Säilytystä AmandaB:n tyyliin

Olen ihastellut tätä AmandaB-collectionin Pasta-lasiastiaa monessa blogissa ja päätin viimein itsekin hankkia sen. Vähän niinkuin ennakkoon, uutta keittiötä varten. =D

P1180564.JPG

P1180562.JPG

Tykkään yhdistellä modernia, teräväviivaista kalustetta tuollaiseen romanttisempaan tilpehööriin. Yhdessä niistä syntyy kivan kodikas fiilinki! ♥ 🙂
Huomiseen! 🙂

20 kommenttia “Säilytystä AmandaB:n tyyliin

  1. Mun haaveissa on jossain vaiheessa saada kulmahyllyt keittiöön ja niihin lasipurkkeja kauniiseen riviin. Vaan vieläkin odottelen inspiraatiota lähteä Ikeaan tuhannen kerran vuoden sisään. Ehkä ensi viikolla :')

 1. AmandaB:llä on paljon kivoja juttuja, varsinkin nuista lasimaljoista yms. tykkään kovasti! 🙂

  1. Suosittelen tutustumista! 🙂 Samaa tyyliä kuin Riviera Maison, mutta puolet halvempaa. Ymmärtääkseni tämä yritys on myös kotimainen, joten siitä plussaa! =Dhttp://<a rel="external nofollow" href="http://www.amandabshop.com/shop/front(nettisivua&quot; target="_blank">www.amandabshop.com/shop/front(nettisivua</a> ilmeisesti päivitetään nyt, koska en päässyt sinne, mutta kurkkaa myöhemmin…) 🙂

 2. On kyllä upean näkönen säilytysastia! Ihana, tyylikäs, kaunis 🙂 Siellä on kyllä vaikka mitä ihanuuksia siellä nettikaupasa 🙂

  1. Ihanuuksia tosiaan riittää! 🙂 Mulla on hankintalistalla vielä ainakin Coffee ja coocies-maljat sekä muutama muu pikkujuttu. 🙂

  1. Kiitos kun tulit muistuttamaan, olin ihan unohtanut! 🙂 Tammikuun tarjousliitettä ei ollut, pystytkö laittamaan sen mulle uudestaan! Saattaapi tilausta lähteä tulemaan 🙂

  1. Sain auki ja laitoin sulle meiliä! 🙂 Mä harkitsen niitä kynttilänjalkoja ja ilmoittelen sulle ensiviikolla! 🙂

 3. Onko tuo lasipurnukka oikeasti tarkoitettukin pastalle?! Minä säilytän siinä höyhenpalloja, ne hupsahtivat niin ihanasti juuri tuon uurnan suuaukosta. Täytyykin laittaa kuva omaan blogiin. Astia oli vielä -50% tarjouksessa Wiklundilla, jos niitä on siellä vielä, voisin ostaa toisenkin. Olisivat hauskan näköisiä jollain sivupöydällä vastatusten ja vaikkapa jokin moderni pöytävalaisin siinä välissä.

 4. Ööö, no, mun purkissa lukee PASTA, mutta ilma tuota tekstiä se käy kyllä ihan mihin vaan! =D Nuo on tosi kauniit, joten osta ihmeessä toinenkin kappale! 🙂 Itsekin ostaisin, jos alennuksesta löytäisin. =D Tuollaiseen voisi kesällä tehdä sommitelman hiekasta, kivistä ja oksista. Kylppärissä voisi siinä säilyttyttää vaikka pumpulipalloja , ja keittiössä vaikka mitä ruoka-aineita! 🙂 kahvipapuja tahtoisin laittaa myös esille, mutta vaatisi purnukan jossa ei lue &amp;quot;pasta&amp;quot;. *hihhih* =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *