Toivepostaus – Pieni kauneuspostaus

Ajattelin postailla teille tällä kertaa Sennan toivomasta aiheesta, eli omista must have -kauneudenhoitotuotteistani. Niitä ei montaa ole ja koska tulen hyvin toimeen myös meikittömänä, on pakolliset tuotteeni puhdistuspuolelta.

Pieni kauneuspostaus Omakotivalkoinen

1. Hiukset

Olen värjäillyt hiuksiani useasti tuhkanvaaleasta punaisen kautta mustaan ja takaisin vaaleaan. Tätä samaa värinvaihtorumbaa kesti reilu 10 vuotta, kunnes päätin että värjäilyt saa riittää. Tukka oli aina huonossa kunnossa ja vaikka kuinka yritin värjäyksien ohella kasvattaa pituutta, oli maksimipituus korkeintaan olkapäille, ei koskaan sen ali (lukuunottamatta pidennyksiä).

Olen viimeisen 3 vuoden aikana värjännyt hiukseni 2 kertaa ja nekin kerrat ainoastaan sen vuoksi, että omaan itsepäisesti suorana sojottavaan pehkooni tulisi hallittavuutta ja muotoiltavuutta. Oma luonnollinen värini on tumma punertavan ruskea ja myös hiusvärini on hyvin lähellä omaa väriäni. Juurikasvuongelma onkin lopullisesti historiaa.

Maailman paras shampoo ja hoitoaine on Redken All Soft -sarjasta. Nämä ovat olleet suosikkejani jo vuosien ajan. Näillä olen saanut pelastettua myös värinpoistosta palaneet hiukseni. All Soft -shampoo ja hoitoaine ovat ihmeaineita, joita suosittelen lämpimästi, varsinkin rutikuiville käsitellyille hiuksille.

Pieni kauneuspostaus Omakotivalkoinen

2. Hiusten muotoilutuotteet

Käytän hyvin vähän enää muotoilutuotteita, koska yritän pitää hiukseni mahdollisimman hyväkuntoisina. Pyrin kuivattamaan hiukset naturaalisti, ilman kuivainta. Ennen olin addiktoitunut suoristusraudan käyttöön ja se olikin ainoa keino saada huonokuntoiset ja hapertuneet haivenet näyttämään suorilta, kiiltäviltä ja terveiltä. Nyttemmin, kun hiusteni kunto on parantunut, olen hylännyt täysin raudan käytön.

Ainoa muotoilutuotteeni on Tigin Bed Head -sarjan tuuheuttava Superstar-suihke. Tätä suihkin kevyesti pyyhekuiviin hiuksiini, kun haluan extra-volyymia. Föönauksella tai ilmankin. Aika harvoin olen tätä kyllä käyttänyt… lapsen kanssa ei paljoa ehdi hifistelemään ja päivärutiinini on enemminkin wash & go! 😀

Pieni kauneuspostaus Omakotivalkoinen

3. Kasvojen puhdistus

Minulla on melko normaali sekaiho, välillä pintakuiva ja toisinaan T-alue rasvoittuu enemmän. Vuodenaikojen mukaan suurimmat vaihtelut, talvella kuivaa ja kesällä rasvaisempaa. Näppyjä siellä täällä silloin tällöin, mutta mitään varsinaista iho-ongelmaa ei ole.

Luottotuotteeni onkin Estee Lauderin Perfectly Clean -sarjan Splash Away -puhdistusaine ja Fresh Balancing -kasvovesi. Nämä sopivat iholleni erinomaisesti ja kaikkina vuodenaikoina. Puhdistusaineesta tulee ihanan nirskuvan narskuvan puhdas tunne ilman kuivattavaa vaikutusta. Kasvovesi kihelmöi hieman ja tekee ihosta superpehmoisen. 🙂

Pieni kauneuspostaus Omakotivalkoinen

4. Kasvojen kosteutus

Luotan Estee Lauderin taikaan tässäkin ja supersuosikkini on Re-Nutiv -sarjan Replenishing Comfort Creme. Tämä on suoranainen ihmevoide, joka kosteuttaa todella hyvin rasvoittamatta ja tekee ihosta silkin himmeän ja kimmoisan. Olen ”vasta” 29-vuotias, mutta oloni tuntuu 16-vuotiaalta tämän rasvan levityksen jälkeen. IHANA TUNNE! 😀

Tässä oma arsenaalini. Kovin montaa purtiloa ei ole, mutta sitäkin paremmin itselleni sopivia. Silmänympärysvoidetta en käytä ja vartalovoidetta niin harvoin, ettei minulla sellaista edes ole. Meikit ja kynsilakat eivät myöskään kuulu must have -juttuihini, joten ne jäivät kokonaan pois tästä postauksesta. Niistä on tulossa erillinen juttu joskus myöhemmin. 🙂

Laiskaa lauantaita!


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.