5 kommenttia “Vaihdoin takaisin vanhaan kommentointimalliin :)

  1. Kirpparikeiju: No ei haittaa tosiaankaan!!!! ūüôā Hyv√§ vaan jos mun jutuista saa ideoita omaan kotiin. =DCristiinaM: Tuo uusi kommentointijuttu (ett√§ voi vastata) vaihtui takas tuohon popup-ikkunaan. ūüôā Vanhaa blogialustaa ei kai saa takas, jos sit√§ meinasit… Siis se sun oma n√§kym√§, miten kirjoitetaan postauksen ja katsotaan kommentit ja tilastot. Se vanha oli parempi, t√§√§ uusi blogger on tosi outo ja m√§ olen v√§lill√§ ihan sekaisin. =D En osaa laittaa en√§√§ edes ajastettua postausta ja siksi m√§ julkaisen juttuja nyky√§√§n y√∂ll√§ *hih* =D

  2. Saa sen vanhan takaisin, sielt√§ ylh√§√§lt√§, vaihda takaisin vanhaan k√§ytt√∂liittym√§√§n… =)Kirjoittelin just omaan blogiin tuosta, ett√§ IE ei ole yhteensopiva muutenkaan Bloggerin kanssa… muitakin ongelmia… ett√§ mieluummin vain eri selaimella ja vastaus-toiminnot k√§ytt√∂√∂n vain, kun on kerran hyv√§ toiminto =)

  3. Nanna: Kiitos neuvosta ihanainen! sain vaihdettua takaisin sen vanhan blogger-alustan!!!!!!! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *