Olkkarin riisuttu ilme ja maalatut käppyräoksat

Tässä muutama kuva siivotusta ja karsitusta olkkarista. 🙂

P3071326.JPG

Olkkariin on tulossa uusi matto sekä Tabermannin runo-sisustustarra. Tarran sijoituspaikka on vielä hieman auki, laitanko sen kaappien päälle vai sohvan yläpuolelle….

P3071329.JPG

Ja tässä kuvaa maalatuista käppyräoksista.

P3071330.JPG

Ostin pari vuotta sitten Mastonin kromi-spraymaalin, joka jäi käyttämättä. En edes muista miksi sitä ostin aikoinaan. Sain kuitenkin hyvän idean ja maalasin sillä käppyräoksat sekä OFFICE-sanan muodostavat valkoiset puukirjaimet. 🙂

P3071334.JPG

Ja kuten alla olevasta kuvasta hyvin huomaa, ei kromimaali vedä vertoja oikealle kromille. Tuo kromimaalin jälki on paljon mattaisempaa eli korkeintaan alumiinin sävyistä. Ihan hauskat kuitenkin tuli noista puukirjaimista.

P3071337.JPG

Mastonin maalista vielä sen verran, että haju on tyrmäävä. Suoritin maalausprojektin taloyhtiömme entisessä pesulassa ja vaikka ikkunakin oli siellä auki, koko rappukäytävä haisi voimakkaasti maalilta. En siis suosittele missään nimessä maalaamaan tällä kotona ja sisätiloissa. Päänsärky on meinaan taattu. 🙂

Illemmalla tulossa postausta “lukijan kotona”-sarjaan. =D

Mukavaa päivänjatkoa kaikille! <3

18 kommenttia “Olkkarin riisuttu ilme ja maalatut käppyräoksat

 1. Ai kuinka kivan näköiset tuli oksista ja kirjaimista kanssa 🙂 Mukavaa päivänjatkoa sinnekin! 🙂

 2. Tulipa kivat noista käppyräoksista! Oksillehan voi vaikka ripustaa jotain kivaa, esim. pääsiäismunia 🙂 Vai tykkäätkö laittaa pääsiäiskoristeita? Mulla on ollu pääsiäisen ja joulun aikaan noissa oksissa aina koristeita. Aurinkoista viikon jatkoa sinne!

  1. J: Pääsiäiskoristeista en ole tykännyt, mutta tytön vuoksi niitä joutuu varmaankin laittamaan. =D Jouluna meillä roikkui käppyröissä joulupalloja, se oli kivan näköistä. Aurinkoista viikkoa sinulle myös! &amp;lt;3

 3. Mä on niiin kade sulle noista Bestå-kaapeista. Meillä on vain olohuoneen tv-tasona. Haluaisin niitä eteiseen. Sinne sais jemmaan kaikkee :DKiva uusi järjestys!! Vaihtelu tekee välillä niiin hyvää… vaikka teillehän on tulossa vielä melkein täysremppa 🙂 Missä vaiheessa se muuten nyt on?

  1. Heidi: Remppa on pahasti vaiheessa. Lattian suhteen ei olla vieläkään päätetty, että maalataanko, öljysävytetäänkö vai vaihdetaanko kokonaan. Seinän purkamisesta tuli remppaähky ja 3 viikon sairastelu heti perään ei tehnyt motivaatiolle hyvää. Siirrettiin suosiolla rempan valmistumisen takaraja toukokuun loppuun, Avan 2-v synttäreille. :)Keittiö tehdään siis lattian jälkeen ja mahdollisesti hoidetaan homma itse, eli tilataan kaapit ja kasataan sekä kiinnitetään ne itse. Koneet laittaa ammattimies ja samoin pöytätason altaineen ja hanoineen. Ja jotta homma ei olisi liian helppo, ollaan mietitty Avan huoneeseen laittavan tuplaovet, eli seinää pitäisi avata hieman sekä vaatekaapit poistaa. Mies vähän hangoittelee vielä, mutta yritän puhua sen ympäri. Tuo tulisi sitten lattian kanssa samaan hengen vetoon, koska kiintokaappien alla on parkettia. 🙂

 4. Sanoit joskus, että aina kun hankit jotain uutta, jostain vanhasta on luovuttava. Olisi mielenkiintoista joskus nähdä, mistä kaikesta olet esim. viime aikoina luopunut kun olet hankkinut aika paljon uutta (Aarniota, Aalto-maljakot, petivaatteita ja mitäs niitä nyt oli)! Kun musta tuntuu ettei teillä ole kovin paljon tavaraa, niin miten oikein löydät luovutettavaa? 😀

  1. Anonyymi: Kyllä vaan! =D Tässä listaa tavaroista jotka ovat saaneet uuden kodin ystävältä ja perheenjäseniltä viimeisen 2kk aikana:- Cookies-lasimalja oli virheostos ja päätyi siskolle joka siitä on haaveillut- Stockmannin matala jalallinen malja pääsi ystävälle, joka on sitä himoinnut ja uhannut sen varastaakin. *hih* =D- Avan pienet vaatteet ja muutama vauvalelu ystävän pikkutytölle- Lautasliinarenkaat 6kpl ystävälle- valkoisia pyyhkeitä lähti kiertoon- kynttilät paloivat loppuun ja jämät roskiin- muutama valokuvakehys pikkusiskolle- keittiösälää isosiskolle- vanha paistinpannu hajosi –&amp;gt; roskiin- vanhat parveke kalusteet (jämät niistä) kiertoon- mun vanhoja vaatteita ja parit kengät kiertoon ja siskoille- osa meikeistä siskon tytölle ja ystävälle- pari hajuvettä ystävälleListaa voisin jatkaa varmaan loputtomiin, mutta tässä nyt ne jotka ekana tuli mieleen. Lisäksi teimme karsintaa työkaluosastolla ja niistä lähti aika paljon roinaa pois. :)Joten tavara kyllä liikkuu ja virheostoksia on muutama tullut tehtyä, vaikkakin paaaaaaaljon vähemmän kuin ennen. 🙂

 5. Hei ! Saanko udella mitkä sinun verhot on :-), onko jotkut silkkisellaiset/vitivalkoiset ?? Näyttävät niin kivalta ! (itse ihastuin liikkeessä yksiin silkkiverhoihin, mutta säästettävä tovi :-()…

  1. PirjoSofia: Tottakai saat! =D Meillä on kaikki verhot samoja joka huoneessa ja ne on Villa Stockmannin Paloma-silkkiverhot. Väri on taitettu valkoinen ja materiaali 100% dupion-silkkiä. Taustakangas puuvillaa. Omat verhomme olen ostanut pikkuhiljaa parin vuoden aikana ja -20% alesta. Mojovan summan olen saanutkin säästettyä. Nuo verhot ovat ollet mun himotuslistalla yli 5-vuotta ja harmittaa etten alkanut niitä keräilemään jo silloin. Olisin saanut aika monta verhoa nimittäin sillä hinnalla, jonka laitoin &amp;quot;halpoihin&amp;quot; hätävaraverhoihin. =DVerhot ei kestä vesipesua, mutta tähän mennessä kaikki tahrat ja roiskeet on lähtenyt pyyhkimällä kostealla liinalla. Voin siis suositella näitä lämpimästi sekä lapsi- että koiraperheeseen. 🙂

  2. Yhden verhon hinta on aikas tyyris, 129 euroa nykyään. Silloin kun ekat verhot ostin ne oli 90 euroa kpl. Olen ostanut verhoja 2kpl satseissa ja pikkuhiljaa siis kerännyt noita joka huoneeseen. Viimeisenä tuli Avan huoneeseen vanhojen harmaiden tilalle. 🙂

  3. Kiitos tiedosta, täytyypä poiketa Stockalla seuraavalla Helsingin reissulla 🙂 – jos myöskin tekisi tuollaisen pidemmän tähtäimen suunnitelman 🙂

  1. kkiira: Kiitoksia! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Itse hyödynnän paljon huutonettiä ja sieltä tekeekin välillä huippulöytöjä ihan pilkkahintaan. =D Toisaalta on parempikin, että koti rakentuu pikkuhiljaa ajan kanssa. Jää hölmöt heräteostokset ostamatta ja säästyy pitkä penni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *