Juhlat lähestyy – kattauksen esisuunnittelua

Olen kerännyt Villeroy & Bochin New Wave-sarjaa noin kaksi vuotta. 
Kasassa on kuppeja (0,25dl ja 4dl) ja lautasia (3 erilaista mallia ja kokoa) sekä kulhoja, kaikkia 8kpl. Näiden lisäksi löytyy myös kaksi pienehköä tarjoilukulhoa, joihin voi vaikka laittaa 4 hlön salaatin tarjolle. Käytämme tätä samaa sarjaa sekä arkena, että juhlavammissa illanistujaisissa.


Avan 2-vuotis synttärit lähestyvät hurjaa vauhtia ja tahtoisinkin ostaa juhlia varten muutamia puuttuvia lisäosia. Ainakin isommille tarjoilukulholle olisi kova tarve riittävän suuren salaattisatsin tarjoamiseen. Myös matalia isoja lautasia kaipailen, joissa ajattelin tarjota voileipäkakkua, kuivakakkua ja muita herkkuja. Näille löytyisi tarve ihan jokapäiväisessäkin elämässä, joten eivät jäisi pölyttymään kaapin uumeniin.


Kurkkasin Stockmann.comin New Wave-valikoimaa ja ainakin nämä pitäisi ehtiä hankkimaan:2-osainen tarjoilukulho nameille

Iso kulho salaatille, koko 33x33cm (näitä 2kpl)
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee
Kermakko kahvikermalle
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee
Iso matala lautanen 34x34cm (4kpl)
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee

sekä aterimet, jotka pitäisi uusia muutenkin.
Tai ainakin 16kpl pikkulusikoita aikuisia varten.
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee
Tahdon aikuisilla olevan ihan tavalliset astiat käytössä, mutta muksuille kertakäyttöiset mukit ja lautaset taitavat olla paras ratkaisu. Servetit hankin myös kertakäyttöisenä tälläkertaa. 🙂

Teemaväri on vielä hakusessa. Avan 1-vuotisjuhlissa värinä oli valkoisen lisäksi limenvihreä. Tuo väri olisi ihana tälläkin kertaa ja siihen voisi yhdistää myös Helinä-keiju teeman.
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee
Vaihtelu tosin virkistää ja vaaleanpunainen olisi niin suloinen teemäväri pikkuneidin ikiomiin juhliin. 🙂
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee
Lautasliinarenkaat ajattelin kiepauttaa itse puunoksista tai juuttinarusta. Pöytäliina on harkinnassa, kertakäyttöistä olen ajatellut. Liinan värinä joko valkoinen tai sitten teemavärin mukainen.

Vaaleanpunaisia ihania juttuja löytyi paljon Juhlamaailman verkkokaupasta ja alan kallistumaan hyvin vahvasti tuohon väriin. <3

Tässä muutamia harkinnan arvoisia yksityiskohtia;
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-04-26+kohtee

Minä jään hetkeksi vielä pähkäilemään värivaihtoehtojen kanssa, mutta toivotan teille kaikille kauniita unia! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Juhlat lähestyy – kattauksen esisuunnittelua

 1. Ihania söpöjä synttärijuttuja! Miten tuo Helinä keijukin näyttää niin keväisen raikkaalle ja pirteälle. Tykkäänkö minä muka vihreästä? 😀 En ole oikein koskaan tykännyt, mutta tuossa se vaan näyttää todella hyvälle. Söpöjä nuo pinkitkin kattausjutut.:)

  1. Valua Kuvasa: Tuo keijusarja on ihanan pehmeän sävyinen. Limen vihreää ja haaleaa veden turkoosia. Vaaleanpunainenkin on aivan ihana ja mietinkin että jos nuo yhdistäisi… :)Helinäkeiju on Avan suosikki ja lapsivieraat tykkäisivät varmasti keijuteemaisista juhlista. 🙂

 2. Ihania suunnitelmia sulla siellä ja nuo astiat on hienoja. Mun pitäis alkaa myös uusimaan meidän astioita, kun sais päätettyä mitä haluaisi :).

  1. Mustikka: Meillä oli pitkään ihan halpis astioita, ikeaa ja luhtaa. Pähkäilin parivuotta minkä tahdon ja päädyin tuohon New Waveen. Ensin mulla oli vain yksi kuppi ja siitä se sitten lähti. 🙂 En ole valintaani katunut. 🙂

 3. Voi kun söpöjä!! &amp;lt;3 New Wave on kyl ihan paras, itsekin menossa ostaa toista salaattikulhoa kun eka on niin hyvä 🙂

  1. Padmerine: Niin on! Teillä on se iso 33×33 kulho? Siihen mahtuu varmasti hyvä satsi pöperöä (tai sipsejä, nom nom =D).

 4. En muista oonko joskus kommentoinut mutta tykkään seurata sun blogia. Teillä on kaunis koti.Täytyy sanoa noihin aikaisempiin postauksiin (Ikea, NetAnttila), että kyllä olet kiltti kun viitsit tehdä suunnitelmia ja tännekin ne esitellä : ))Hauskoja juhlia!

  1. Sanna: Kiitos ihanasta kommentistasi! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Minusta on tosi mukavaa päästä suunnittelemaan välillä muidenkin koteja, kuin vaan omaa tylsää kotia. 🙂 Sain pari uuttakin avunpyyntöä, täytyykin kysäistä saisiko nekin julkaista täällä blogin puolella. 🙂

 5. Heipsis, ihanat juhlat tulossa Teille, maltan tuskin odottaa :)Tiedän että pidät yksinkertaisista ja tyylikkäistä jutuista, mutta mitä mieltä olet sävy-sävyynpienistä Pom Pomeista? (annukanaurinkoiset.blogista löytyy ohjeet niiden tekoon)Itse keräilen myös (mistähän lie vinkki tullut?? hih) New Wavea, ostin myös ihanan suurensalaattikulhon jossa on näyttävä kahva (Villeroy&amp;amp;Boch flow) sopii mielestäni kivasti näihin jo oleviin astioihini.Söpösiä suunnitteluhetkiä Teille Avan kanssa ja kivaa viikonloppua!ڿڰۣ இtஇڿڰۣ

  1. Tuisku: Pomit on tosi kivan näköisiä. Niitä voisin kokeilla askarrella. En vaan tiedä miten saisin ripusteltua ne, kun meillä ei ole ruuveja seinissä eikä oikein katossakaan. Mun täytyykin katsastaa tuo Flow-sarja, kahvallinen kulho kuullostaa kivalta. :)Mukavata viikonloppua sinulle Tuiskuseni! &amp;lt;3

  2. Heippa vielä Miia ♡Pomithan voi halutessaan laittaa vaikka tarjottimelle, Aalto-vadille tai ihan vaan pöydälle, Aaltovadille vähän kerroksittain keoksi on minun mielestä kivan näköinen (mutta olenkin vähän hörhö o&amp;quot;,) ) Aurinkoisin terkuin yks höperö ڿڰۣ இtஇڿڰۣ

  3. Tuisku: Ihan mahtavaa, kiitos vinkistä. Näinhän mie teenkin. 🙂 menenkin saman tien opiskelemaan ohjetta Annukalta. &amp;lt;3

 6. Ei vitsit 😀 ihan mun lempiaiheet; astiat ja lastensynttärit. Innolla odotan synttärijuhlapostausta!Onko sulla neidin 1v juhlista postausta olemassa?

  1. Frisco: 1-v juhlista ei ole postausta tehty. En vielä bloggaillut silloin ja nappasin vaan muutaman aika huonosti onnistuneen kuvan kattauksista (ja nekin ihan alkuvaiheessa, kun kaikki ei ollut vielä katettu). Lopuissa kuvissa esiintyykin sitten juhlavieraat, joten niitä en viitsi julkaista. Viime heinä-elokuulta löytyy muutama postaus jossa on juttua meidän vihreistä kukkakimpuista ja serveteistä yms. Ne on Avan synttäreiltä napattu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *