Remppa alkaa olla valmis :)

Saatiin eilen illalla viimeinen kerros pintamaalia (Tikkurila G488) sudittua seinän pätkään. Eli seinän osalta hommat on tehty. Jalkalista pitää vielä kiinnittää, heti kun saadaan jiirisaha ostettua / lainattua. 🙂

Valopistoke ja töpselit on 10-vuotta vanhoja ja tositosi kellastuneita. Ne menee uusiksi myös, mutta vaihdamme sitten kaikki kerralla koko kodista.

P2161079.JPG

Tehtiin eteisen alakattoon paikkamaalaus ja pitihän se arvata, että vajaassa vuodessa on katon väri tummunut alkuperäisestä (maalattiin katto toukokuussa 2011). Nyt vuorossa koko alakaton uudelleen maalaaminen. 🙂

P2161077.JPG

Kattospotit on suojattu maalarinteipillä. Mies keksi hyvän niksin, kaksi siivua teippiä spotin päälle, niin että reunat menee vähän päällekkäin. Sitten vaan mattoveitsellä “piirrettiin” spotin reunaa pitkin ja näin me saatiin hyvä suoja ja siistit, sileät reunat. Nyt voi vapaasti telata spottien päältä, ei tartte pensselillä pelleillä tällä kertaa. =D

P2161075.JPG

P2161076.JPG

Nyt maalaamaan, TAAS! 🙂

18 kommenttia “Remppa alkaa olla valmis :)

 1. Vautsi vau. Tykkään tästä ilmeestä nyt etenkin valmiina! 🙂 Kuvistasi juolahti muuten mieleen, mistä olet tuon somasen kaakaopurnukan hankkinut. Onko sekin AmandaB:n tuotantoa? Itsellä olisi luultavimmin tuon pasta-astian osto edessä, ja kaveriksi sopisi maan mainiosti muitakin saman tyylin lasiviritelmiä 🙂

  1. Janika: kaakao-purkki on ostettu Wilhelmiinan Kammarin-verkkokaupasta ja on merkiltään AmandaB. =D Kooltaan tuo kaakao-purkki on tosi iso, sinne mahtuu nimittäin 2 paketillista O´boy-kaakaota. 🙂

  2. Eli ei muuta ku kaakaoo lipittämään! 😀 En tosin löytänyt enää kyseistä purkkia myynnistä. Yhyy ja snif!

  1. Mervi: Kiitoksia! <3 Tykkään kovasti tuosta Alessi pusertimen fiftari-hengestä. =D

  1. P <3: Olen tyytyväinen lopputulokseen ja lopen uupunut… noinkin pienestä hommasta, mutta vilkkaan tytön ja koiran kanssa remppaaminen käy kyllä työstä…. =D

  1. Mickey: Johtunee pienestä tavaramäärästä kenties??? *hih* =D Toisaalta karmeimmat kohdat kodista jäi tarkoituksella kuvaamatta… 🙂

 2. Maalarin vinkki (ja näin sisustusintoilijanaisen myös): maalaa nuo rasiat! Siis nuo pistorasat ja valkatkaisijat ja ihan sillä seinämaalilla. Kestää kyllä normaalia käyttöä ja häviävät paremin tuohon seinään :)Pistorasioita ei tietenkään sieltä syvennyksestä, eikä katkaisijan liikkuvia sivupintoja.

  1. Anonyymi: me vaihdetaan kaikki rasiat uusiin ja hieman nykyaikaisemman näköisiin versioihin. 🙂 Ollaan maalailtu aikoinaan pistokkeita ja seinämaali ei pyyhkimisestä kauhiasti tykännyt. Olkkarin pistokkeet maalattiin suosiolla otexilla ja Miranolin kiiltovalkoisella öljymaalilla. Ne on ihan ok, tosin joutavat vaihtoon nekin. =D Ja maalattiin muuten aika ronskilla kädellä ja saatiin sitten leikellä puukolla valopistokkeen reunat auki, että pystyi laittamaan valot päälle. *hihhiii* =D Tuli opittua kantapään kautta….

 3. Tiedätkö, mistä saisi ostettua noita valokatkaisimien muoviosia? Itsellä myös kellastuneet katkaisijat, mutta en haluaisi vaihtaa sitä sisäosaa vaan vaihtaa vaan nuo päälliosat uusiin valkoisiin 🙂 monesta paikasta olen katsonut (terra, k-rauta yms.) mutta kaikissa tulee mukana myös se itse sisäosa. Toivottavasti ymmärsit, mitä yritän tarkoittaa! 😀

  1. Anonyymi: Prismassa oli muutama, mutta ne ei sopinut meidän 10-v vanhaan kantaosaan. Ja tuttavalta kuulin, että valaistusliikkeistä voisi ostaa pelkästään noita etulevyjä, jos ne vaan sitten sopii siihen kantaan…. Mie ajattelin itse alkaa selaamaan valaisintarvike-verkkokauppoja läpi ja jos sieltä löydän niin tulen tähän postaukseen vinkkaamaan siullekin. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *