Suositelkaa kivoja blogeja :)

Mulla katosi kaikki suosikit, kun päivitin blogini domainin .fi-muotoon. 🙁 Olen yrittänyt epätoivoisesti muistella, mitä kaikkea ihanaa olinkaan löytänyt luettavakseni. Univajeesta johtuvan “momnesian” (äiti-ihmisten huonomuistisuus =D) vuoksi en muista mitään kaikkea. =D Osa omista lemppareista on löydetty, mutta osa on vielä kateissa. Myös uutta luettavaa olisi kiva löytää! 🙂

Nytpä siis pyydän teiltä apua rakkaat lukijat! 
Suositelkaa kommenttiboksiin teidän omia lemppareitanne! 🙂
3089.jpg
(Kuva lainattu AmandaB-collectionin verkkokaupasta)
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

33 kommenttia “Suositelkaa kivoja blogeja :)

  1. OIH miten ihana blogi! Tämä olikin uusi tuttavuus ja jäin heti koukkuun! KIITOS KAUNIS! 🙂

  1. Sinuu en kyl ikuna unohda! 🙂 Päivittäinen kahvia ja Hyypiöö-hetki on saatava, yleensä alkuyöstä kun tyttö viimein nukahtaa… =D *hihhii*

 1. Mulla ei oikein ole ehdotella blogeja kun suurimman osan olen bongannut sun listasta. 😀 (Minkä sille mahtaa, että luet niin hitsin hyviä blogeja!)Mutta sen verran täytyy sanoa, että toi AmandaB:n pasta-astia on kyllä ihana! Mä olen jo jonkun aikaa himoinnut RM:n La Cucina astiaa pastoille. 🙂 <3

  1. Hih, mä olen löytänyt monta uutta hyvää blogia, joten sivupalkin "näitä seuraan"-listaa vaan koluamaan! 🙂 Mä harkitsin kans tuota La Cucinaa, mutta itse tykkään enemmän tuosta AmandaB:n mallista. Tuo on 51cm korkea ja just sellainen kuin mun mielikuvissakin! Ihana! <3 Coffee ja Coocies-olisi vielä hankittava jossain vaiheessa… ehkä kuitenkin vasta sitten kun keittiö on valmis. =D

 2. Hih hih, mä kirjoitan aina ton COOKIESIN (suom. keksit) väärin! 😉 Ja tulkaa sit heti pieksemään mut, jos mun purtilon kylkeen alkaa ilmestyä COOCIES-sana. =D

 3. Olenkin itse aloitteleva bloggari ja jos kävisit minun sivujani kurkkaamassa ;)Täytyypä kokeilla itsekin noita yllä mainittuja blogeja, joita sinulle suositeltu!Telluhttp://tellunhallittukaaos.blogspot.com/

  1. Kävin kurkkamassa blogiasi ja ihanalta vaikutti! Sait minusta heti uuden lukijan! 🙂 Lämpimästi tervetuloa tänne blogistaniaan ja sisustus-siskojen jengiin! =DKäykääpä kaikki kurkkamassa Tellun blogia!!!!! 🙂

 4. Mun pikkublogini kans 🙂 Mä oon niin noviisi tässä blogitouhussa..harjoittelen vasta ja oon ihan hurahtanut!

 5. Sannis: Sun viimeisin postaus oli mainio, ihanaa avautumista! =D *tsihhih* =D Mulla oli viimeviikolla samanlainen fiilis, hiiteen koko keittiö ja korkeakiiltovalkoinen. Mä en enää sisusta enkä varsinkaan halua uutta keittiötä enkä ainakaan lue enää ikinäkoskaan yhtään ihanaa sisustusblogia jajajaja… *hih* :)Välillä tulee sisustusähky, mutta aina se into palaa sieltä pienen huilitauon jälkeen takas. 😉

  1. motopete: Kiva kun tulit piipahtamaan puumerkin kera. 🙂 Vaikken itse mitään tajuakaan moottoripyöräharrastamisesta, vaikutti blogisi mielenkiintoiselta ja saatampa palata kylään vielä toistekin. 🙂

  1. Aikku: postauksella on jo hieman ikää, mutta ihana oli itsekin palata kommenttisi vanavedessä kurkkaamaan vieläkö vinkatut blogit ovat aktiivisia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *