Uusi ihana koti(ko)

Me löydettiin uusi koti, 104,5m2 rivitalo kahdessa kerroksessa. Mainio sijainti, oma piha sekä parveke, hyvä pohja… Mutta sinne pitäisi tehdä täysremontti. Pintamateriaalit ovat aivan karmeita, tammea, pähkinää ja mäntyä – sekaisin. YÖK. Ja kakanruskeaa laattaa.


Remppaan menisi melkoinen siivu rahaa, koska koko koti täytyisi purkaa ja rakentaa uusiksi. 
– Lattiat
– Portaat vaihtoon
– Keittiö kokonaan + mallin muutos
– Kylpyhuone kokonaan
– Pikku wc kokonaan
– Kaapistot kokonaan
– Seinien maalaus 


Kiinnostuneita tuntui olevan useampia, joten nyt täytyy kiireen vilkkaa tehdä remonttibudjettia ja päättää jätämmekö tarjouksen vai emme. 🙂


Meillä ei ole itsellämme aikaa toteuttaa noin suurta remonttia, joten joudumme turvautumaan Avaimet käteen-tyyliseen ostettuun palveluun. Huomenna alkaa soittorumba remonttiliikkeisiin.


Olisiko teillä suositella hyvää ja laadukasta remppafirmaa PK-seudulta?


EDIT: Se siitä, kohde myyty! 🙁 Ei keretty mukaan tarjouskilpaan ja myyjät hyväksyivät parhaan tarjouksen. Tämä on näissä remppakohteissa aina paha, kun pitäisi olla valmiina jo tietotaito remontin kustannuksista, että voi tarjousta tehdä. Nyt harmittaa… Mutta nokka vaan kohti seuraavaa kohdetta, eix niin? 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Uusi ihana koti(ko)

    1. Inanaa: En viitti kuvia julkaista, ettei sitä kotia löydetä. *hehe* 😉 Tulee vielä lisää kilpailua, niin se on sitte siinä se. Enkä ole lupaakaan kysynyt, joten en mie vielä ainakaan viitti. Sitten jos saadaan se omaksi, niin sitten kyllä. 🙂

  1. Sehän löytyi kätevästi 🙂 Toivottavasti budjetit natsaa ja saatte uuden kodin! Ja voi kuinka ihana tilanne jos saa suunnitella kaiken lähes alusta, muutos on varmasti valtava 🙂 Salaa jo odottelen kuvia remontin etenemisestä :))) Eihän sitä tiiä vaikka ollaan kohta samassa remonttijamassa 😉

    1. Milnuska: Tämä kohde meni nenän alta, mutta etsintä jatkuu. Uudet sisustusvärit on valittuna valmiiksi ja nyt vaan sitten täytyy löytää se uusi kohde. 🙂

  2. Vuokramies.com (TUOMO NEVALAINENPuhelinnumero: 050 5221 990Sähköposti: tuomo.nevalainen[at]vuokramies.com)Suosittelen kaikella lämmöllä, ihan paras!! Tehnyt monia koteja/myymälöitä ja jos itse ei osaa jotain, niin hänellä on apuja lähellä! (Olen itse työskennellyt hänen kanssa, niin siksi osaan häntä kehua…)

    1. Image: Kiitos!!!! Laitan itselleni ylös tuon tiedon ja olen varmaankin häneen yhteydessä pikapuoliin. Remppa nyt ainakin täytyy tehdä, onko sitten tässä vanhassa vai (toivonmukaan) uudessa kodissa, en tiiä vielä. Tuo asunto mitä kiikaroitiin kerkes menemään. 🙁

  3. Itselläni oli hieman samanlaista remonttia nykyisellä talolla. Jos haluaa jotain kohtuullisen realistista suuntaan kustannuksista, omakohtaisen kokemukseni kautta, n. 270-400€ /neliö voi laskea remppabudjetiksi. Ehkäpä tästä on jotain apua, jos teille tulee taas nopeaa toimintaa vaativa "uusi koti"-ehdokas vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *