Avalle uusia vaatteita – Hulluilta Päiviltä hankittuja

Ostostelin viime lauantaina hullareilta Avallekin pari ihanaa juttua.

Mayoralin tummansinisen söpöstely trenssin ja Bogin konjakinruskeat nahkaloafferit <3

P4221948.JPG

Harmaan ja valkoisen Benettonin teepparin
P1011980.JPG
ja Ticket to Heavenin suklaanruskean plain rain-sade/välikausipuvun
P1011987.JPG

P1011984.JPG

(surkea kuvanlaatu johtuu kuvanmuokkauksesta, koska puku näytti ihan sysimustalta)
Kivaa iltaa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Avalle uusia vaatteita – Hulluilta Päiviltä hankittuja

  1. Oi apua miten ihana toi trenssi! Mä en kestä näitä pikkupimuja noissa ihquvaatteissa kun ne on niin syötäviä!! Mun mielestä on aina kauhean vaikea valita minkä ihanan kaikista ihanista valitsis kun just jotain &amp;quot;kaupassakäyntitakkeja&amp;quot; ei tarvi kovin montaa.

    1. Sannis: Meillä on turhankin monta parempaa-takkia, mutta onneksi ne on erikokoisia. Tuo uusin on 98cm ja nyt hieman reilu. Menee sitten loppukesästä / alkutalvesta. Siinä on myös sellainen liukas pinta, joten kestää varmasti pientä vesisadettakin. 🙂

    1. nitta: Niin on! Kumpa itselläkin olisi nuin söpöjä popoja, mutta koon kasvaessa kenkulit muuttuu väkisinkin vähemmän söpöiksi. Avan ensikengät (pehmopohjaiset) vasta söpöt onkin, koko taitaa olla 13. Ou mai gaad ne on lutuset! &amp;lt;3Pikkuisten ihmisten vaatteet ja kengät sulostuttaa aina ja mulla on fiksaatio pikkuneitien (ja miksei herrojenkin) trensseihin. Ne vallottaa aina mun sydämen. &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *