Lauantain nettishoppailua :)

Nettikaupat on mun suosikkeja! 🙂 Saa rauhassa miettiĂ€ ja selata valikoimia, tehdĂ€ vertailuja ja pitÀÀ vaikka kahvitauonkin vĂ€lissĂ€.
MeidÀn neiti on niin malttamaton, ettei hÀnen kanssa koluta kauppoja kovinkaan kauaa kerrallaan (siis ihan fyysisiÀ myymÀlöitÀ) ja ostokset tÀytyykin onnistua haalimaan alle tunnissa. Ei tuu mittÀÀn sanon minÀ! =D

Viime yönĂ€ taas seikkailin nettikauppojen valikoimia lĂ€pi (aikaa ei oo kuin öisin) ja aamupĂ€ivĂ€n pĂ€hkĂ€iltyĂ€ni pÀÀtin suorittaa muutaman ostoksen! *hih* 😉

Ekaksi Wilhelmiinan Kammariin, josta kotimatkalle pÀÀtyi alla olevat tuotteet!

1158picture3Upload.jpg
Lasinen Coffee-purkki

1158picture4Upload.jpg
Sama purkki, toinen kuva 🙂

3089.jpg
Toinen Pasta-tekstillinen astia (yksi meillÀ jo on) ja kolmas ilman tekstiÀ (siitÀ ei ole kuvaa)

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2012-01-2
Pieni Cookies-purkkeli, vaikka me ollaan kyllĂ€ herkkulakossa 😉 *hih*

Ja koska mopo sitten vĂ€hĂ€n lĂ€hti kĂ€sistĂ€, pÀÀdyin vielĂ€ tilaamaan Pentikin verkkokaupasta kaksi nallukkaa. Avalle siis… 😉 Ja tietysti teemaan sopivat harmaa ja valkoinen. *tsih* =D

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2012-01-2
Noa nalle, kork 46cm harmaa 
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2012-01-2
ja sama valkoisena

Ensi viikolla pakettia pukkaa… NĂ€mĂ€ yllĂ€olevat, sekĂ€ se Anttilasta tilattu harmaa matto Avan huoneeseen. LisĂ€ksi yksi yllĂ€ri-paketti odottaa postissa noutoa ja sen kipaisen hakemaan maanantaina. KyllĂ€ se shoppailu vaan on niin kivaa… 🙂

LetkeÀÀ lauantaita kaikille! 
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Lauantain nettishoppailua :)

 1. Kivoja juttuja olit shoppaillu :)Nettishoppailu on ihan parasta!!! Kahden tyttösen Ă€itinĂ€ ei tÀÀllĂ€kÀÀn aika riitĂ€ kaupoissa pyörimiseen.. paljon helpompaa kotoa kĂ€sin, ehkĂ€ liiankin helppoa… 😀

 2. Inanaan blogista itseni tÀnne klikkailin. Ihana koti:) Olen yrittÀnyt jo aiemmin kommentoida, mutta blogger ei aina pÀÀstÀ joihinkin blogeihin kommentoimaan tai kommentin kirjoittamisen jÀlkeen tulee error-sivu. Kokeillaanpa, meneekö tÀmÀ nyt perille. Mukavaa viikonloppua!

 3. Inanaa: Se on AmandaB:n mallistoa, joten pitĂ€isi löytyĂ€ monestakin paikkaa… :)Milnuska: Nettishoppailu on kyllĂ€ liian helppoa! 😉 MĂ€kin ihan vaan nĂ€ttiĂ€ kahvipurkkia etsin, ja hupsis, tuli sitten ostettua vĂ€hĂ€n muutakin… =D Varsinkin, kun mulla piti olla tammikuun ostolakko… ;)Valua Kuvasa: *hih* 😉 MinĂ€kin löysin sun blogin Inanaan kautta ja luin sun kaikki postaukset yhdeltĂ€ seisomalta! =D

 4. Tosi nĂ€ttejĂ€ nuo lasipurkit! Itse kerÀÀn Pentikin kokki-sarjan purnukoita, jotka sopivat vanilja-astiastooni, mutta tuollaiset lasiset olis myös aika tyylikkĂ€itĂ€. 🙂

 5. MistĂ€ tuoteryhmĂ€stĂ€ tuolla sivulla löysit tuon kahvipurkin? Oon etsinyt koko sivun lĂ€pi enkĂ€LöydĂ€ tuota mistÀÀn…

 6. Hanilo: MĂ€ olen ihastunut noihin lasisiin tekstillisiin sĂ€ilytysastioihin. <3 PentikillĂ€ on myös kivoja, kuten just tuo Kokki-sarja! 🙂 meillĂ€ on hyvĂ€ maku siis! *hih* ;)Cristiina: Kahvipurkki oli siellĂ€ "keittiössĂ€ hÀÀritÀÀn"-osastolla, mutta ilmeisesti loppu, koska en itsekÀÀn enÀÀ löytĂ€nyt sitĂ€. Kahvipurkki on merkiltÀÀn AmandaB, joten niitĂ€ saa vĂ€hĂ€n kaikkialta. Anttilat, stockmann ja tosi monet verkkokaupat myy AmandaB:n tuotteita, joten ei muuta kuin etsimÀÀn! =D(AmandaB:n omasta verkkokaupasta se on kans loppu)

 7. No niin on. Vitsit kun olis varaa tehdĂ€ sitĂ€ enemmĂ€nkin :DKivoja, IHAN SUN NÄKÖSIÄ juttuja.

 8. Outi: Jep, nÀÀ kuuluu siihen Riviera Maison-kastiin… *hih* MĂ€ olen ihan hullaantunut tekstillisiin lasiastioihin. TĂ€ytyy vaan varoa, etten liikaa hamstraa niitĂ€. NĂ€mĂ€ saavat riittÀÀ, vaikkakin sokeri-kippo olisi vielĂ€ hakusessa… ;)Aina löytyy kaikkea kivaa, mutta pakko yrittÀÀ sÀÀstÀÀ remonttiin. Ja nyt mun haaveet hieman kasvoi, kiitos miehen, joka löysi mun unelma kodin… TAHTOO VALKOISEN LAATTALATTIAN KANS! =D

 9. Ihania! Just sellasia mitĂ€ itsekin voisin hankkia 🙂 Shoppailu on kivaa juu 😉 Tavallaan odottaa ettĂ€ hoitovapaa loppuu ja 2 viikon pÀÀstĂ€ palaa töihin, on sitten enempi rahaa ostella kaikkea ihanaa 😀 Ristiriitaista,

 10. eglite: Ihan totta! 🙂 MĂ€ olen itse ollut aina sellainen jokapaikan höylĂ€ ja tehnyt montaa työtĂ€kin kerralla, ettĂ€ oli aika sopeutuminen tĂ€hĂ€n koti elĂ€mÀÀn. *hih* =DTytön kanssa on ihana viettÀÀ aikaa, mutta kaipaisin itse vastapainoksi aikuiskontakteja enemmĂ€n ja työkavereita. Ristiriitaista sekin… :)TMH: Nuo kaikki purnukat on AmandaB:n valikoimaa, joten löytyy monista sisustustuotteita myyvistĂ€ kaupoista. Tuolta Wilhelmiinan kammarista on ainakin se Coffee-purkki jo loppunut… 🙂

 11. Nettishoppailuun olen minĂ€kin viimeisen vuoden aikana jotenkin addiktoitunut.. Töiden jĂ€lkeen jaksa enÀÀ kaupoilla juosta, mutta kotona höyryĂ€vĂ€n kahvikupin kanssa se kĂ€y ihan harrastamisesta. Ja shoppailtavaa kyllĂ€ olis uuteen kotiin joten harrastan jatkossakin. TĂ€nÀÀn katselin jo puutarhojen tarjontaa; netistĂ€ tilattavia puita ja pensaita 🙂 Kuin helppoa!

 12. Sabuska: Harrastus se on mullekin. TykkÀÀn kovasti seikkailla nettikaupoissa ja teenkin sitĂ€ pĂ€ivittĂ€in (öisin =D). MĂ€ kerkesin katsastamaan parveke / terassikalusteet mm Room21:stĂ€ ja voi ettĂ€ miten kivoja siellĂ€ oli. Tosin kiva oli hintakin…. KevĂ€ttĂ€ odotellessa… =D

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *