Lauantain nettishoppailua

Meidän neiti on niin malttamaton, ettei hänen kanssaan koluta kauppoja kovinkaan kauaa kerrallaan ja ostokset täytyykin onnistua haalimaan alle tunnissa. Siksi nettikaupat on suosikkejani. Niissä saa rauhassa miettiä ja selata valikoimia, tehdä vertailuja ja pitää vaikka kahvitauonkin välissä ilman hoppua. Viime yönä taas selaisin nettikauppojen valikoimia läpi ja aamupäivän pähkäiltyäni päätin suorittaa muutaman ostoksen Wilhelmiinan Kammarista.

Ruokien säilytys AmandaB lasiastioissa Omakotivalkoinen

Tilasin toisen Pasta-lasiastian (yksi meillä jo on) ja kolmannen saman kokoisen lasipurkin ilman tekstiä. Lisäksi pistin tilaukseen lasinen Coffee-purkin ja Cookies-purkin, vaikka olen kyllä herkkulakossa. 🙂

Pentik Noa nallet Omakotivalkoinen

Ja koska mopo sitten vähän lähti käsistä, päädyin vielä tilaamaan Pentikin verkkokaupasta kaksi 46cm korkeaa Noa-nallea tytölle. Väreiksi valikoitui tietysti teemaan sopivat harmaa ja valkoinen, joiden lisäksi oli saatavana myös vaaleansininen ja -punainen.

Ensi viikolla pakettia pukkaa. Sielä on tulossa nämä ylläolevat ja Anttilasta tilaamani harmaa matto tytön huoneeseen. Lisäksi yksi ylläripaketti odottaa postissa noutoa ja sen kipaisen hakemaan maanantaina.

Letkeää lauantaita kaikille!


Comments are closed.