Ilta-auringossa paistattelua…

Meillä on parveke ja oma makuuhuone länteen ja saamme nauttia ihanista auringonlaskuista ydintalvea lukuunottamatta läpivuoden. Nappailinkin teille muutamia kuvia. 🙂

Nämä kuvat napattu parvekkeelta! <3

P3111559.JPG

P3111550.JPG

P3111555.JPG

Miffe käytti heti mahdollisuuden hyväkseen ja hyökkäsi nautiskelemaan auringonsäteisiin. 🙂

P3111561.JPG

Olkkarissa valo siivilöityy kaihtimien välistä. En saanut taltioitua valoa kovinkaan hyvin, mutta saa tuosta nyt jotain osviittaa sentään. 😉

P3111529.JPG

P3111536.JPG

P3111537.JPG

Ja makkari on ihan paras! 

Kesäisin merikin kimaltelee ikkunasta katsottuna… huoh, ikävä kesää ja vihreyttä. <3
Kumpa aika menisi nopeampaa. 🙂

P3111530.JPG

P3111533.JPG

P3111534.JPG

P3111535.JPG

Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu! Itselläni oli piiiitkästä aikaa tosi hauskaa ja rentoa, tällä jaksaa taas hetken eteenpäin… Kiitos seuralaiselle! <3 <3

9 kommenttia “Ilta-auringossa paistattelua…

    1. Anne: Tulispa…. 🙂 Kauheita helteitä mä en itse kaipaa, mutta aurinkoa, lintujen laulua, vihreyttä, merituulta…. jopa lokkejakin. Niiden ärsyttävä raakkuminen kuuluu vahvasti mun kesään, tällä merialueella kun asustelee. =D

  1. Miksi teillä ei laiteta valokuvia kehyksiin, vaan laitetaan kehyset paikoilleen sellaisenaan, eli ainoastaan ei-niin-kauniilla taustapahveilla höystettynä? Sama asia on askarruttanut kuviesi kohdalla jo useampaan kertaan..-A

    1. A: olen vastaillut näihin kymysyksiin ennenkin. Kehyksiin tulossa teksikortit, siksi tyhjät nyt. Omaa tai miehen naamaa en blogissa aio näyttää. 🙂

  2. Miksi sinä suttasit miehesi naaman pois, mutta et lapsen? 😀 Itseäni ihmettää että moni esittelee lapsensa kuvia ihan antaumuksella mutta omaa (mahd. puolison) naamaa ei vahingossakaan näytetä, luulis olevan juuri toisinpäin..Tätä ei millään pahalla tai veetuiluna vaan ihan vain mietittäväksi. En tiedä mitä ajattelisin nyt jos äitini olisi joskus blogannu ikiajoiksi nettiin minusta jotain vaippapyllykuvia.

    1. Anonyymi: Koska mies ei esiinnyt blogissani naamallaan, ei nyt eikä myöhemminkään. Samasta syystä en omaa naamaanikaan näytä ja sellaiset kuvat missä esiinnymme, eivät pääse blogissa julkaistaviin kuviin.Jos joku tunnistaa 20-vuoden päästä Avan tuosta nassukuvasta (tai niistä muista noin 6:sta kuvasta joita olen julkaissut) niin tokkopa kauheasti haittaa Avaa. kaunis tyttöhän tuo on eikä julkaisemissani kuvissa ole mitään noloa tms. joita tarvitsisi hävetä vanhempana. Peppu- yms. nakukuvia en lapsestani nettin laita koskaan, enkä missään maailman tapauksessa. Myöskään vaippapeppukuvia ei Avasta blogissani ole. Muutama kuva liikkuvaisesta tytöstä, joista muutamassa näkyy kasvot. Suurimmassa osasta kuvista ei lapseni ulkonäöstä saa senkään vertaa selvää, että tunnistaisit jos vastaan kävelisi, nyt saati 10-vuoden päästä. =D

    1. Pirkkis: Miffe kiittää kehuista! &hearts; Miffe on sekarotuinen, puoliksi cockerspanieli ja puoliksi villakoira. Tätä sekoitusta on jo vuosia miksattu maailmalla, mutta meidän koirat (Miffe ja edesmennyt Roope) ovat vahinkovauvoja sukulaiselta. 🙂 Googlaa tai laita youtubeen hakusana Cockapoo, niin näet lisää näitä ihanuuksia. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *