Arvotaan Tivoli Audion model 1- pöytäradio omavalintaisessa värissä

ARVONTA PÄÄTTYNYT!
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!
🙂

MR Hifi juhlii 15-vuotiasta taivaltaan!

MR Hifi aloitti toimintansa ystävänpäivänä 1997, henkilökuntansa pitkäaikaisen ja intensiivisen hifiharrastuksen innoittamana. Pääasiallinen toimintamme muodostui tuolloin käytettyjen hifilaitteiden kaupasta. Kahvipannu porisi, viidakkorumpu lauloi ja toimintamme kasvoi. 
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Melko pian valikoimamme laajeni myös uusien laitteiden puolelle, noudattaen alusta asti tinkimätöntä näkemystämme koskien äänentoistollisia hyveitä: laatu ennen määrää. 
Jokainen tuotteemme on päätynyt valikoimiimme perusteellisen kuuntelun, vertailun sekä kokeilun kautta. Ei ole aivan sama mistä paloista laitteisto kootaan. Ammattitaidolla koottu laitteisto on ehyt kokonaisuus, jonka äänellinen synergia on parhaassa tapauksessa enemmän kuin osiensa summa, elämys vailla vertaa.

MR Hifi, asiakkaiden keskuudessa “Mister Hifiksikin” kutsuttu yritys, sijaitsee metroradan varrella Vuosaaressa, vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä Helsingin sykkivästä sydämestä.
Sijaintimme ei ehkä ole keskeisin mahdollinen, mutta sitä vastoin voimme tarjota rauhalliset ja viihtyisät olosuhteet perusteelliseenkin kuunteluun sekä laitevertailuun, niin hifin, kotiteatterin kuin tinkimättömimmän high endinkin parissa. 

Uusi käytettyjen myymälämme palvelee käytettyjen ystäviä omassa toimipisteessään. Mikäli et pääse itse paikanpäälle, voit käydä fiilistelemässä hifi-myymälässämme myös virtuaalisesti ja tehdä ostoksesi verkkokaupastamme www.mrhifi.fi.

MR Hifin Mikko tahtoi synttäreiden kunniaksi lahjoittaa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Tivoli Audion Model 1-pöytäradion omavalintaisessa värissä! Siispä käynnistänkin arvonnan samantien, palkintona siis yksi kappale Tivoli Audion Model 1-pöytäradiota ja värin voit vapaasti valita kahdeksasta alla olevasta vaihtoehdosta:
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla minkä värisen radion valitsisit, jos voitto osuu kohdallesi. 🙂
1 arpa = kommentti
2 arpaa = kommentti + kirjautunut lukija
3 arpaa = kommentti + lukija + linkitys arvonnasta omaan blogiisi 
(Voit lainata linkitykseen minkä tahansa postauksessa esiintyvän kuvan)
Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana!!! 
Myös anonyymit voivat osallistua arvontaan, keksimällä itselleen oman nimimerkin!
Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa, eli 17.2.2012 klo 23.59 asti!

Voittaja julkistetaan 18.2.2012 klo 10.00!

Onnea arvontaan! 🙂

*Postaus toteutettu yhteistyössä MR Hifin kanssa!*

712 kommenttia “Arvotaan Tivoli Audion model 1- pöytäradio omavalintaisessa värissä

 1. Iik! Kääk! Mun himojeni kohde. Oijoi, kolmella arvalla mukana arvonnassa ja mieluisin olisi black/silver. <3

 2. Ooh, tahtoisin värin frost white/snow white ja tällä hetkellä 2 arvalla :)jonna.musakka@gmail.com

 3. Aivan mahtava arvonta!Jos voitan toivon saavani Classic Walnut- värisenä. Ja kahdella arvalla ollaan mukana.

 4. Oi vau mikä arvonta!!Valitsisin villinä korttina tuon Frost white/Yellow:n :)Minulla on 2 arpaa (kommentti+kirjautunut lukija)lindamarial@hotmail.com

 5. Meiltä jo yksi löytyykin, mutta eipä haittaisi jos tuollainen piristävä Frost White/Yellow meille matkaisi. Kolmella arvalla mukana!

 6. Jiihaa! Jättekiva arvonta! Silver White meiltä jo löytyykin joten oisko se sitten Silver Black 😉 Kolmella arvalla kokeilemassa onnea eli linkitän omaan blogiini.

 7. Kokovalkoinen radio on ollut unelmissa jo pidemmänkin aikaa. 🙂 Yhdellä arvalla anonyymisti!- Terttu

 8. Kahdella mukana! Vaikea valinta. Joko toi kokonaan valkoinen, valko-musta tai valko-hopea/harmaa…Päätä tässä nyt sitten 😀

 9. Ai hitsi mikä palkinto! 😀 Osallistun ehottomasti kommentilla ja lukijana kahella (2) arvalla, ja Frost White/Snow White (nam) minun mielessä :)Onnea arvontaan minulle 😀 ja kiitos arvonnasta sinulle <3 Oo, ihan runosuoni muka rupes nyt sykkiin 😀

 10. Hups! Unohdin laittaa sen toivomani värin… Eli black/silver. Ja kolmella arvalla mukana (poista vaikka se mun eka kommentti :D)!

 11. Oi Oi! Mitäs täältä löytyikään.white/snow white olisi mieluisin jos sattuisi kohdalle.Yhdellä arvalla anonyymisti-Ulpu

 12. Ihana, ihana tivoli. Kaipaan niin, radiota jota kuunnella työn lomassa (teen etänä töitä) Frost White /Snow White ois niin, mun juttu L O V E !

 13. Mukana Ollaan kahdella arvalla 😉 ja jos onni potkaisee,niin värinä meille sopisi snow white.. Keittiömme huutaa radiota 🙂 Kivaa viikonloppua!!!

 14. Kolmella arvalla mukana ! 🙂 Tämä olisi niin ihana, kun en omista radiota tms ollenkaan eikä aina tietokonetta haluttaisi pitää päällä kuunnellakseen jotain :/Mikäli onni suosisi niin ensimmäinen, eli Frost/Snow white olisi miun mieleen.cyberesque@hotmail.comhttp://whenlifeisdigital.blogspot.com/

 15. Huuuu, kolmella arvalla mukana!! <3 Valinnan vaikeus iskisi jos pitäisi väri valita, mutta tuo keltainen on aika pirtsakka! 😀 <3

 16. Ihana palkinto! Joten mukana ollaan kahdella arvalla 🙂 Mä ottaisin tuollaisen Frost White/Snow Whiten. On ihana!

 17. Yhdellä arvalla osallistun frost white/snow white pöytäradion arvontaan!Ja kiitos, kun jaksat kirjoitella blogiasi meidän muiden iloksi. Tykkään! 🙂 -Miida-

 18. Oi ihana arvonta! Kolmella arvalla mukana ja tosi vaikea valita mieleisin väri, sillä oikeastaan kaikki näyttää tosi hyvältä. Mut ehkä mä kuitenkin oon tylsä ja valitsen väriksi frost white/snow white!

 19. Kahdella arvalla ja se on tietysti kokovalkoinen se ainoa oikea väri. Se sopisi ihanasti meidän keittiöön! Blogisi on tosi kiva! T: Mia, jolla yksi lapsi ja koira. Sekä mies.

 20. Aamun valoon valkoiseen, hämyyn harsoon hopeiseenpuheensorinaan, musiikin untuvaan, herään ja nukahdanradioaaltojen keinuntaan.White-snow radiovalintani. Iida-helmi (yhdellä arvalla)

 21. Aivan ihana, ollaan puhuttu mishen kanssa just, kuinka vaikee olis löytää meidän tyyliin yhtään sopivaa radiota, sellaista kun himoteltu jo pitkään! :] Osallistun kahdella arvalla tähän

 22. Ehdottomasti kolmella arvalla mukana tässä arvonnassa ja nyt tuntuu vahvasti, että ihan kokonaan valkoinen olisi noista kaunein!

 23. Niin huippu arvonta!!Mä ottaisin tuona Frost White / Snow White värisenä.Mukana ollaan kahdella arvalla!

 24. Tää on ollut mun hankintalistalla jo piiitkään, mutta aina jokin "enemmän tarpeellinen" on mennyt edelle. Ehdottomasti ottaisin tuon frost white/snow whiten itselleni.Ilmoitteleppa, kun voin lunastaa palkintoni :0) Niin ja yhdellä arvalla mukana.

 25. Aiiivan ihana palkinto!!! Valitsisin tuon Frost white/snow whiten <3Kahdella arvalla mukana :)sypa.blog@hotmail.com

 26. Huisin hienoja 🙂 Kokeillaanpa siis arpaonnea ja jos voitto osuu kohdalle niin valitsen sen täysin valkoisen 🙂 on niiiiiiiiiin hieno!Mukana kahdella arvalla!

 27. Mahtava arvonta -tätä on himoittu!Kokovalkoinen olisi meille just passeli. Yhdellä arvalla innolla mukana Anakonda

 28. Oi, ihania noi kaikki! Mutta Classic Walnut sopisi tän hetkiseen sisustukseen:)Yhdellä arvalla mukana Rosmarine

 29. Kolmella mukana :O) Mä niiiin tarvisin uuden pöytäradion mun omaan huoneeseen, on kiva kuunnella musaa samalla kun ompelen ja Snow White se olis ehdottomasti :D!!!

 30. Kaksi arpaa! Mukana ollaan todellakin 🙂 Ois ihana saada uuteen kotiin uusi radio. Jos voittaisin, ottaisin ton ihan valkoisen.

 31. Voi että, tuo olisi unelmien täyttymys ja ehdottomasti frost white/snow white värisenä. Kolmella arvalla mukaan!

 32. Kahdella arvalla osallistun ja värinä olisi… Tykkään niin täysvalkoisesta että keltaisesta ( yllättävää kyllä).

 33. Iiiik, löytyy mun haavelistalta ^_^Ehdottomasti Frost white / white värissä, hih :)huudot10@gmail.com

 34. White silver ja 2 arpaa, kiitos! 🙂 Jäin noin kuukauden päivät sitten kunnolla koukkuun blogiisi. Teillä on ihana koti ja meillä menee maku yksiin. 😀

 35. Frost white/snow white olisi mun valinta!! Tämä soitin on han mieletön..Niin ja yhdellä arvalla mukana-Sameli

 36. Upeat värit ja upea muoto tässä radiossa. Olisipa vaikea valinta, mutta saattaisin päätyä frost white / green -vaihtoehtoon, koska se on niin kertakaikkisen keväisen herkullisen näköinen.Kahdella arvalla mukana.

 37. Herranenaika valkoinen tänne ja heti 🙂 Ihan mielettömä upea arvonta!!!Kaikilla kolmella mukaan tottakkai!

 38. Olen nyt vasta tutustunut blogiisi, aivan ihana koti! Saanut jo paljon vinkkejä omaan asuntooni 😉 ja mahtava arvonta juuri sopivasti, olisi aivan ihana omistaa tuo white/silver, vaikka valinta olikin vaikea tämän ja tuon kokovalkoisen kanssa..;) ja osallistun siis yhdellä arvalla.

 39. Yksi kotoa jo löytyykin, mutta tuo frost white/ snow white sopisi vielä loistavasti kotiimme.Katri S.

 40. Oi mikä palkinto – ja blogisi on ihana löytö!Uutena lukijana kahdella arvalla onnea kokeilemassa (ja ehdottomasti valkoinen jos sellainen ihme kävisi, että onni potkaisisi).

 41. Ehdottomasti lukijanasi ja linkittäjänä mukana ihanassa arvonnassa 3 arvalla:) Nyt tuli voitto, pakko tulla!!

 42. IHANA arvonta ja ihana blogi =)Jos voittaisin valitsisin ehdottamasti tuon Frost white / Snow white värin. Se onkin keikkunut haave listallani jo ikuisuuden mutta en ole raskinut sitä kotiuttaa… Yhdellä arvalla mukana.–Sofi–

 43. Kokovalkoinen olisi minun valintani… Olisin kolmella arvalla mukana, mutta en tiedä osaanko linkittää tätä joten kahdella sitten 🙂

 44. Tosi mahtava palkinto. Yhdellä arvalla mukana. Frost white/snow white olisi ihana. Toivottavasti onni suosii :)Päivi

 45. Upeaa, wou, mikä palkintojen palkinto!!!!Ihana, olen himoinnut tätä Frost White/Snow Whitea jo kauan, jos onni on myötä,niin pliiiis sellainen minulle, kahden arvan taktiikalla liikenteessä :)Koettakaahan tareta paukku-pakkasessa!

 46. Vau, ihana arvonta! Olen tuota kokovalkoista radioo unelmoinut jo pitkän tovin! Peukut pystyyn! :)Kaisa

 47. Voi mikä arvonta *pyörtyy*…Olen pitkään seurannut blogiasi mutten ole kirjautunut…nyt korjasin tilanteen =)Kahdella siis mukaan tähän huippuarvontaan. Jos onni suosii ottaisin tuon valkoisen ihanuuden…Mukavaa ystävänpäivää sinulle ja lämpöisiä ajatuksia hurjien pakkasten takia.hao@lailanet.fi

 48. IIIIIIKKKKSSS, tuollaista ollaan pitkään himottu, kun asunnostamme uupuu radio!! Tahtoisin tuon Frost white / snow white värisen 😉 !!!! Mukana kahdella arvalla ❤

 49. Vau mikä palkinto. Ehdottomasti kisassa mukana kahdella arvalla. Väriksi valitisisin white silverin.

 50. Upea arvonta! Lukijanasi kahden arvan voimin tavoittelemassa tuota ensimmäistä eli kokovalkoista radiota. 🙂

 51. Oiii toi koko valkonen olis unelma, mun tulevaan pikkuseen omaan asuntoon! :)PS. yhdellä arvalla osallistun!

 52. Ihana radio!! Juuri sellainen kuin olen toivonut!! Osallistun ehdottomasti…kahdella arvalla. Kokonaan valkoinen radio olisi ihana!!!! <3

 53. Wau mikä arvonta!Harmikseni pääsen vain yhdellä arvalla mukaan mutta jos onnistaisi niin ottaisin mielellään koko valkoisen radion!Pakkasterkuin PIPSA

 54. Oijoi, nyt on kyllä niin mahtava arvonta 🙂 Jos arpaonni suosii valitsen kokovalkoisen radion. Ja yhdellä arvalla olen mukana 🙂

 55. Voi, olen VUOSIA haaveillut omasta Tivolistani. Yhdellä arvalla mukana:( ja väri valintani olisi frost white/snow white.Terkuin Danise

 56. Voi kunpa onni potkaisisi, tämä kun on ollut haaveena jo pitkään! Jos potkaisee, niin valintani on ehdottomasti Frost White/Snow White :)Kolmella arvalla lähden mukaan!

 57. Mahtava palkinto!!Ehdottomasti halauaisin tuon koko valkoisen:) Mukana kahdella arvalla -linkittäminen ei onnistu:(

 58. Ihana Blogi sinulla, ottaisin ehdottomasti koko valkoisen! :)toivon todella että onni suosisi mnínua joskus näissä blogi arvonnoissa… :)-TUIJA-

 59. Hieno arvonta sinulla ja upee blogi! tulen 3 arvalla mukaan!! ja liityn uudeksi lukijaksesi. valitsisin jomman kummaan snow whiten tai classic walnutsin.oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

 60. Mahtava palkinto, olen himoinnut kyseistä radiota jo pitkään. Mukana yhdellä arvalla, ja jos voitan niin vihreä olisi suosikkini.Nimim. Shivasuddenconnection(a)hotmail.com

 61. Mahtava palkinto, haaveillu radiosta jo pitkään :-)!! Frost white/Snow white olisi varmaan mieluisin (tosin lime/valk ja puna/valkoinenkin aivan ihania) .Kahdella arvalla !!!Muutama päivä sitten vasta onnistuin blogisi löytämään, ja sillä tiellä ollaan 😉

 62. Kolmella arvalla mukana 🙂 Ihania värejä kaikki, mutta puna-valkoinen ja musta-hopea viehättävät kaikkein eniten!♥ Leetta

 63. Ehdottomasti tuo klassisen kaunis frost white/snow white aivan mahtava! Yhdellä arvalla mukana!Nimimerkillä Rakastan valkoista

 64. Heips! Ahkerana blogisi lukijana mukana yhdellä! Ja mieluisin meille myös tuo frost white/snow white! Mieluusti ottaisin:) Olivian äiti ja valkoisen ystävä

 65. Vau mikä arvonta, jee! 🙂 Kolmella arvalla mukana. Tällä hetkellä kärjessä on musta-hopea, mutta kelpaisi myös walnut tai punainen… Tai melkein mikä vaan! 🙂

 66. Moikka! Huikea arvonta 😉 Yhdellä arvalla mukana ja valkoinen valkoinen olisi minun mukaani lähdössä. t.Heidi P.

 67. Voi kun nyt tärppäisi arvonnassa, koska pieni radio keittiöön tarvittaisiin.Yritetään kahdella arvalla :)Täysin valkoinen eli frost white/snow white olisi valintani.Arpaonnea <3

 68. ihana arvonta. yhdellä arvalla mukana, valitsisin ehdottomasti sen frost white/snow white.Olisipa ihana jos arpaonni suosisi juuri mua:)-Tanja-

 69. Mahtava arvonta! Tuota snow white versiota olen kaivannut keittiiöön. Musta löytyy työhuoneesta mutta kyllä se valkoinen on vain kaunein <3 Kahdella arvalla mukana!

 70. Heippa, olen anonyyminä mukana yhdellä arvalla ja iloinen keltainen (/valk.) väri olisi valintani! T. Minnuliini

 71. UIJUI! Ihuna Tivoli! Nyt on pakko osallistua yhdellä anonyymillä arvalla. Seuraan blogiasia päivittäin, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Väri olisi tietysti kokovalkoinen.-Heemi-

 72. Oijoi mikä mahtava arvonta..! Kaksi arpaa ja tietenkin frost white/snow white -versio! Kunpa tulisi meidän aamukahveja, lastensyöttö- ja ruokailuhetkiä piristämään!

 73. Voi miten suloisia! Tämän hetkiseen sisustukseen sulaisi niin kauniisti tuo Frost White/ Red <3Yksi arpa tuokoon sen luokseni :)-Antu-

 74. Ah, tuollaisesta Tivoli Audion radiosta olen haaveillut jo ties kuinka kauan ja jos sellaisen saisin niin en tietäisi kumman värin ottaisin; kokovalkoisen vai valkovihreän!Ehkä kuitenkin tuon ihanan piristävän vihreän puoleen kääntyisin, on se sen verran hieno. Tuo kokovalkoinen taas on ajattoman upea ja yksinkertaisen kaunis, mutta ehkä itselle ottaisin silti pitkän harkinnan jälkeen tuon vihreän tuomaan vähän piristystä ja värikkyyttä sisustukseen.Ja kolmella arvalla ollaan mukana.

 75. Ihana arvonta. Kyseinen radio onkin ollut haave- / hankintalistalla jo pitkään. Värin valinta onkin sitten hankalampaa, mutta päätyisin frost white / snow white. Olen mukana yhdellä arvalla. -Nunnu-

 76. Huikea arvonta!! Kahdella arvalla mukana. Mikä vaan kävisi, mutta jos saa valita niin silver white tai snow white Lumikin kunniaksi. Blogisi on todella upea. Kiitos, kun jaat omaa kotiasi meille!

 77. Oij <3 MIKÄ ARVONTA!!! Mukana yhdellä arvalla ja mikä olisikaan ihanampi kuin Frost white/snow white! Nimim. siilihiili

 78. yhdellä arvalla mukana ja vaikka kotini sisustus on pääväriltään valkoinen/harmaa/musta ottaisin noista radiosta tuon keltaisen. ihana väripilkku! =) Sevekki

 79. Ah, tätä radiota mä olen ihastellut jo kauan. Mukana 1 arvalla ja frost white-snow white olisi mun valintani. 🙂

 80. Yhdellä arvalla mukana. Mahtava arvonta! Frost white/snow white olisi minunkin valintani 🙂 t. Laura J.

 81. Kahdella arvalla mukana ja värinä valko-keltainen.Ps. olen vasta hetken lukenut blogiasi ja tykkään 🙂

 82. Kahdella arvalla mukaan! Onpas hieno radio!!! Ihana! Valitsisin ehdottomasti Frost White/Snow White -radion!

 83. Kahdella arvalla mukana! Tästä olen jo monta vuotta haaveillut!!! Suosikkiväri on koko valkoinen tai valkoinen/hopea.

 84. Oi vitsit! Tämä on mulla ostoslistalla, joten pakko osallistua arvontaan.Yhdellä arvalla lähden mukaan ja kokovalkoisen radion haluaisin.

 85. Ehdottomasti mukana arvonnassasi yhden arvan voimin, upea palkinto! :)Valkoinen olisi täälläkin se ykkössuosikki, jos voitto osuisi kohdalle.Mukavia pakkaspäiviä!JAJA

 86. Ihana arvonta 🙂 Värivaihtoehdoista mun lemppari ois toi classic walnut, ehdottomasti!!Yhdellä arvalla mukana.-MillaCamilla

 87. Kahdella arvalla mukaan ja meille ehdottomasti tuo frost white/snow white. Sopii meillä keittiöön, olohuoneeseen tai makkariin :))

 88. Valko-valkonen radio olis mulle varmin. Nuo väripilkut on kans kivoja, mut tuo valintani on kans mahtava. Voittaisinkin joskus jotain.:)

 89. Ei voi olla totta, just tuollaisesta kokovalkoisesta nätistä radiosta olen haaveillut. Nyt kun vielä arpaonni suosisi!Kolme arpaa ehdottomasti.

 90. Frost White / Snow White on mun valinta, ja yhdellä arvalla :)Meillä on sama ihana pääväri sisustuksesa! t.Liisa H.

 91. 3 arpaa, kiitos! Voi kun tuon voittaisi värissä Frost white/snow white… tosin radio on kyllä niin upea, että mikä tahansa muukin väri kelpaisi 🙂

 92. Aivan ihana radio!!Ehdottomasti mukana! Yhdellä arvalla. Ja värinä frost white/snow white. Toivottavasti onni on tässä mukanani:).-Anu L-

 93. Kiitos kivasta blogista. Nyt oli pakko kommentoida, tuosta radiosta olen haaveillut jo tovin.Yhdellä arvalla olisin mukana, valintani valkoinen/hopea. JohannaM.

 94. Aivan upea toi Frost white/red! Sen ulkonäkö jo piristäisi talviaamuna!Yhdellä arvalla mukanaTatiana

 95. Valitsisin Classic Walnut, sopis meidän sisustukseen hyvin :)Osallistun yhdellä arvalla.Nim.Millamilla-

 96. Mahtavaa, noi on aivan suloisia! (: Väriä on muuten tuskaisen vaikeaa valita! Silti valkkaan vihreänä, sillä se olisi ihana väriläikkä viherkasvieni joukossa! (:Kahdella arvalla mukana!

 97. Ehdottomasti mukana kahdella arvalla! Olen kauan haaveillu tosta radiosta, mutta meidän kukkarolle se on ollu turhan tyyris, tai sille rahalle on ollu tärkeämpää käyttöä 🙁

 98. Upea Arvonta! Osallistun yhdellä arvalla. Mulle voi lähettää frost white/snow whiten arvonnan jälkeen, Kiitos ;)t. Minna J (Espoo)

 99. Kivoja nuo kuvat joissa radio laitettu eri paikkoihin. Kyllä se vaan niin on, että kuva kertoo enemmän…Ja onnea minulle arvontoihin (autossa luistonestorikki, joten jotain positiivista olisi kiva vaihteeksi..)nm.Lumiruusu

 100. Kahdella arvalla mukana. Tutustuin blogiisi eka kertaa ja tykästyin kovasti! Frost white/Snow white sopisi sisustukseeni mainiosti 🙂

 101. Aivan ihana, jo pitkän aikaa ollut hankintalistallani. Valkoinen on mun suosikkini. Yhdellä arvalla mukana.T. Karoliina

 102. Yhdellä arvalla mukana. Ehdottomasti absoluuttisen upea frost white / snow white on haaveissa täälläkin. 🙂 Terkuin Sari L.

 103. Olen tuore lukija, joten kahdella arvalla olisin mukana! Itselleni kelpaisi tuo Frost White / Green 🙂

 104. Olipas onni, että "Pentikin valaisin"-haulla löysin ihanille valkoisille sivuillesi. Loistavan puhdas ja raikas väri, ja mikä parasta, sama väri hohkaa hangista sisälle asti! Kuolaan tuon valkoisen Tivolin perään tällä arvalla.T. Jonna

 105. Moi! Olen juuri päättänyt moisen hankkia uuteen kotiimme. Ihana valkoinen tietenkin. Yhdellä arvalla mukana. T: Marjo M.

 106. Hei, ehdottomasti mukana arvonnassa, tää olis niin kiva valkoisena meidän keittiöön :)(mukana yhdellä arvalla)-Susanna Koo

 107. Osallistun yhdellä arvalla. Silver/White on suosikkini, mutta joku tuollainen herkkuvärikin kiehtoisi :)T: Kyiksi

 108. Voi ei, aivan huippu palkinto! Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa unelmien radiota koko valkoisena! :)-Essi-

 109. Tyylikäs ja ajaton kokovalkoinen komistus sopisi edustamaan meillä!:)Olen yhdellä arvalla mukana!-Jennytin

 110. Mahtava arvonta! Ilman muuta mukana yhdellä arvalla ja jos onnekas olisin, niin Frost white/snow white olisi valintani =)Terkuin, Tuisku

 111. Black/silver on suosikkini! Se saisi paikan mustasta keittiöstämme 🙂 Blogisi on kaunis ja kuvat piristävät!

 112. Mukana arvonnassa (varmaankin valkoinen/valkoinen tai valkoinen/hopea lähtis mukaan jos hyvin käy!) =)MIA

 113. Moi! Mikä ihanuus! Täytyy pitää peukut pystyssä! 🙂 Valkoisen suurena fanina Frost White/Snow White olisi valintani.. Ja yhdellä äänellä olen mukana arvonnassa..t.Tea.

 114. Vau mikä kilpailu. Ei ole pitkä aika, kun kaupassa radiota ihastelin ja ajattelin, että kyllä tuon vielä joskus hankin.Jos onni suosii, valitsisin kokovalkoisen.

 115. Yhdellä arvalla mukana. Jos voitto sattuisi onnekkaasti minun kohdalleni lähtisin frost white/snow whiten kyytiin.- P

 116. Aivan ihana radio!!! 🙂 tämmönen on pakko saada ja juurikin valkoinen on eniten mieleeni, eli Frost white/Snow white. Ja yhdellä arvalla mukana.MiiaK

 117. Iik,mikä arvonta! Voittaisin enemmän kuin mielelläni ko. radion,frost white/snow white- värissä. Meillä on tällä hetkellä Clasulta ostettu pieni radio joka rätisee ja pärisee minkä ehtii,niin kovaa ettei itse radio-ohjelmasta jää mitään kuunneltavaa :DElina

 118. Oi, wau mikä arvonta!Kahdella arvalla osallistun, meille sopisi parhaiten tuo Frost white/snow white-malli. Radiota meillä ei olekaan, joten tämä olisi tarpeellinenkin hankinta. 🙂

 119. HEi,Kati kahdella mukana! Huikea ja ihana valkoinen/hopea on mun ehdoton suosikki –voi kun olisi tervetullut meille!T,Kati

 120. Frost white/snow white sopisi, kuin nenä päähän miedän uuteen keittiöön=) Yhdellä arvalla mukkaan=)

 121. Arvaappa, kun justiin tulin stockalta ihailemasta tuota Frost white/snow white yksilöä! Eli ehdottomasti se ;)Kahdella arvalla mukana!

 122. Ihana arvonta! Tätä radiota olen toivonut niin kauan kuin muistan, muttei ole joulupukki eikä kukaan muukaan sitä tuonut :)Yhdellä arvalla koetan onneani ja väritoive olisi frost white/snow white.-Mintsu-

 123. IIK ! Ihana olisi olla onnettaren suosikki tässä arvonnassa ! Valkoinen on minun suosikki :)Kahdella arvalla mukana ♥

 124. ompas mahtava arvonta!!! ottaisin tuon valkoisen. tosin valkopunainenkin on aika päheä. ja valkokeltainen..hmmm… 😀

 125. Kahdella arvalla mukana,kolmellakin voisin olla,jos olisi blogi ; ) Ehdottomasti Frost white / Snow white. Koska rakastan valkoista! Siksi blogiasi luenkin : )

 126. Vilpitön, Avara, Luonnollinen, Kaunis, Omalaatuinen, Ilmava, Nautinnollinen, Edustava, Nätti eli VALKOINEN TIVOLI, ja yhellä arvalla osallistun arjen sirkukseen!Jonna

 127. Uusi lukija täälä. 😀 Heti kolmella arvalla mukana ja suosikkini on Frost White/Snow White! <3

 128. Oi oi jos tälläisen saisin kotiini, saisi se "paraatipaikan" keittiöstä! Aamuisin olisi ihana kuunnella radiota kuuma kahvikuppi kädessä ja katsella ulos, kun aurinko pilkottaa puiden takaa 🙂 Kahdella arvalla mukana, kun vain onni nyt suosisi <3

 129. Heiii! 🙂 Täältä 3 arpaa! Linkitykseen lainasin Frost white/snow white kuvan jota täällä havitellaan 🙂

 130. Hei, mukana yhdellä arvalla. Vaikea valinta, karkkivärit on huikeita. Valitsen kuitenkin black/silver -yhdistelmän.Nimimerkki: Keltainen aurinko

 131. Liitytty lukijaksi ja linkitetty omaan blogiin. Eli kolmella arvalla mukana. Ja värinä Frost white/Green.

 132. 2 arvalla mukana ja tällä hetkellä omaa silmää mielyttää eniten frost white/ snow white, nätti kuin mikä ja niin tyylikäs ; )

 133. Ihanat värit!Osallistun kahdella arvalla.Värinä valkoinen/vihreä :)(valkoinen/hopea löytyy jo ja tämä on maailman paras radio)

 134. Toi valkonen miellyttää eniten omaa silmää, ja sopis just omaan asuntoon kans ! arvalla siis mukana :)-Vilma T.

 135. JI-huuuuu, maailman paras arvonta….silver/black…ja yhdellä ainokaisella mukana…toivon että se riittäisi;)-Sartza-

 136. Ihana arvonta! Tulen yhdellä arvalla mukaan. Pähkäilin todella kauan, mikä näistä olisi keittiöömme paras, ja päädyin tylsän varmasti väriin "frost white/ snow white" 😀

 137. Meidän kotiin valitsisin ehdottomasti tuon Frost White/ Snow white! 🙂 Tästä on haaveiltu pitkään, että aikas hyvän arvonnan pistivät pystyyn! :DOsallistun yhdellä arvalla.nimimerkki: Oliverin_mami

 138. Heips!Ei vitsi mikä ihana kilpailu!! :)Osallistun yhdellä arvalla. Oma valintani olisi frost white/ snow white. <3t: keep calm and carry on

 139. Täällä osallistutaan tällä kertaa yhdellä arvalla. Ihana tuote ja haaveilen sellaisesta uuden karhealle saunamökillemme. Värillä ei taida hirveästi olla väliä, vaikkapa se classic walnut.t. Tytti Pohjois-Karjalasta

 140. Toi on ihana radio. 🙂 Osallistun siis mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Valintani olisi white/silver.

 141. Wow! Johan on palkinto. Tätä todellakin lähdetään havittelemaan ja kahden arvan voimin! White on päivän väri!

 142. Kahdella arvalla tavoittelen valko-vihreää radiota 🙂 On se vaan syötävän suloinen ja juuri meidän keittiön värinen <3

 143. Ottaisin valkoisen/keltaisen. Voin jo kuvitella sen olkkarin tasolle taulukokoelman eteen, joissa hieman keltaista mustavalkoisen seassa =0)Susanna

 144. Oi hitsi! Oon jo pitkään katellu noita tivoli audio radioita, mutta niitä ei kauheesti opiskelija budjetilla ostella! Ite ehottomasti noista ottaisin ton white/silverin:)Osallistun kahdella arvalla!

 145. Musta/hopea kävisi hienosti uuteen keittiöömme.Tuo on kyllä ajattoman tyylikäs vempele 🙂 Yhdellä arvalla mukana. -Mii-

 146. Upea tuote arvonnassa ja ehdottomasti mukana. Valkoinen/Valkoinen olisi valintani ja voin suositella myös lämpimästi tuota Mr. Hifi liikettä.

 147. Ihana arvonta!!! Ja yhdellä arvalla mukaan ja Frost/snow white olisi täydellinen myös meidän sisustukseen.t.Liisa I.

 148. Jess, mikä palkinto. Ostin lkerran yhden Tivolin mutta se meni rikki ja siitä asti olenkin kaivannut Tivolia… Mukana kahdella arvalla.

 149. Hei! Ottaisin frost white/snow white. Tosi hieno radio! Tuollaisesta olen haaveillut, mutta hinta tulee esteeksi… 🙂 Anna

 150. Mun suosikki on ehdottomasti tuo kokonaan valkoinen! Olen yhdellä arvalla mukana arvonnassa 🙂 -Tua-

 151. Oi, miten upea arvonta, kolmella arvalla mukana! Frost white/snow white on lempparini <3/Riitta

 152. Mukana kahdella arvalla ja väri mikä mielyttää silmää eniten on frost white / snow white , ehdottoman tyylikäs ja niiiin upea : )

 153. Osallistun arvontaan kahdella arvalla! Ja kotiini tahtoisin radion värissä Frost White/Snow White..<3

 154. Mukana 2 arvalla ja voiton vie ehdottomasti tuo tyylikäs frost white/ snow white , sopii niin moneen paikkaan ja on tosi upea : )

 155. Hei,tahdon mukaan arvontaan ja osallistun yhdellä arvalla.IIIIIIKKK 🙂 onnesta hihkuisin valkoinen valkoinen radio keittiöön jos saisin, peukut pystyyn :)-Susanna Koo

 156. Yhdellä arvalla yritetään. Oisko punainen vai vihreä parempi? Punainen. Ei. Viherä. Ei, sittenkin punainen. Vai jos kuitenkin vihreä. Ei. Punainen. Punainen.

 157. Oi mikä arvonta! Liityin lukijaksi ja linkittelen omaan blogiini, kolmella arvalla siis tavoittelen tuota ihanuutta ja väri on… *en osaa päättää*.. keltainen.:)

 158. Ihana radio, joka varmasti piristäisi aamuja. Osallistun arvontaan kahdella arvalla ja valitsisin valkoinen keltainen tai valkoinen punainen…

 159. Oi mahtava palkinto, pakko osallistua! Ja vieläpä 3:lla arvalla.Tuollainen kokovalkoinen olisi perfecto!

 160. Heh, mulla ei arpaonnea ole yleisesti, mutta mokomaa laitetta haaveillut vuosia jo kotiin eikä opiskelijana ole varaa ostaa. Yhdella arvalla!T.Oolatus at gmail.com

 161. Frost white / snow white kelpaisi myös minulle. Mukava ystävänpäivälahja tyttöystävälleni. (:Yhdellä arvalla, siis.- Tomi.

 162. Ihana arvonta!!! Yhdelläarvalla mukana. Lemppari on Frost whirw/snow white. Oi, ihana myös tuo teidän tyllerön huone, sitä jää aina katselemaan.. Helen/henev@netti.fi

 163. Kahdella arvalla ollaan mukana, classaic walnut olisi minun makuuni.. Tällä hetkellä keittiössä pelittää feikkitivoli (sitä ostaessa en koko tivolista ollut vielä kuullutkaan) joka alkaa vedellä viimeisiään 😀

 164. Aivan ihana arvonta 🙂 ja yhdellä arvalla mukana. Väri hmm..kokovalkoinen.Mukavaa kevään odotusta.T. Elva

 165. Aiempi kommenttini ei tullutkaan perille, joten uusiksi:Kolmella arvalla mukana, lemppari olisi upean kaunis FrostWhite/Snow White. 🙂

 166. Kokeilen uudelleen, olin jo muka osallistunut, muttei sitä näkynytkään :/Eli haluaisin täysin valkoisen (oliko frost white) ja olen kolmella arvalla mukana!

 167. Hei! Mahtava arvonta!! tuo ensimmäinen väri frost white/ snow white ois niin hieno poikien huoneeseen:) arvalla siis mukaan!

 168. Mahtava palkinto. White/Silver sopisi sisustukseen kuin nenä päähän. Yhdellä arvalla tavoittelen.Pipsa 58

 169. Koko värivalikoima on hulppean kaunis, mutta koska kevättä kohden mennään niin valintani olisi frost white / green. Yhdellä onnenarvalla mukana arvonnassa.

 170. Ihana tämä blogisi, jonne nyt löysin ekaa kertaa!Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, ja jos voittaisin, valitsisin tietysti valkoisen vaihtoehdon ;)-ULLA

 171. Aivan mahtava arvonta, voikun voittaisin :)Olen mukana ymmärtääkseni kahdella, kun olen kirjautunut.Ehoton väri on tietysti: Frost white/snow whiteAsta 🙂

 172. Ihana arvonta, mukana yhdellä arvalla, toiveena kokonaan valkoinen. Kiitos kivasta blogista!terkuin Sari

 173. Voiko yhden opiskelijan uutta ja tyhjää kämppää paremminkään mikään muu piristää kuin frost white/ yellow -radio piristää?!- kolmella arvalla osallistuisin, jos oman blogin omistaisin 🙂

 174. Oh my god, nyt peukut tiukasti kattoon ja yhdellä arvalla voittamassa tuota unelmaa, mitä vain noista väreistä! Keltainen ehkä houkuttelisi eniten..

 175. Oh my god, nyt peukut tiukasti kattoa kohti ja yhdellä arvalla mukana voittamassa tuota ihanuutta, ihan mitä vain noista 🙂

 176. Ehdottomasti mukana tämän ihanuuden arvonnassa. Meillä paikka löytyy yläkerran kylppäristä ja väri tietysti White/snow white. Kahdella arvalla mukana! <3

 177. Vaikea valinta, kun nuo värikkäätkin on kivoja. Valitsisin kuitenkin tuon Frost white/snow whiten. Ja kahdella arvalla mukana.

 178. Ihana arvonta! Tuollaisesta olen aina haaveillut. Ehdottomasti mukana arvonnassa, yhdellä arvalla. Jos voitto osuisi kohdalleni, valitsisin kokovalkoisen.T. Nimima

 179. Hienoja ovat !! Suosikkini on frost white / green. Onpa raikkaita väriyhdistelmiä kyllä vaikka kuinka monta. Yhdellä mukana.

 180. White/Silver olisi ykkösvalinta, mutta nuo värikkätkin houkuttelisivat 🙂 Yhdellä arvalla mukana, sillä eihän voittoon tarvitse kuin sen yhden täysosuman :DT: Skvattram

 181. Heippa!Kokovalkoinen olisi minun mieleeni. Voi, kun sellaisen saisi! :)Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla.

 182. Ihania kaikki 🙂 Tuo frost white/snow white sopisi kuitenkin hienosti uuteen kotiimme, johon muutamme ensi kuussa. -AnneL

 183. Moikka!Sinulla on aivan mahtava ja inspiroiva blogi. 🙂 Jos arpaonni minua suosii niin valintani on ehdottomasti tuo ihastuttava kokovalkoinen kaunotar.Oikein ihanaa ja energistä päivää toivotellenAnne

 184. Hei vaan! Ihanaa seurata blogiasi! Kiistattomana valkoisen rakastajana ilmoittaudun mukaan arvontaan 🙂 Olen mukana yhdellä arvalla! Onnettaren suosiessa valkoistakin valkoisempi malli sulostuttaisi päiviäni ihan kaikista eniten <3 -Tina-

 185. Minulla on Tivoli Audio ja se on ihana , olohuoneeseen olisi mukava saada toinen kaveriksi , vaikka vihteä kevään kunniaksi. Leena

 186. Aivan ihana radio! Mukana yhdellä arvalla ja kyllä noista kotiuttaisin frost white/snow whiten, niiiiin hieno! Ja kiva blogi sinulla, seurannut nyt kuukauden verran :)Tea

 187. Noi on kaikki aivan ihania, mutta mä valitsisin tuon ensimmäisen Frost White/Snow Whiten 🙂 Kahdella arvalla mukana siis 🙂

 188. Frost White/Snow White on mielestäni kaunein ja sopii parhaiten sisustustyyliini 🙂 Eli valitsisin ehdottomasti sen, jos voitto osuisi kohdalleni.Mukana yhdellä arvalla.-JN

 189. Ilman muuta mukana kahdella arvalla, uutena lukijanasi, upean palkinnon arvonnassa =) Väriksi valitsisin valkoisen

 190. Ilman muuta mukana ihanassa arvonnassa, valko-hopeinen olisi luultavasti värini. Mukana siis kahdella arvalla, uutena lukijanasi =)

 191. Ihana arvonta:) Seurailen ja kommentoin enimmikseen facebookin kautta, mutta lemppari blogi ehdottomasti<3 En osaisi edes valita noista mieluisinta, ehkä kuitenkin tuo sama valkoinen kuin teillä:)terv. HannaVeenannax@live.fi

 192. Frost white/ snow white!<3 Olisin sen todella ansainnut, koska meillä on 25 vuotta vanha radio… Yhdellä arvalla siis mukana 🙂

 193. Wau, miksi mä en ole ennen kuullut tällaisista. Yhdellä arvalla mukana ja white / yellow olisi ehdottomasti mun valinta!rakas_2(at)hotmail.com

 194. Siis toi valkoinen on hirrrrveen siisti ja ja ja ja upea, kuten sun blogi. Tällä arvalla haluan osallistua ja ja ja voittaa ton Tivolin syntsälahjaksi miehelleni:)

 195. Ihania kaikki, mutta itse valitsisin kokovalkoisen <3 yhdellä arvalla kokeillaan voittoa 😀 -Molla

 196. Yhdellä arvalla mukana! Ja sehän riittää Model Onen voittamiseen, Frost White/ Snow White – väreissä 🙂 -Merja L-

 197. voi mahtavuutta mikä arvonta! 🙂 kahdella arvalla lähden tavoittelemaan tuota frost white/snow whitea, toivottavasti onni osuu kohdalle 🙂

 198. Tämä on kyllä sika makee arvonta! Ja minä melkein unohdin osallistua :)Eli kahdella arvalla olen mukana.Ja valkoisen radion ottaisin….

 199. Ihanuus! Tämä olisi just ihana voitto uuteen, valkoiseen, työnurkkaani :)Kahdella arvalla mukana havittelemassa Frost white/Snow white pöytäradiota!

 200. Pakko oli osallistua, kun näin hieno palkinto. Yhdellä arvalla mennään ja toiveena saada kokovalkoinen tivoli kotiin :)t. Tiina H

 201. Kaksi arpaa. Lopulta keksin, että ostan Tivoli audion poikaystävälleni 30v synttärilahjaki. Jos voittaisinkin sen täältä, voisin ostaa muutakin! Valinta olisi musta/hopea, mutta mieli voi vielä muuttua.

 202. Frost White/Snow White, muutin vähän aikaa sitten takaisin Suomeen muutaman ulkomaanvuoden jälkeen ja rakastan sitä, että Skandinaavista minimalistista muotoilua ei tarvitse täältä hakemalla hakea. Vanha radio jäi pois muuttokuormasta, mukana siis yhdellä arvalla.

 203. Ensin Kiitos mahtavasta blogista 🙂 ja kyllä se on toi valkoinen/valkoinen tivoli joka kovasti kuumottelee :)) ja yhdellä arvalla mukana 🙂

 204. Ohhoh, mikä arvonta! Tahtoo tahtoo mukaan, eli kahella arvalla mukana. Keltavalakonen (frost white/ yellow) ois just eikä melekeen minun näkönen kapistus! 🙂

 205. Mukana ollaan kolmella arvalla! Ottaisin ehdottomasti frost/snow whiten 🙂 Ja upean radion ansaitsisinkin, sillä nykyinen on 25 vuotta vanha, hehheh…

 206. Mukana arvonnassa! Todella vaikea valita, mikä on ihanin. Ehkä päätyisin tuohon Black/Silver-yhdistelmään, sillä se sopisi parhaiten meidän kotiin.-Maijuliini-

 207. Huikea palkinto!!! Ilman muuta osallistun ja yhdellä arvalla olen mukana. Valitsisin tuon kokovalkoisen. T. Sari P.

 208. Yhdellä arvalla lähden odottamaan voittoa:) ja mielelläni ottaisin omakseni frost white/snow white. Kaunis koti sinulla:)

 209. Mikä arvonta 🙂 Tovin pähkäilyn jälkeen päädyin frost white / snow white väriin. Keltainen olisi loistava tämän hetkiseen olohuoneeseen ja punainen keittiöön. Mutta, mutta.. niin usein mulla nuo värimaailmat muuttuu, että parempi joissain asioissa pysytellä turvallisessa valkoisessa :)-TuulikkiS

 210. Löysin juuri blogisi ja tämän mahtavan arvonnan. Liityin lukijaksi samantien. Varmaankin kokovalkoinen olisi meille paras. 🙂 Kahdella arvalla siis mukana!

 211. Kahdella tiketillä mukana ja on kyllä vaikea valita väriä, mutta tää ottais ehkä kuitenkin ton koko valkoisen ihanuuden 🙂

 212. Mahtava arvonta! Classic Walnut olisi mun valinta, jos onni suosisi :)Yhdellä arvalla otan osaa. -Liisukka-

 213. Yhdellä arvalla mukana! Frost white/snow white on mun lemppari väri, mutta kyllä noi muutkin värit on ihania!t. Lottta

 214. hei. ehdoton valinta toi kokonaan valkoinen, upean yksinkertainen ja sopisi mun uuteen kotiin vallan mainiosti <3 yhdellä arvalla mukana-pohjanmaanlikka

 215. Frost white/ snow white olisi aivan mahtava!!! Iiii, haluun!:)Yhdellä arvalla olen mukana! Eihän sitä tiedä vaikka onni potkaisisi!T.lenulenu.leino@gmail.com

 216. Oi tästä olen haaveillut jo pitkään :)Toiveissa olisi (yllättäen;)) Frost White/Snow White, ja osallistun kahdella arvalla!

 217. Yhellä arvalla osallistun Classic Walnutin arvontaan. Aivan mahtava arvonta ja voi kun oliski ihanaa voittaa :)-Julle (julle_112@hotmail.com)

 218. Mie haluaisin tuon ihan valkoisen. Olen 1:llä arvalla mukana. Kattelin noita kuvia, aivan ihania ja oon vähän kade. ;D-Miiazi

 219. Valkoinen/valkoinen, oj då! Valkoiseen uutuuttaan vieläkin hohtavaan köökiini, ah! Yhdellä arvalla mukana, ilman muuta.

 220. Yhdellä arvalla osallistun, ja kyllä kaikkein kaunein vaan taitaa olla tuo black/silver :)-Mimmuflower3000@suomi24.fi

 221. Yhdellä arvalla mukana. Olisipa ihana, erityisesti nuo frost white + väri -vaihtoehdot. Vaikka keltainen ei missään nimessä mikään suosikkivärini muuten ole, niin tässä taitaisin kallistua siihen.

 222. Oi, kauniita radioita! 🙂 Kolmella arvalla olen mukana. Tällä hetkellä mieluisimmalta vaikuttaa tuo ensimmäinen valkea radio.. tai sitten musta. Oikeastaan kaikki nuo ovat kauniita! 😀

 223. Apuva, meinasin aivan unohtaa tämän. Yhdellä arvalla mukaan, koska olen niin kädetön tietotekniikan kanssa, että en osaa tehdä noita viittaavia linkkejä omaan blogiini. Tuo Frost White /Snow white on jo roikkunut pitkään hankintalistallani. Ratkeaisikohan asia näin? =)

 224. Kahdella arvalla mukana! Mutta nyt iski se valinnanvaikeus.. Olemme juuri miehen kanssa muuttamassa ja tuo frost white/green sopisi mahtavasti tulevaan vaaleaan, limellä höystettyyn keittiöömme. Frost white/snow white taas kävisi aivan upeasti makuuhuoneeseen ja black/silver taas sopisi niin hienosti olohuoneeseen muiden harmaamustien tekniikkavempeleiden joukkoon… Mutta luulenpa että frost white/snow white olisi tässä se paras, sopii ihan minne vain 🙂

 225. Oi ihana arvonta! Olen mukana kahdella arvalla ja ottaisin mielelläni tuon Classic Walnutin 🙂 sopisi keittiöön kuin nakutettu!

 226. Oj, ihana arvonta!Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa frost white/snow white radiota."Raili Keskeltä Suomea"

 227. Ihana arvonta! Olen mukana kahdella arvalla ja mielelläni ottaisin tuon Classic Walnutin omakseni 🙂 sopisi keittiöradioksi kuin nakutettu!

 228. Mahtava arvonta! Radio on ollut haavelistallani jo useamman vuoden. Kokovalkoinen on suosikkini! Mukana yhdellä arvalla 🙂 T. Liljani

 229. Oi oi oi.. kamalan vaikea valita! Pakkohan tähän on osallistua, vaikka yhdellä arvalla. 🙂 Keltanen, valkonen, musta.. Ei kyllä se on VIHREÄ! Onhan mulla vihreä seinäkellokin! 🙂 t.Paula

 230. Wau, mikä arvonta! Toi ois niin unelma 🙂 ehdottomasti koko valkoinen tai toi keltainenkin ois aika pirtsakka! :). Voi kun nyt arpaonni suosis kerrankin! -A-

 231. Apua melkein missasin tän!!kahdella mukaan ja valkoinen ois niin upea!! En pääse koneelle, eli linkittään , toivottavasti jompikumpi kahdesta arvasta ois se onnenarpa!:)

 232. Tahdon mukaan arvontaan mnäkin. Koko valkoinen olisi ihana meidän keittiöön :)Saisi jammailla aamutoimissa laadukkaan äänentoiston parissa :)Peukut pystyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *