Valmistelua remonttiin osa 1 – korkea kaappi makuuhuoneeseen

Eteisestä puretaan seinä ensiviikolla ja valmistelutyöt ovat hurjassa vauhdissa. 🙂

Takki- ja kenkäkaappina toiminut 2m korkea Bestå oli kovin massiivinen ulko-oviseinälle siirrettynä, joten sille piti keksiä uusi paikka.

Kokeilin sitä olkkariin ja Avan huoneeseen, mutta paras paikka sille löytyi meidän makkarista!

Päivänvalossa räpsityt kuvat:
P2020708.JPG

P2020710.JPG

P2020711.JPG

P2020712.JPG
Ja illanhämyssä:
P2020713.JPG

P2020714.JPG

Huomenna tulossa postaus eteisen uudesta järjestelystä!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Valmistelua remonttiin osa 1 – korkea kaappi makuuhuoneeseen

  1. hei. kiinnostaisi tietää millaiset sisukaet tuossa korkeassa kaapissa on? onko ne bestå sarjaa myös?

  2. CristiinaM: Korkeakiiltovalkoinen on ihan mun suosikki. Heijastava pinta avartaa tilaa ihan niinkuin peili! :)Maiu: Bestå on kyllä mainio vaihtoehto. Sitä saa vetolaatikoilla ja ovilla. Sisusvaihtoehtoja on vaikka kuinka, on tankoa, lasihyllyä, ulosvedettävää pöytatasoa, lehtihyllyä… Ikean sivuilta löytyy &amp;quot;olohuone&amp;quot; otsikon alta &amp;quot;suunnitteluohjelmat&amp;quot;, ja sieltä Bestå-suunnitteluohjelma. Kannattaa käydä tutustumassa ja suunnitella omanlainen kokonaisuus 3D-kuvan kera =Da_millia: Korkeassa Beståssa on tällä hetkellä hyllyjä, jotka tulee automaattisesti mukana. Aikaisemmin siellä oli takeille tanko (joka nyt siirtyi toiseen kaappiin). Siitä löydät postauksen tästä linkistä:<a rel="external nofollow" href="http://www.omakotivalkoinen.fi/2011/08/eteisen-kaappi-sisalta-ja-ulkoa.htmlAnne:&quot; target="_blank">http://www.omakotivalkoinen.fi/2011/08/eteisen-kaappi-sisalta-ja-ulkoa.htmlAnne:</a&gt; Juu, olen tosi tyytyväinen, että korkea kaappi sopi huoneeseen noinkin hyvin. =D

  3. Inanaa: Jepulis! Tuo kombinaatio toimii kyllä erinomaisen hyvin! :)Tule joskus katsomaan livenä, se on vielä kivempi kuin kuvissa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *