Olkkarin riisuttu ilme ja maalatut käppyräoksat

Tässä muutamia kuvia siivotusta olkkarista. Olkkariin on tulossa uusi matto sekä Tabermannin sisustustarra. Tarran sijoituspaikka on vielä hieman auki, enkä tiedä laitanko sen kaappien päälle vai sohvan yläpuolelle. Kuvia myös maalatuista käppyräoksista, jotka ovat nyt hopeiset.

Ostin pari vuotta sitten Mastonin kromin värisen spraymaalin, joka jäi käyttämättä. En edes muista miksi sitä ostin aikoinaan. Sain kuitenkin hyvän idean ja maalasin sillä käppyräoksat sekä OFFICE-sanan muodostavat valkoiset puukirjaimet. 🙂 Kuten kuvasta hyvin huomaa, ei kromimaali vedä vertoja oikealle kromille. Tuo kromimaalin jälki on paljon mattaisempaa eli korkeintaan alumiinin sävyistä. Ihan hauskat kuitenkin tuli noista puukirjaimista.

Mastonin maalista vielä sen verran, että haju on tyrmäävä. Suoritin maalausprojektin taloyhtiömme entisessä pesulassa ja vaikka ikkunakin oli siellä auki, koko rappukäytävä haisi voimakkaasti maalilta. En siis suosittele missään nimessä maalaamaan tällä kotona ja sisätiloissa. Päänsärky on meinaan taattu.

Illemmalla tulossa postausta lukijan kotona -sarjaan, joten pysykäähän kuulolla!

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!


Comments are closed.