Kevään kaipuu – vihreän viettelys

Luxurious-Kitchen.jpg

303205-1082-5.jpg

classic-contemporary-bedroom-design-neut

Colorful-Modern-Green-Bedroom-Paint-Colo

fresh_bathroom100.jpg

green-and-white-christmas-dinner-table-d

green-and-yellow-kitchen-design-ideas.jp

interior-bathroom-design-3.jpg

lemon-green-black-kitchen-decor-ideas.jp

living-room-0-582x582.jpg

Luxurious-Interior-Design-of-Bathroom-Va

open-plan-living-room1.jpg

tapetensjop4.jpg

White-Bedroom-Design-Ideas-1.jpg

white-interior-singapore-3.jpg

wohnidee+23.jpg

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email. 
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Kevään kaipuu – vihreän viettelys

  1. Maiu: Mulla on aina keväiin vihreäkausi, tosin en aio tänä vuonna hankkia mitään vihreää. Keskityn vain nauttimaan vihreästä muiden kodissa! Ekan kuvan keittiö on ihanan raikas yläkaapin ansiosta! =D

  2. Pitäis kehitellä sellasseet yläkaapin ovet, että vois vaan vaihtaa värilevyä vuodenajan ja mielen mukaan ;)- taitaapi sellasia silti jo olla saatavilla…

  3. Anne: Tuollainen olisikin tosi hyvä! =D DC-fixin muovikalvolla voisi kyllä toteuttaa moisen, kunhan ovi on täysin sileäpintainen (ei siis uria tai koristeellisuutta). Kalvosta ei nimittäin jää liimaa lainkaan poistettaessa, eikä se vahingoita pintaa milläänlailla. 😉 Kevääksi vihreää tai keltaista, kesäksi pastellinsävyä, syksyllä poltettua oranssia ja talvella ruskeaa tai punaista… *hih* 😉

  4. Mikähän siinä onkin, että se vihreä väkisinkin tunkee joka kevät pintaan. Vakaasti olen päättänyt, että nyt jotain muuta meille, mutta niin vaan taas nämä kuvat vetoavat…. Mutta vaihdettavat värit keittiönkaappeihin kuulostaisi kyllä ihanalta….. 🙂

  5. Mervi: Mulla on joka kevät vihreä kausi, johon kumminkin tympäännyn jo parissa viikossa. Siksipä en enää aio lähteä toteuttamaan näitä mun "oi kun on ihana idea"-juttuja! =DJos joskus päätän repäistä ja hankkia jotain kirkkaan keltaista tulevaan uuteen keittiöön, niin voisin kokeilla tehdä keltaisesta muovista jonkin abstraktin "roiskeen" yläkaapin oveen. Voisi olla ihan hauska juttu. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *