin kaappeihin, joita aika monesta blogista olen bongannut, tahdon kanssa 😉 !! Ja oikein kiva tuo muutos!

 9. Minäkin ihastuin kovasti tuohon peilirivistöön, tosi hyvä idea! Samoin tämä harakka huomasi heti tuon niiiiin kauniin lampun ruokapöydän päällä. 🙂 Tyylikästä!

 10. Outi: Nyt on tullut muutama mutka matkaan ja kompromisseja joudutaan tekemään. 🙁 No, paljon ei tartte rempata, että saa jo paljon paremman kuin toi mikä nyt on. Taas tänään kopsautin ohimon tuohon liesituulettimen lasiin ja nyt on jumalaton sarvi päässä. AUTS! :)Janica: Kiitos kaunis! &amp;lt;3Meän Satu: Tuo tavaroiden pyörittely on tosi kivaa! =D 0 euron budjetilla saa ihan uutta ilmettä ja taas jaksaa vähän aikaa! :)E: Beståt on ihan huiput! SUOSITTELEN! 🙂 Ne on monikäyttöiset ja hyvälaatuiset sekä edulliset muihin vastaavanlaisiin verrattuna. Nyt niiden hintakin on pudonnut, ei ei muuta kuin hankintareissulle! =DPinkki työhuone: Mussa asuu myös harakka, eikä niin pienikään vaan VALTAVA! Mun täytyy välillä ihan rajoittaa tuota blingiä, ettei koti ala muistuttamaan isoa peilisalia! =D

 11. Oi, teillä on kyllä niin kaunista, että oon kyllä vähän kade! Kauhee säästäminen täälläkin koko ajan että sais jotain uutta ja nättiä hankittua ja vanhoja kaamistuksia ulos talosta! 😀

 12. Tosi kivalta näyttää ja ihastelen kans tota peilirivistöä. Hienon näköstä, kun on oikein massiiviset peilit, eikä mitään kirpunkokoisia! Hyvältä kuulostaa myös teidän keittiösuunnitelmat. Mä rakastan isoja leveitä alalaatikoita, ne on niin käteviä! Jos olis enemmän tilaa,niin oltais kyllä laitettu vaan niitä:)

 13. Heippa! Halusin tulla vain sanomaan, että vitsit kuinka tyylikäs koti! :)Ihana etenkin tuo ensimmäisen kuvan kuvakulma! Olipa selkeästi sanottu, mutta siitä kuvasta tykkään erityisesti.Kiva, raikas blogi, ihania kuvia! 🙂

 14. Janika: Me myytiin vanhat pois pikkuhiljaa ja ostettiin mieluisempia kalusteita tilalle. Reilu 2-vuotta meni kalustevaihdossa ja nyt olis keittiö- ja kylppäriremppaa vaille valmis koti! 🙂 Me säästettiin aikaisemmin Kaanin seinäkaappeihin, mutta Ikeastahan sitten löytyi &amp;quot;vastaava&amp;quot; Bestå yli puolet halvemmalla. Siihen olen tosi tyytyväinen ollut. 🙂 Mä olen itse sellainen &amp;quot;heti-kaikki-mulle-nyt&amp;quot;-tyyppi, että välillä pääsi itkukin kun tuntui että kaikki on aina vaiheessa. Mutta lopussa kiitos seisoo, monta nyt jo huonoksi todettua kalustetta jäi ostamatta hetken mielijohteesta, joten siitä on myös hyötyä ettei kaikkea saa uusittua samalla sekunilla. =DVeera: olen itse huomannut, miten paljon paremmat laatikostot on keittiökäytössä. Siis kaappeihin verrattuna. 😉 meillä tuli hieman takapakkia tuon keittiöremontin kanssa ja ihan hirveää säätämistä. saatetaan joutua laittamaan lattia uusiksi, mutta ongelma on se, että sitten se pitää vaihtaa koko asuntoon. Tulee liian kalliiksi…. Pitää keksiä kikkakakkonen ja planB. =DMiia-kaimaseni: =D Ihana kommentti! &amp;lt;3 Kaunis kiitos sinulle!!!!!!!! 🙂 &amp;lt;3

 15. Hyvä muutos 🙂 Bestå sopii hyvin uudelle paikalleen. Kylmäkoneet on tosiaan vähän möhkölemäiset sivusta katsottuna, mutta edestä päin otettu kuva ei ole ollenkaan paha.

  1. Edestä nuo möhikset on kivat, pelkkää terästä. Mutta vaatii melkeimpä kaapit ympärilleen, koska sivut on tyhmät. 🙂

 16. Oi, nyt kyllä ihastuin! 🙂 Mahtava idea laittaa monta peiliä noin vierekkäin. Minkä kokoisessa talossa asustelet? 🙂

  1. Tykkään peiliseinästä kovasti. Se tekee illusion suuremasta kodista, kun ne avartaa niin paljon tuota tilaa. Meidän rakas koti on &amp;quot;vain&amp;quot; 80m2 kolmio. 🙂 Periaatteessa ihan sopiva, mutta mies kaipailee omaa työhuonetta, joten jossain vaiheessa (vuosien päästä) vaihdamme isompaan. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *