Väriä elämään :)

Kevät saa joka vuosi aikaan jonkinlaisen virkistymisen ja huomaan katsovani maailmaa värillisten lasien lävitse. 🙂


Tahdon tuoda sisustukseemme ripauksen aurinkoisia värejä, keltaista, vihreää, oranssia ja punaista. Nopeasti kyllästyvänä ihmisluonteena en kuitenkaan halua satsata rahaa sisustustavaroihin, jotka joutavat kaapin perukoille jopa ikiajoiksi. 
Siksi keksinkin varsin herkullisen ja ekologisen keinon tuoda väriä elämään! Rousk! 😉

Herb_Pot_11cm_02.jpg
51eylkqD5dL._SL500_AA300_.jpg

666823_gr.jpg

ALE-412.jpg

fruit+basket+fruit+loop+black+&+blum.jpg

Stainless-Steel-Fruit-Bowl.jpg

sarria-basket-02.jpeg

l_SB06.jpg

2009+005.jpg

6028960688_16f38c28e0.jpg

modern-fruit-bowl-designs.jpg

Upea kontrasti mehevien ja maukkaiden hedelmien sekä viileän ja steriilin teräksen välillä. 
Tämä yhdistelmä on lyömätön! 


Meiltä löytyy jo valmiina kaksi Eva Solon yrttiruukkua, joissa kasvatan basilikaa. Teräksinen sitruunakori on ostoslistalla ja vain noutoa vailla. Valkoisia tulppaaneja / ruusuja ajattelin ostaa valkoiseen Aalto-maljakkoon ja mahdollisesti myös orkidean tulen hankkineeksi. 


Teräksiset Aalto-vadit korkkaan käyttööni nyt sitten kuitenkin ja käyn ostamassa niihin omenoita, appelsiineja, banaania, limejä ja viinirypäleitä. NAMskis! 🙂


Viikonloppuna tästä aiheesta sitten lisää!


Kivaa iltaa teille kaikille! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Väriä elämään :)

    1. Anne: Tosi hyvin, älä kysy miten! 🙂 Mä onnistun tappamaan kaikki kasvit, mutta ihme kyllä nuo ruukkuyrtit elää aika lailla koko kesän. Viime vuonna laitoin yrtit ruukkuihin toukokuun alussa ja heitin ne roskiin (jämät) elokuun lopussa. ;)Vettä pitää laittaa tuohon alempaan osioon kerran päivässä, auringon valoa olisi hyvä saada edes vähän (ikkunasta). Siinä se. Meillä on oikein jylhässä kukoistuksessa pari viikkoa sitten ostetut ruukkubasilikat, vaikka niistä on nypitty lehtiä myös ruokaan. Eli ihan ruokakaupasta yrtti mukaan ja otat sen muovisen ruukun pois. Asennus siis multineen tuonne Eva Soloon. Tuossa ruukun pohjassa on pienet reiät, joista pujotetaan mukana tullut kankainen naru. Se naru toimii lisäjuurina ja annostelee vettä tasaisesti ja tarvittavan määrän. Yrtti tavallaan juo itse. 🙂

  1. Aivan ihania kuvia! Mun henkilökohtainen kevät/ehkä jopa kesä alkoi tänään kun oltiin just pari tuntia pihahommissa. Mahtava keli ja aurinko paistaa vieläkin niin ihanasti, vaikka kello on ilta. Kyllä taas tuntuu, että päivän aikana saa jotain oikeesti aikaiseksikin. 🙂

    1. Nanna: Tänään on ollut tosi kaunis ja lämmin päivä. Ollaan ulkoiltu ihan urakalla tytön ja koiran kanssa. Tälläiset aurinkoiset päivät tuo lisäbuustia ja energiaa touhuamiseen.Aurinkoista iltaa sinulle uurastajalle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *