Ruokapöytä viimeinkin oikealla paikallaan

Ollaan vapaiden aikana tehty muutamia muutoksia meidän järjestyksessä. Kylmäkoneet siirtyivät pois keittiön ikkunan edestä ja saimme viimein ruokapöydän siihen takaisin. Tuohon kohtaan pöytä tulee jäämään, keittiörempan jälkeenkin. Kattolamppu täytyy vielä siirtää oikealle kohdalle ja Pappelinan matto tulee mahdollisesti pöydän alle. 🙂

P4061851.JPG

P4061852.JPG

P4071865.JPG

P4071863.JPG

Kuvissa näkyvät pöytätabletit on ostettu Palorannalta ja merkki on Koziol Silk. Tosi näppärät lapsiperheessä, koska ovat kovamuovia. 😉

Arvontavoittajan julkaisenkin vasta huomenna! 🙂


Mukavaa illanjatkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Ruokapöytä viimeinkin oikealla paikallaan

  1. Kikka: Tabletit ovat Palorannalta ja merkiltään Koziol Silk. 🙂 Todella mainiot käytössä, kovamuovia ja helppohoitoiset. Todennäköisesti kestävät ikuisuuksiin asti, joten rahansa arvoinen ostos. &amp;lt;3

 1. Vautsi vau! Teidän koti on kyllä NIIN kaunis!Kysäisin vähän noista tableteista.. Onko noi sellaset, et ne kestää hyvin paikoillaan vai liusuuko ne pöydällä pois paikoiltaan! Eli onko pinta vähän tahmea?-Minna

  1. Minna: Hieman ne kyllä liukuu tuossa kiiltävässä pöydän pinnassa, muttei mitenkään pahasti. Ajattelin itse ostaa sellaiset pienet kirkkaat kumi-nyppylät tablettien alareunoihin, silloin ne ei liu enää lainkaan. 🙂 Nuo on muutoin aivan täydelliset, koska eivät hajoa eivätkä värjäänny. Pesu onnistuu missä ja miten hyvänsä, joten nämä ovat kyllä ikuiset tabletit. (tosin kyllästyminen on jossain vaiheessa taattu, mutta laittaa sitten vaan hetkeksi kaappiin ja ottaa myöhemmin uudelleen käyttöön) =D

 2. Meän Satulle! Voi rakas! Olen niin pahoillani. :`( Otan sinut pois arvonnasta. Lämmin halaus sinulle ja voimia. En osaa sanoa mitään järkevää nyt, itkettää. :´(

  1. Iina; Pöytä on tilattu aikoinaan Netanttilasta ja sitä on heidän valikoimassaan edelleen, alla linkki:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176</a><br />
   <br />
   Pöytää on saatavana myös isommassa koossa, jos on tarvetta saada 8-10 ruokailijaa saman pöydän ääreen (päätypaikat mukaanluettuna). 🙂

  2. Iina: Tämän postauksen pöytä on se vanhempi jonka myin joulukuussa kun ostin uuden tilalle. 🙂 Uudessä pöydässä on jalkojen alaosassa se krominen osa (pöytä on netanttilan Frost). 🙂

  1. Anonymous: Se on tikkurilan F488 eli tämä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/symphony_2436_-varikartta/F488.2408.xhtml&quot; target="_blank">http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/symphony_2436_-varikartta/F488.2408.xhtml</a><br />
   <br />
   harmahtavaan vivahtava valkoinen, tosi kaunis sävy. Ystäväni maalasi tällä samalla sävyllä viime viikolla kaikki kotinsa seinät ja vitsit miten upealta näyttääkään. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *