Elloksen sisustuskilpailun satoa :)

Kyllä Suomessakin osataan sisustaa!!!!!! 

Aina kuulee, kuinka esim Ruotsissa kaikki on kauniimpaa ja me tulemme auttamattoman myöhässä, varsinkin sisustamisen suhteen. Olen todella positiivisesti ilahtunut ja inspiroitunut mitä ihanimmista ja toinen toistaan kauniimmista kodeista, joita Elloksen kisaan on osallistunut! <3 <3 <3

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-05+kohtee

En viitsi luvatta toisten kuvia blogiini kopioida, mutta suosittelen tutustumaan kilpailun satoon ja miksei osallistumaan itsekin! 🙂 Itse olen viettänyt kuvia ihaillen tunnin jos toisenkin ja äänestänyt vilkkaasti. Toivottavasti muutamat omat suosikkini nousisivat kärkisijoille… 🙂

Inspiroitumaan, ihailemaan ja äänestämään pääset alla olevasta linkistä!


(Tämä ei ole maksettu mainos!) 🙂
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Elloksen sisustuskilpailun satoa :)

  1. Mä laitoin just tätille viestin tästä kilpailusta. Sillä on niin ylellisen kauniisti laitettu makkari että on kuin kuninkaallisessa sviitissä olis. Tekee ite kipsikoristeita. listoja, pilareita yms. ja ne on aika hienoja…

    1. Piijuli: Toivottavasti siun täti osallistuisi kilpailuun, tahtoisin nähdä tuon ihanalta kuullostavan luxus-makkarin! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Me ollaan mietitty kattolistoja kipsistä, mutta sitä ennen täytyisi pakkeloida elementti-rakoset katosta piiloon ja maalata. Saas nähdä tuleeko koskaan tähän kotiin toteutettua sitä projektia. =D

  2. Kävin kans uteliaana kurkkimassa toisten koteja siellä ja vitsit miten ihania sisustuksia, melkein kaikissa oli sitä jotain :D!! &amp;lt;3

    1. Minna: Niin oli! &amp;lt;3 Aivan ihania koteja. Varsinkin yksi valkoinen makkari, jossa oli sellaiset patinoidut koristetikkaat ja sitten yksi mustavalkoinen jossa seinässä vaakaraidat, en tiedä oliko ne tapettia vai hyllyt… 🙂

  3. Eiks oo ihanii, mua otti syämmestä se yks makkari missä oli mustavalkoraidallinen sängynpääty, ihqu.

  4. Heh, just eilen illalla latasin sinne muutaman kuvan hetken mielijohteesta. Nyt jo kaduttaa, että mitä ihmettä ne siellä tekee. Kaiken kukkuraksi jostain syystä kuviini pamahti myös osoitteeni ja nyt olen joutunut Elloksen teknisen tuen kanssa selvittämään, että ne ottais ne pois näkyvistä. Eli ihan ei mennyt putkeen tuo 🙂

    1. Cride: Mä kävin sua äänestämässä kans! Kauniita kuvia olit laittanut! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ja höpsistä, ilman muuta ne kuuluu kisaa mukaan! :)Toivottavasti Ellos saa muutettua sen nimen siihen yhteen kuvaan ja korvaukseksi vaadit jotain. Tollaista ei saisi tapahtua, ikinä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *