Kauniit valkoiset lattiat

2739307850_6d87da62d5_z.jpg

1-white-living-room-design-of-new-englan

2-new-england-style-master-bedroom-desig

082310_whitefloor.jpg

47076758574335090_f2sMeO50_c.jpg

black-white-apartment-01.jpg

charming-apartmentFreshome18.jpg

Elegant-White-Color-Apartment-interior-h

fe1a8a6dad1862ba_white-apartment-decor-1

IMG_7482.jpg

L_0046351.jpg

light-interior-design1.jpg

my+tailored+life.jpg

nachopolo.jpg

nachopolo2.jpg

nachopolo5.jpg

nachopolo6.jpg

nachopolo7.jpg
painted-white-hardwood-floors.jpg

post_1492155_1233004846_med.jpg

rustic-chic-cottage-vintage-signs-turquo

white+floor+D2I.jpg

white-cloth_300.jpg

white-interior-design1.jpg

white-wooden-floors-1.jpg

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email. 
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Kauniit valkoiset lattiat

 1. Aah, valkoinen lattia on kyllä ihana. Mekin remontoimme vanhaa rintamamiestaloa jossa yläkerrassa oli lautalattiat. Väri oli kulahtanut sininen ja nyt kun on uusi kiiltävä valkoinen maali päällä, lattioista tuli upeat!

 2. On kyllä kaunis tuo valkoinen lattia, etenkin nuo puu(?)lattiat, jotka tuo valkoisuuteen vähän särmää. Huippua, että saatte ja päätitte ne omaan kotiinne laittaa, kun ne haaveissakin kerta on olleet! 🙂

 3. valkoiset lattiat on kyllä kauniita! mut tulee myös helposti ns. aneeminen fiilis jos myös lattia on ihan valkoinen. lisäksi ne on erittäin haasteellisia kalustaa/sisustaa, tulee usein vaikutelma et huonekalut leijuu 😀

 4. Hei kerrothan sitten miten maalaus sujui? Oliko helppoa saada tasaiseksi yms. Innostus iski ja keittiöremontin yhteydessä olis kiva maalata lattia! 🙂

 5. Henna: Kuullostaa ihanalta! Mä olisin ihan valmis sutimaan maalit jo vaikka huomenna… Tarkoitus onkin huomen hakea pikkupurkki Betoluxia ja testata koe maalaus hellan alle. Siitä näkee hyvin, montako kerrosta sitä sitten tarvii. :)Mabn: Unelmia täytyy tavoitella ja valkoinen lattia on ollut puheena jo vuosia. Kerran se vaihtui jo harmaaseen parkettiin, mutta kyllä se valkoinen vaan on oikea väri meille! Ihanaaaaaa, en malttais oottaa, että pääsen telailemaan… =DTiia: Tykkään kans kovasti. Kuolaan aina Oikotien asunnoissa valkoisia lattioita ja kohta meillä on ihan oma! Toivottavasti se onnistuu! =DS: Totta! Onneksi meillä on kaikki seinät sävytettyjä, joten ihan whitea ei siis (ainakaan) kodista tuu. 🙂 Toisaalta sellaiset leijuvat huonekalut olisi just hienot! *hih* 😉 Vähän scifiä ja 2000-lukua… olisi ainakin tosi omaperäinen tyyli. =DNythän on muuten tullut kova trendi niistä kattoon vaijereilla kiinnitettävistä sängyistä ja sohvista jotka ihan oikeasti leijuu ilmassa. Ne on veikeän näköiset ja ainakin imurointi on helppoa! *tsihhih* ;)Henna: Jep! Mä kuvaan kaikki vaiheet ja teen useamman DIY-postauksen siitä sitten. Jos vaikka innostuisit siekin maalaamaan…. =D

 6. Innostuin itekki jos maalais lattian valkoiseksi. On ne vaan niiin kauniita! mietin vaan miten se käy meijän keittiön rusehtavan lattia laatan kanssa :O ja miltä mosaiikkipaketti näyttää maalattuna 🙂

 7. mimmi: Ymmärtääkseni laattalattiankin voi maalata. En tiedä soveltuuko Betolux siihen, mutta jonkin sortin kaakelimaali voisi käydäkin. Lattialämmitys tosin kellastuttaa voimakkaasti kaikkia öljypohjaisia maaleja.Miksei valkoinen ja ruskea sopisi keskenään? Laittaa siihen väliin hopeisen saumalistan, niin siitä voisi tulla tosi kiva. Muussa sisustuksessa myös ripaus ruskeaa, niin se yhdistää ja luo "väriparit", jolloinka ruskea lattia ei jää irralliseksi asiaksi. =DBetolux peittää tosi hyvin, joten kovin montaa saumaa ei mosaiikkiparkettiin taida ilmestyä edes. Näyttää enemmän isolta laattalattialta. Googleta kuvahakuna mosaic wooden floor paint white tai jotain tuollaista, jos sieltä löysyisi kuvia ja kokemuksia kannattaako mosaiikki-parkettia maalata itse lainkaan. Itse en näe siinä ongelmaa, mutta varmaksi en osaa sanoa. =D

 8. Tuollanen valkoinen puulattia on aivan ihana!!!!Kova hiominen, mutta varmasti sen väärti 🙂

 9. Mia: Öljypohjaisella Betoluxilla maalatessa ei tarvitse edes paljoa hioa. Sen verran vaan, että pinta karhenee ja maali tarttuu paremmin. Eriasia jos vesipohjaisella maalaa, silloin täytyy saada kaikki lakkapinta pois (meillä lakattu tammiparketti), jotta uusi maali imeytyy puuhun. =D Tää on tälläinen nopea ja helppo muutos! =D

 10. Kiitos vastauksestasi 🙂 Kattelin jo eilen mosaiikkiparketin maaluksesta kuvia! tua parketti ei oo missää parhaassa kunnossa kaikkialta, mutta ei viittis lähtee vaihtamaan kun pitäs kesällä myyä asunto ja ostaa isompi. ja tää tammi parketti riitelee varmasti enemmän ton ruskeen keittiön laatan kanssa ku se valkoinen 😀 Tossa on nytteki hopea saumalista.En varmaan lähtis tuota laattaa maalaamaan, kun tosiaan se lattialämmitys.Nyt pitäs vaan saada mies suostuteltua ja keksiä koti koko katraalle siks aikaa 🙂

 11. mimmi: Ollos hyvä! =DPienet naarmut ja koloset täyttyvät pelkällä maalaamisella, mutta jos on kunnollisia reikiä tai saumojen välissä isot raot, niin sitten pakkelointi on lähes pakollinen. Meilläkin on lattiassa painautumia, esim korkokengän korosta ja koiran jäljiltä naarmuja lattiassa, mutta emme aio kitata niitä piiloon. Pelkkä maali saa riittää. Toisaalta se on ihan kivan näköistäkin, että valkoisessa maalatussa lattiassa on elämän merkkejä… =DEi muuta kuin suostelupuuhiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *