13 kommenttia “Säihkyvän valkoinen Anvia-Koti, Kokkolan Asuntomessut 2011

  1. Tykkään eniten näiden kuvien keittiöstä, kodinhoitohuoneesta ja veskistä.(huoh!!)–Teidän saunasta tuli oikein tyylikäs!Hyvää viikonloppua :)ڿڰۣ இtuiskuஇڿڰۣ

  2. Tämä on upea kokonaisuus! Mäkin olen alkanut haaveilla valkoisesta sohvasta, vuosia meillä on ollut melkein musta. Ehkä sitten, kun tuo meidän pikkukaveri on vähän isompi.;) Kiitti näistä ihanista kuvista ja kivaa viikonloppua!

    1. Saska: Itse voin suositella valkoista nahkasohvaa myös termiitti-perheeseen. 🙂 Siitä saa liat pois tosi hyvin, meillä nimittäin sekä koira että tyttö-tahmatassu möhmii sohvaa ja usein. Viimeksi eilen illalla pyyhin sohvan, kun tyttö kaatoi maidot tahallaan sohvalle. Tuli sitten koirankin sotkut putsattua samalla. 🙂

    1. Celina: Sanos muuta! <3 Meillä tavoitteena hieman samaa tyyliä. Tuo lattiakin on sama mikä meille olisi tulossa, mutta tuo on sävytetty lähes valkoiseksi (meidän versiossa tummalla harmaan-ruskealla). 🙂

    1. a_millia: Tuo sohvan yläpuolella oleva taulu on aivan ihana. Ajattelin olla luova ja tehdä itse öljyväreillä saman tyylisen. Saas nähdä imitä siitäkin projektista tulee, hih. 🙂

  3. On kyllä hyvännäköinen 🙂 Mietin vaan miltä tuo paikka näyttäisi sen jälkeen kun meidän mustat lemmikit olisi käyneet tuolla pyöriskelemässä, hih! ;D♥ Leetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *