Osallistu arvontaan ja voita Eero Aarnion Puppy!

Kaupallinen yhteistyö: Sisustusgalleria Paloranta

Tutustuin Palorannan verkkokauppaan pari kuukautta sitten lukijani suosituksen kautta. Tuotevalikoima on ällistyttävän laaja ja monipuolinen, erityisesti design-tuotteiden osalta. Minulla on ilo ja kunnia saada toimia Palorannan yhteistyökumppanina ja päräytämme yhdessä käyntiin arvonnan, jonka palkintona on Eero Aarnion Puppy!

Sisustusgalleria Paloranta Arvotaan Eero Aarnion Puppy - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Sisustusgalleria Paloranta & upea designvalikoima

Oma suosikkini tietysti on Eero Aarnio ja hänen hassutteleva muotoilunsa. Kauan kuolaamani valkoinen Pony-istuin lähti synttärilahjana minulle matkaan ja puketin pitäisi saapua kotiovelle muutaman viikon sisällä. Vielä pähkäilen niiden harmaa-valkoisten Pony-lakanoiden suhteen, mutta luulen, että kyllä nekin on hankittava. Muuten jää hampaankoloon vaivaamaan ikiajoiksi.

Tästä pääset suoraan Palorannan Eero Aarnio-kokoelmaan: ➤ paloranta.org/eero-aarnio

Sisustusgalleria Paloranta Arvotaan Eero Aarnion Puppy - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Osallistu arvontaan ja voita Eero Aarnio Puppy

Uuden yhteistyön kunniaksi blogissani starttaa arvonta. Designsisustusliike Paloranta arpoo blogini lukijoiden kesken Eero Aarnion Puppyn koossa S. Värivaihtoehtoja on neljä, joista voit valita parhaiten omaan sisustukseesi sopivan ”koira-kaverin”. 🙂

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla oman värivalintasi neljästä vaihtoehdosta: valkoinen, musta, oranssi vai vihreä.

  • 1 arpa = kommentti
  • 2 arpaa = kommentti + kirjautunut lukija
  • 3 arpaa = kommentti + lukija + linkitys arvonnasta omaan blogiisi (Voit poimia postaukseesi yllä olevan kuvan)

Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana. Myös anonyymit voivat osallistua arvontaan, keksimällä itselleen oman nimimerkin!

Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa, eli 3.3.2012 klo 12:00 asti! Voittaja julkaistaan lauantaina 3.3.2012 klo 20:00 mennessä!

Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille!


Comments are closed.