Puuh ja lääh – nyt on 99 % valmista :)

En ole tänään ennättänyt lainkaan kurkkaamaan blogin puolella ja kommentteja olen silmäillyt vain pikaisesti sähköpostin kautta.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille siellä ruudun toisella puolen, kun ootte jaksanut piristää mua tän remppakaaoksen keskellä! Vastailen huomenna kommentteihinne!

>————— ISO HALI —————<

Tosi rankka päivä ollut ja olen ihan puhki poikki rikki. 🙂
Pakko siirtää se perusteellinen remppapostaus huomiselle, kun silmät ei enää meinaa pysyä auki. ZZzzzzzzzzz

Nyt on enää pakkelointia ja maalaamista vaille valmis. Ongelmien kautta voitoon (siitä lisää huomenna)! 🙂

Tässä kuitenkin muutama kuva aikaansaannoksista:

P2091003.JPG

P2090999.JPG

P2091002.JPG

P2091004.JPG

P2091005.JPG

P2091006.JPG

HUOMISEEN HANIT! <3 ♥

64 kommenttia “Puuh ja lääh – nyt on 99 % valmista :)

  1. anne: Ei ollut helppoa rimpuilevan koiran ja raivoavan tytön kanssa olla kotona ja autella rempassa. Huh, onneksi se on nyt ohi. Melkein! 🙂

  1. Marika: Tuommoisen väliseinän purkuun piti mennä kaikkine maalauksineen max 7 tuntia. No, toisin kävi. 🙂 Meillä olikin hieman järeämpää tekoa tuo seinä ja sähkötkään ei olleet ihan niin kuin yleensä. Luojan kiitos se on lähes valmis! 🙂

 1. Todella upean näköistä! Pakko kysyä, mistä ruokapöydän yllä oleva lamppu on ostettu ja muistatko yhtään hintaa noin suurinpiirtein? Entä mistä ruokapöytä on? 🙂

  1. Christina: Kiitos! 🙂 Lamppu on Kodin1:stä ja merkiltään Lamp Gustaf. Mallin nimi Glamour- riippuvalaisin. Ainakin NetAnttilasta ja Kodin1:stä saa ja hinta oli tarjouksessa 199 euroa. Ruokapöytä on tilattu NetAnttilasta ja sen nimi on Classico. Hinta sille 299 euroa. Pöytään mahtuu hyvin 6 hlöä (2 vierekkäin ja yksi tuoli päätyihin) ja hätätapauksessa jopa 8 hlöä. Alla vielä linkit Kodin1:sen tuotesivuille:Classico-pöytä: (meillä tästä pienempi koko, 160cm)<a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=747853&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3020000&amp;compartmentId=3020300&amp;categoryId=3020302Ja&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=747853&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3020000&amp;compartmentId=3020300&amp;categoryId=3020302Ja</a&gt; Glamour-valaisin:<a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=459392&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3070000&amp;compartmentId=3070100&amp;categoryId=3070104&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=459392&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3070000&amp;compartmentId=3070100&amp;categoryId=3070104</a&gt;

 2. Ihana muutos ja kauniin näköistä on kyllä! Olen etsiskellyt ruokapöydän päälle tuollaista valaisinta. Kävin yhtä katsomassa Kodin ykkösessä, mutta siinä oli liian vähän mielestäni kristalleja… Saanko kysyä, mistä olet löytänyt tuon valaisimen? Kuvan perusteella tuossa on enemmän blingblingiä kuin siinä näkemässäni valaisimessa.

  1. Valua Kuvasa: Kiitoksia murunen! =DMeidän lamppu on juurikin Kodin1:stä ja merkiltään Lamp Gustaf Glamour-riippuvalaisin. Tuon tyylisiä lamppuja on kodin1:ssä muutamaa eri sorttia, joten en ole ihan varma onko tuo juuri se mitä jo katsoit. Tuossa on aika paljon kyllä blingiä ja suorastaan häikäisee silmiä kun valo on päällä. Kristallit on G5-luokkaa ja niitä on paljon, vaikkakin väliä niissä hieman onkin. :)Alla linkki:<a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=459392&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3070000&amp;compartmentId=3070100&amp;categoryId=3070104&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=459392&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3070000&amp;compartmentId=3070100&amp;categoryId=3070104</a&gt;

  2. Kiitos vastauksestasi! En ole varma, onko tuo sama valaisin, koska Kodin1:ssä on niin hyvä valaisinvalikoima. Luulen, että se oli pienempi kuin tuo, mitä katselin siellä. Mieheni oli jo aiemmin tilaamassa tuota linkittämääsi valaisinta meille, koska meillä on jo ennestään näitä kristallikruunuja ja tuo sopisi niiden kanssa todella hyvin, mutta tuota ei myydäkään nettikaupassa, joten pitää käydä liikkeestä ostamassa. Nämä tuotteet ovat mielestäni ihania ja aitoa kristallia. Voi olla, että ostamme tuon entisten kruunujen seuraksi.

 3. Ihan kun eri asuntoon tulisi :O) Kaunista ja nättiä &amp;lt;3!!! Voinks mä muuttaa teille?? *hih hih* 😀

  1. Minna: Kiitoooossssh hanipöö! =D Ja kyllä voit! Haluutko nukkua meidän aaaah niin iltakiukuisen pikkuneidin viekussa vai tuutko mun kainaloon? *hihhhiiii* 😉

  1. Katariina: Kiitoksia kovasti kehuista! 🙂 Peilit on hankittu Ikeasta (nimi Mongstad). Tosi painavat ja järeät, tukevaa ja vankkaa tekoa, joten suosittelen lämpimästi, jos olet isoa peiliä vailla! 🙂

 4. Onnea ponnea! Kivasti muuten tuo katto rajaa eteistä muusta tilasta! Ennen tollasta huomannutkaan. Eihän niitä seiniä aina tarvitse.

  1. Mickey: Tuo alaslaskettu katto tosiaan tulee paremmin nyt esille! Oikeastaan ihan kivan näköistä! =D

 5. Ihan kumpi vaan käy *Hahaaaaaa* :O) Hanipöö&amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3!! Tää alkaa nyt katseleen duudsoneita ja salkkareita, hih 😀 Seuraatko kumpaakaan??

  1. Minna: Salkkareita joskus ja Duudsoneita olen pari jaksoa katsellut sivusilmällä. 😉 Mulla on tv-katsominen jäänyt aika vähälle. Ttön nukkuttamisrumba vie aikaa ja sitten olen jo itse ihan poikki, että röhnötän läppärin kanssa siihen asti kun uni tulee omaan silmään 😉

  1. Celina: Kiitos kaunis! &amp;lt;3 Täällä on kittailtu jo eka kerros. Loppu häämöttää jo… =D

  1. Tinsku: Tuntuu, että olisi neliöitä tullut tuntuvasti lisää, nyt kun seinä on poissa. =D

  1. Heidi: Sitten kun saadaan maalit sudittua pintaan ja tavarat sisusteltua paikoilleen niin oskon olevani TODELLA tyytyväinen lopputulokseen! =D

 6. Kysymys! 🙂 Miten olette järjestäneet vieraiden takeille tilaa? Onko teillä joku erillinen naulakko/tila esim. synttärivieraille? Voisin muuttaa teidän kotiin aivan välittömästi, tosi kaunis&amp;lt;3

  1. Rosyln: Tuohon Bstån kaappiin mahtuu takkeja aika paljon. Syys- / kevät takkeja 11 kpl ja talvitakkeja noin 6. Meillä ei useinkaan ole kylässä kolmea-neljää vierasta enempää ihmisiä kerrallaan, joten kaikkien takit (ja omat kans) mahtuu tuonne Bestån sisään. :)Myös vieraiden kengät mahtuu kaappiin hyllylle, mutta useimmiten ne jäävät kuitenkin ihan vaan lattialle. =DJos pidetään jotain isoja juhlia, niin laitamme eteiseen kromisen pystynaulakon vieraita varten.

  1. Pia: Mun mielikuvissa tilasta tuli juuri tuollainen avara ja valoisa. Onneksi oltiin oikeassa. Odotan kovasti rempan valmistumista, että pääsen sisustelemaan. =D

  1. Image B&amp;amp;W: Kiitoksia! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mä rakastan niitä itsekin! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

  2. Upean näköistä, tulee ihan kateelliseksi kun teillä näyttää niin upealta ja ittellä (vielä) sillisalaatilta… 😀 Ensimmäinen asunto kun on. Mutta sanompa vain, paljon parempi ilman sitä kauheata seinää 😉

  3. Miri: Kyllä se siitä nopeasti selkenee se sillisalaatti. Muutosvaiheet on kaikista pahimpia, osa on vanhaa ja osa uutta, puolet tehty ja puolet vielä vinksallaan. Meillä kärsittiin tästä valko-harmaan ja musta-pähkinän välivaiheesta 1,5-vuotta. Kamalaa aikaa…. 😉

  1. Päivi: Kiitoksia kovasti! =D Olen todeeeella tyytyväinen meidän remppamiehen työsuoritukseen ja tietty omaan jaksamiseen kans! =d

 7. Huh huh, mikä muutos. Kyllä kannatti, on aivan kuin eri asunto ja tuo valon määrä…ja se vaan lisääntyy kun kevättä kohden mennään :0) I-H-A-N-A!!!

  1. Johanna: Kevättä odotellessa…. 😉 Just kävin Forecan sivuilta katsomassa päivän pituuden ja viikon päästä perjantaina (17.2) aurinko laskee vasta klo 17.12. Huikeeta! 🙂

 8. Kyllä on UPEA MUUTOS!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihana ja kaunis ja niiiiiiiin hieno!!Ja nuo peilit,oihh! &amp;lt;3 Ei tähän löydy tarpeeksi sanoja kuvaamaan kuinka kaunis koti teillä on!Lisäkuvia odotellen! 🙂

  1. Sarppa: Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! &amp;lt;3 Illalla tulossa postailua remppavaiheista. Ja viikonloppuna tulee lattia-asiaa taas vuorostaan! 😉

   1. -Sanna: Ruokapöytä on hankittu vuosi sitten ja ihan priima on edelleen. Naarmuja ei ole tullut lainkaan, vaikka meillä tyttö hakkaa pöytää ja itsekin olen leipää siinä veitsellä leikannut. 🙂 Muutamassa kohtaa näkyy sellaisia ihan himmeitä pyöryläjälkiä, mutta ne näkyvät vain jos valo tulee oikeasta kulmasta ja on itse ihan ihan lähellä pöydän pintaa. Niitä ei kukaan muu kuulemma edes näe kuin minä, joten kyseessä niin mitättömät &amp;quot;jäljet&amp;quot;.Meillä ei ole käytetty pöydällä mitään suojaa tai tabletteja / liinoja. Emmekä varo sitä mitenkään. *hih* =D Tosi kestävä pinta ollut ja tukevaa ja vankkaa tekoa. Mitään pahaa sanottavaa ei kyllä ole. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Ja hintaansa nähden varsinkin (tämä oli 299) on ihan huippulaatuinen. Kodin1:ssä on myynnissä isompi koko, jota ei ollut silloin kuin oma pöytämme ostettiin. Jos nyt saisin valita, ostaisin ehdottomasti sen isomman 180cm kokoisen. =DEli suosittelen!

 9. Hyvälle näyttää kyllä! 🙂 Pakko kyl blondina kysyä, että missä te säilytätte takkeja ja kenkiä? Teil on pakko olla jossain joku salaeteinen 😉

  1. Janica: Takit ja kenkulit on tuossa Bestå-sarjan kaapissa. Se syö hirmuisen määrän rompetta sisäänsä ja sinne mahtuu ainakin 6 talvitakkia (11 kpl kevät / syksytakkia, kun ne on ohuempia) ja moooonet kengät. Siellä on myös pipot, tumput, huivit, pari laukkua, pikku roinaa ja imuri. 😉 Piiloeteistä ei siis oo! *hih* =D

  1. Krisse: Elä oo kade! *hih* 😉 Paljon on vaivaa nähty ja ziljoona mokaa ja väärää valintaa tehty vuosien varrella. Nyt pikku hiljaa alkaa koti näyttämään kivalta. Koskaan ei itse ole täysin tyytyväinen, mutta oon mie kyllä nyt niin onnellinen että saatiin se seinän rohjake hemmettiin. =D

 10. Hei!Siis ei se mun sepostus tainnu tulla ikuna perille. Olen niin onneton tietokoneen käyttäjä,mutta tätä ihanaa blokia en voi ohittaa kommentoimatta.Olen seuraillut tätä muutaman päivän ja jäänyt koukkuun. Olet todella taitava ja rohkea sisustaja,sisustus makumme ovat samalaiset. Olen myös &amp;quot;hulluna&amp;quot; Eero Aarnion tuotantoon sekä gant-home tuotteisiin. (useat pitää mua ihan pöhkönä). Tykkään paljon valkoisesta väristä kun sen yhdistä harmaaseen ja beikeen.Kysyisin mikä on tuo olohuoneen tv-kaluste?Olen haaveillut vastaavanlaisesta,mutta mieheni epäilee sen toimivuutta arjessa.Onko teillä minkälaiset käyttö kokemukset?-meeri-

  1. -meeri-: Eka kommnetti ei tullut perille! Tää blogger on nyt neljä päivää takkuillut näiden kommenttien kanssa, enkä tajua miksi…. RÄYH!Kiitos kivasta kommentistasi! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Minua on myös jotkut pitäneet ihan pöhkönä sisustusmakuni suhteen, mutta makuja on monia, eikä niistä aina sovi kiistellä. *hihhii* ;)Olkkarin tv-kaluste on Ikean Bestå-sarjaa. Siinä on 3 erilaista kaappia vierekkäin:- 120cm leveä ja hyllyllinen kaksi ovinen kaappi- 120cm leveä Bestå Boas tv kaluste, jota on hieman tuunattu. Tähän ei kuulu oikeasti ovia, mutta ne saa laitettua kyllä ja ilman mitään poraamisia. Saranoille on valmiina reiät levyssä. Alas kuuluisi laatikot, mutta niitä ei laitettu ja myös se takalevy (se mikä naulataan kalusteen taakse) jäi laittamatta. Ovet ihan samat kuin noissa muissakin kaapeissa eli Bestå Tofta korkeakiiltovalkoinen ja lev. 60cm. Saranat vaihdettiin kokonaan aukeavaan malliin ja ne mä nappasin meidän kylpyhuoneen kaapista, Blumin saranat ovat ja ne on oikean kokoiset. :)- 1kpl 60cm hyllykaappia ovellaNämä kaikki ovat korkeudeltaan 128cm + kromin värinen jalusta kork. 10cm. Ikean sivuilla &amp;quot;olohuone&amp;quot;-kohdassa on suunnitteluohjelmia ja Bestå-suunnitteluohjelma. Siellä kannattaa käydä suunnittelemassa oma versio ja lähettää ostoslista varastopaikkoineen vaikkapa sähköpostiin. On paljon kivempi mennä ostoksille kun ei tartte etsiä siellä noita osia. Ainiin, ja tv:n kiinnitykseen on sellainen metallinen osa, joka pitää kans ostaa erikseen. Sen nimeä en nyt muista, mutta niitä saa vain sieltä yläkerran Showroomilta olkkari-osastolta, eli alakerran varastossa niitä ei ole. 🙂

  2. -meerille-: Ai niin, unohtui… :)Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Kaapit on tukevat eikä huoju, eikä notku. Meillä on tossa tv-kaapissa (se Bestå Boas) painoa noin 30kg ja hyvin on kestänyt käyttöä ja ovien availua. Ei siis valittamista lainkaan! =D

  3. Kiitos tuhannesti,pittää lähtä ikean sivulle surfaileen. Voimia sinne remontin loppurutistukseen.-meeri-

 11. Sehän näyttää jo melekosen hyvältä! Kohta voi ilmeisesti jo huoahtaa? 😀 Valmista työtä on aina niin kiva ihastella. 🙂

  1. Mabn: Juups! Kittausta noin kolme-neljä kerrosta ja maalit noin kolme kerrosta. Sitten se olla siin. Sunnuntaina valmista, toivottavasti! =D

 12. Nayttää kivalta ja avaralta ja onneksi tuo remppa onnistui 🙂 Ja nuo isot peilit tekevät keittiöstä erikoisen :)Jotenkin sitä aina pienellä pelolla odottaa että rempassa menee (tai meinaa mennä) aina jotain pieleen tai aikataulut pettää..jännityksellä minäkin täällä ruudun toisella puolella odotin.

 13. Oho! Onpas tyylikäs kokonaisuus….suorastaan tyrmäävä! Todella mahtava keksintö laittaa noin monta peiliä :)Ihanaa viikonlopun jatkoa!

 14. Googlettelin uuteen kotiimme suunniteltuja maaleja ja sinä olit juuri niitä aikonut käyttää (laasti ja kalsiitti) Onko tuo peilien takana oleva seinä maalattu kalsiitilla eli k 487? Vähän olen alkanut arkailemaan, että onko se liian tumma, että mennnäänkö sittenkin x487 laasti-sävyllä ja ei uskalletakaan laittaa lainkaan kalsiittia…<br />
  Ihanan kaunis koti teillä 🙂

  1. emma: Peilien takana oleva maali ei ole laastia, vaan hieman violettiin vivahtavaa harmaata K488. <br />
   <br />
   Jos katsot uusimpia postauksiani, niin niissä näkyy tuo laasti-maalin sävy. Me maalattiin heinäkuussa koko koti samalla sävyllä, juurikin laastilla X487. :)<br />
   <br />
   Se kalsiitti on aika tumma, itse koin sen liian tummaksi meille, vaikkakin se on upea sävy myös. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle emma ja ihanaa iltaa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *