Pappelinan Svea matto tilattu :)

Otin ratkaisevan siirron ikuisessa Pappelina-haaveilussani ja tilasin meille sen kuolaamani valkoisen Svea-maton! Toimitusaika on melko pitkä, mutta maltti on valttia! =D

Olen niiiiiiiiiiin iloinen! =D

product-938-1-svea-pl-140x220-champagne-

product-938-2-vanilla-detail.jpg

Nyt ei enää koiran oksentelu haittaa, tai tytön pelleily ruokapöydässä. =D Lian saa pois pyyhkimällä tai suihkun alla suihkimalla. JEEEEEE! Nyt saa kesä ja kärpäset tulla! =D

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Pappelinan Svea matto tilattu :)

 1. Tilasin omamme samasta putiikista ja oliskohan peräti mennyt 8-viikkoa tilauksesta. Meillä matto koko mustana ulko-oven edessä.

 2. anne: toimitusaika on tosi piiiitkä. Siksi olikin pakko toimia nyt, että saadaan kesäksi matto lattiaan. =D Joissain ruotsalaisissa nettikaupoissa toimitus olisi ollut nopeampi, mutta katsoin helpommaksi itselleni tilata jo tutusta paikasta. 🙂

 3. Voi tsiisus, sinäkin brutukseni. MÄKIN HALUAN!!!!! BYHYYY!!! Jos mä tilaan sen nyt, ja se tulee vasta kesällä…… eihän sitä millään voi laskea mun ostolakkoon :')

  1. Heidi: No joo, vuosia olen jo hinkunut, mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt oli jo aivan pakko, tahtoo vaihtelua kesäksi. :)Itse tilasin sen postiennakolla, eli maksan vasta sitten kun se saapuu postiin. Joten, itse en ainakaan laske sitä maaliskuun ostoksiin… *hih* 🙂

  1. Kikka: Niin on. Ei näytä oikeasti yhtään muovimatolta. Ja tuossa yksivärisessä Sveassa on myös metallihohtoa mukana… aijaijai… nam. <3 Harakka oon. 🙂

 4. En ole tutkinut maton tuotetietoja, mutta onko kyse siis muovimatosta vai mitä tarkoitit tuolla, että matto kestää hyvin sotkua? Meilläkin olisi tarvetta sellaiselle sotkuystävälliselle matolle, kun taapero pistää aina eväitään keittiön matolle.

  1. Valua Kuvasa: Muovimattopa hyvinkin. =D Ei tosin näytä lainkaan muovilta, vaan enemminkin paperinarumatolta. Valkoisenkin maton saa siis hyvin putsattua, jos vahinkoja sattuu ja muutenkin se on helppohoitoinen,kun ei sitä tartte hoitaa mitenkään… 🙂

  2. Oi kiitos valaisevasta vastauksesta. Lopultakin on löytynyt keittiön matto, johon taaperon kestää pudotella ruokiaan… Siis kaunis ja käytännöllinen.

  1. Inanaa: Voi ei, sää kysyit tätä…. eiiiiiiiii! Mua ihan hävettää oikeasti, koska toi matto todella todella kallis. Sen takia en oo sitä aikaisemmin ostanut. Mutta joo, ihan listahinta, reilut 500 euroa ja kooltaan se suurin. Nyt saat kivittää mut, koska lupasin sulle olla ostamatta mitään kallista ennen rempan valmistumista. Mut mä en voinu itselleni mitään. 🙂 Huhtikuun puolella taitaa olla maton toimitus ja siis postiennakolla sen ostin, maksan vasta kun haen sen. Huhtikuussa en sitten mitään muuta ostakkaan, onneksi Avan synttärit on vasta toukokuun puolella. 🙂

 5. Minä mitään kivitä, oothan sä niin kauan sitä mattoa halunnut. 🙂 Mä en ikuna voisi moista tuolla hinnalla ostaa, mutta mun tilanne onkin ihan erilainen 🙂

  1. Inanaa: Onhan se tosiaan vuosia keikkunut ostoslistan top 10:ssä. =D Oliko muuten Elloksella se koko valkoinen muovimatto? Sehän voisi olla aika samanlainen, vaikkakin se mun rakastama metallinhohto siitä taitaa puuttua… Mä olen tälläinen hyper-harakka ja haalin kaikkea mikä hiemankin kiiltää ja kimaltaa. Ihme kyllä, että koruista en ole koskaan palavasti syttynyt. Mulla se on tää kodinsisustus ja onneksi jo ohimennyt paljetti ja glittervillitys vaatteissa. =DMelkein tekisi mieli julkaista ikivanhoja kännykkäkuvia mun ihquista vaatteista, joista ei välkettä puuttunut. Loistin kuin heijastin ajovaloissa. *hah* 🙂 Kyllä jäi Paris Hilton ja tuksukin kuule varjoon, kun meikäläinen lähti baariin. Au mai gaad niitä aikoja. =D

  1. Inanaa: Mun pappelina on 180cm x 260cm (muistaakseni) ja sopii hyvin sekä olkkariin, että ruokapöydän alle. En tiiä vielä kumpaan laitan… 🙂 Muovimatot on noussut trendiksi vuosien jälkeen ja niitä alkaa onneksi löytämään vähän joka kaupasta. =D Ja tyylikkäitä versioita vielä kaiken lisäksi, ei niitä 90-luvun alun kukkakuosihirvityksiä. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *