Aarnion Flamingo-valaisin sai uuden kodin meiltä

Tuttava tahtoi antaa omalle Flamingo-valaisimelleen uuden rakastavan kodin ja minä tietysti innosta soikeana tarjouduin sen adoptoimaan muiden Eerojen joukkoon. =D

P3091453.JPG

P3091458.JPG

P3091462.JPG

P3091463.JPG

Hieman on tunkua tuossa olkkarissa valaisimien suhteen, mutta onneksi muotokieli ja materiaali on kaikissa sama. 🙂 
Valo on sellainen miellyttävä ja himmeähkö, lämmin valkoinen. Valaisimen sirous on ihanan naisellinen, toisin kuin miehekkäät tuplakuplat (kröhöm, mielikuva kun katsoo tuplista ylösalaisin =D). 
Suuri kiitos siis K sinulle aivan ihanasta lampusta, jos luet tätä…. >—–HALI—–< <3
Postailen vasta huomenna niistä muista uusista jutuista, tänään nimittäin luvassa kauan kaivattu vapaa päivä ja totaalista rentoutumista ja parisuhteen huoltoa! <3 <3
Kivaa perjantaita kaikille ihanille, uusille ja vanhemmillekin lukijoille tasapuolisesti! <3 <3 <3

15 kommenttia “Aarnion Flamingo-valaisin sai uuden kodin meiltä

 1. &amp;quot;mielikuva kun katsoo tuplista ylösalaisin&amp;quot;En koskaan enää katso TuplaKuplaa samoin viattomin silmin. Kiitos tästä 😉 Hauskaa viikonloppua teille!

  1. M: HIh! Tuo juttu on erään keskustelupalstan helmiä ja ilman tarkkanäköisten kommenttia en olisi itsekään älynnyt. =D Mutta aika osuvasti kyllä olivat keksineet… 😉

  1. Kikka: kiitoksia! Niimpä, itse en sitä ole keksinyt vaan yhden keskustelupalstan tarkkasilmäiset kommentaattorit. =D Mutta ei ne ihan väärässä kyllä olleet. *tirsk* =D

 2. Flamingo istuu teille kuin nakutettu!Meiltä uupuu edelleen olohuoneesta se tunnelmavalaisin, mutta teille niitä siunaantuu kokoajan vaan lisää.. Epistä! 😀

  1. Cinnabaria: Mä olen muutenkin ihan hirveä lamppuharakka, suorastaan kärpänen joka kuikkii kaikessa mistä vaan tulee valoa. =D Meillä mentiin tosin mooonta vuotta, ettei meillä ollut katossakaan lamppuja, ainoastaan kaksi Ikeasta ostettua riisipaperivarjostimella olevaa jalkalamppua. 🙂 Nyt on sitten lamppuja tuplasti isommankin kodin tarpeisiin. =D

 3. Taitaa teille oikeesti tulla tarpeeseen tuo parisuhteen huolto, kun tuplakuplasta tulee sulle hmmmm… miehekkäitä ajatuksia! ;D Ihanaa vapaapäivää!Miida

  1. Miida: Todellakin! 😉 Aika on kortilla ja kun tyttö nukkuukin niin huonosti, on laatuaika todella toivottua. *hihhiiii* =D

 4. Tuo Flamingo on ihana! En ole koskaan tainnut nähdä sitä valo päällä – todella herkkä ja kaunis. Tuplakuplaan en taida enää koskaan pystyä suhtautumaan vakavasti:)

  1. terhi: Se on tosi paljon kivempi oikeassa kodissa kuin myymälän ikkunassa. Tosin se näyttää meillä tosi pieneltä, kun on korkeaa kaappia, jättikokoista peiliä ja järjettömän kokoinen (hihhhiiii, kaksimielisiä…) tuplakupla. Aarnio on varmaan itse toivonmukaan tajunnut kaksoismerkityksen tuplis-lamppua suunnitellessaan…. hope so. 😉 Onhan tuo hieman hävytön valaisin, mutta silti aivan ihana. Pieni huumori on aina paikallaan ja nyt meillä on sitten noita &amp;quot;poikalamppuja&amp;quot; tuossa pieni ja iso. *tsihhhhii tirsk* =D

 5. Hei, en voi suomea mutta yleensä lukea blogiasi o kääntää google. Sinulla on hyvä koti .. Yksi kysymys, missä ovat teidän kaapit olohuone vuodesta näyttää seisoa pienillä kromi jalat ..? Niin mukavaa kuin meidän kaappeja mittaukseen? Onneksi on ystävällinen tervehdys Eva Johansson

  1. Eva: Kiitos kommentistasi! 🙂 Olohuoneen kaapit ovat Ikeasta ja Bestå merkkiset. Kromijalat ovat ostettavissa erikseen.Linkit tuotteisiin alla:Hi Eva, same in english! Thank you for your comment! 🙂 Our living room cabinets are from Ikea and named Bestå. You can by the chrome stands separately. Links below:Cabinet: <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90134043/Glossy&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90134043/Glossy</a&gt; white doors: <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90178466/Tv-unit:&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90178466/Tv-unit:</a&gt; <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10144734/Chrome&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10144734/Chrome</a&gt; stand: <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134189/Hope&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134189/Hope</a&gt; this will help! 🙂 Have a nice weekend! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *