Lemppari tuoksuni

Olen melkoisen ronkeli, ainakin mitĂ€ tulee hajuvesiin alias tuoksuihin. 🙂

Minulla on kolme lempparia, jotka ovat aina yhtÀ ihanan tuoksuisia. Niihin en tunnu kyllÀstyvÀn koskaan. 

Emporio Armani Diamonds

Giorgio-Armani-Diamonds-Perfume-Review-.
Burberry Beat

burberry-the-beat-30ml-eau-de-parfum.jpg

Issey Miyake L`Eau DÂŽIssey
leau-dissey-de-issey-miyake-eau-de-toile
Tahdon jakaa teille Isseyn ystÀville vinkin:
Palmoliven Thermal Spa sarjan Mineral Massage- kuoriva suihkugeeli tuoksuu ihanalta, aivan kuin tuo Issey Miyaken tuoksu. Tuoksu on hyvin parfyymimainen ja kestÀÀ koko pĂ€ivĂ€n. Kevyesti kuorivasta koostumuksesta annan lisĂ€plussaa. 🙂
744157_1.jpg
EipÀ sen kummempaa tÀllÀ kertaa! Kauniita unia! <3 <3
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Lemppari tuoksuni

 1. Mulla aina 1.vaatimus on ettĂ€ pullo on kaunis.. 😀 vaikka tuskin tuolla vĂ€liĂ€ on oikeesti, mutta toi eka pullo on kaunis ! &amp;lt;3

  1. Jenna: Kaunis pullo on itselleni plussaa, muttei riitĂ€ enÀÀ yksistÀÀn ostopÀÀtöksen tekemiseen. 🙂 ItsellĂ€ni on ollut lukuisia kauniita pulloja (tuoksukokoelma oli aivan hillitön 5-vuotta sitten), mutta niitĂ€ ei tullut sitten kĂ€ytettyĂ€. :ÂŽ( Isseyn tuoksua olen kĂ€yttĂ€nyt noin 10-vuotta, en tosin yhteen putkeen, mutta silloin tĂ€llöin. Se on ainut noista, mikĂ€ on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ loppu… tarttis ostaa uusi pullo. =D

 2. Vau mikĂ€ sattuma, mĂ€kin tykkÀÀn tosi paljon noista kahdesta ekasta tuoksusta 🙂 Tosin, Burberryn Beattia laitan aina varovasti, koska se tuoksu on musta tosi voimakas, jopa hiukan pistĂ€vĂ€! Mutta kun sitĂ€ saa laitettua oikean mÀÀrĂ€n, niin ai ettĂ€. 🙂 ps. oletko jo kĂ€ynyt tsekkaamassa Hullut pĂ€ivĂ€t?? 🙂

  1. TyperĂ€nainen: Tosta Beatista tulee tosi iso suihkautus. Itse teen sen niin, ettĂ€ suihkautan toooosi kaukaa rinnuksille. Ja paras on kun sekoittaa sekĂ€ Diamondsia ettĂ€ beattia. Kokeile ihmeessĂ€!En ole menossa hullareille lainkaan tĂ€llĂ€ kertaa. Rattaiden kanssa siellĂ€ on tosi vaikea kulkea enkĂ€ saa tyttöÀ hoitoon mihinkÀÀn. Mutta ei se haittaa, sÀÀstyypĂ€hĂ€n rahnat! 🙂

 3. Hei olipa hauska postaus. Nuo kaksi ekaa tuoksua on minulle vieraita, mutta Issey on kestosuosikki ja samoin tuo suihkugeeli ollut useinkin kĂ€ytössĂ€ (tykkĂ€sin paljon mutten tajunnut yhtĂ€lĂ€isyyttĂ€ parfyymin kanssa, vaikka varmasti pitÀÀ paikkansa). Taidanpa ensi kerralla nuuhkaista tuoksuosastolla noita kahta ekaakin -kiitos vinkeistĂ€ 🙂

  1. mansardikaton alla: Tuo Beat on sellainen raikas, muttei sporttinen ja Diamonds on ehdoton iltatuoksujen top 1! Noissa kaikissa on samantyylinen tuoksumaailma, ehkĂ€ hieman &amp;quot;miehekĂ€s&amp;quot;, ei siis yhtÀÀn kukkaismainen. tai ainakin mun nenu tykkÀÀ nĂ€istĂ€. En ole yhtÀÀn kukkaistuoksujen ystĂ€vĂ€. 🙂

 4. Ihania pulloja :)Minun tuoksuni on nyt jonkin aikaa ollut Calvin Klein`n Beauty. Migreeni-ominaisuuteni sanelee minkĂ€laista tuoksua voin kĂ€yttÀÀ sen lisĂ€ksi, ettĂ€ tuoksun pitÀÀ tietenkin miellyttÀÀ… TĂ€mĂ€ yhdistelmĂ€ on ollut todella vaikeasti löydettĂ€vissĂ€.

  1. Kikka: ItsellĂ€ni on ollut myös CK:n Beautya mutta koin sen jotenkin liian tyttömĂ€iseksi itselleni. Minulla ei varsinaista migreeniĂ€ ole, mutta vahvat tuoksut kĂ€yvĂ€t silti ikĂ€vĂ€sti nenuun. KĂ€ytĂ€n tosi hillitysti tuoksuja ja kotioloissa en lainkaan. Suosin myös eau de toiletteja mielummin kuin parfyymejĂ€. Tuosta Issey Miyakesta on saatavilla sellainen tosi kevyt &amp;quot;vesituoksu&amp;quot;, se voisi toimia sinullakin. Mun siskon nenĂ€ nimittĂ€in kestÀÀ sen ja hĂ€nellĂ€ on todella pahaksi diagnosoitu migreeni. 🙂

 5. Tulee kyllĂ€ itsekin oltua niiiin ronkeli hajuvesien suhteen, jos totta puhutaan niin onhan ne kalliita.. 🙂 tulee yleensĂ€ ostettua jokin halpa hieno ulkomuotoinen purnukka, mikĂ€ lopulta haisee hirveĂ€lle kun kotiin pÀÀsee..

  1. Viivi: Kalliita ovat ja monesti kaupassa hyvĂ€ltĂ€ tuoksunut tuoksu, ei toimikaan sitten enÀÀ kotona. 🙂 Monta hasardiostosta olen tehnyt vuosien varrella mutta onneksi on perheeseen siunaantunut nĂ€itĂ€ naisia joiden kanssa voidaan sitten vaihdella hajuvesiĂ€. 🙂

 6. MĂ€ olen addiktoitunut Annic Goutalin tuoksuihin – Petit CheriĂ© on nyt kevĂ€tlempari. Guerlainin tuoksut ovat olleet aina mieleen, varsinkin klassikot Shalimar ja Samsara. EnsimmĂ€inen oma hajuvesi oli aikanaan AnaĂŻs AnaĂŻs…: )

  1. Marjukka: Goutalin tuoksut ovat mulle ihan uusia, tĂ€ytyykin kĂ€ydĂ€ nuuhkimassa niitĂ€. 🙂 Guerlainilta olen kokeillut muutamaa (en muista enÀÀ niiden nmiĂ€) ja ne jĂ€ivĂ€t lopulta tĂ€ysin kĂ€yttĂ€mĂ€ttĂ€. Tuo AnaiĂ­s on ihan legenda jo! 🙂

  2. Goutalia ei saa Suomesta, lÀhin paikka Tallinnan Kaubamaja. Kannattaa tuoksutella, ne ovat ihan omanlaisiaan. : )

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *