Perfect Home-sisustuskutsut ja ennakkomaistiainen

Tilasin Perfect Home-edustajalta Lindalta tuote-esitteen itselleni mahdollisia sisustuskutsuja silmällä pitäen. Nyt pitäisi vaan saada se kööri kasaan, jotta saataisi lyötyä kutsupäivä lukkoon!

Kuvastossa on aivan ihania juttuja, joista räpsin teille muutaman kuvankin. 🙂

P1012085.JPG

Alimmassa kuvassa oleva metallinen kulho oikein huutaa nimeäni! 🙂

P1012086.JPG

Lamppuharakka täällä hyvää iltaa! 

Ei ole ihme, että iskin silmäni TAAS lamppuun. Tuo olisi niin kiva sohvan vieressä pikkuisella sivupöydällä. <3

P1012087.JPG

Aterimet, do I have to say more? 

Tahtoooooooooooooo ja nuo taitaa voittaa ulkonäössä jopa V&B New wave-aterimet.
P1012088.JPG

Kaunis kynttiläasetelma. Ei tosin ajankohtainen nyt kesää vasten, mutta syksymmällä kyllä.

P1012089.JPG

Rustiikkisia esineitä! Niin kauniita *huokaus*.

P1012090.JPG

Ja nämä! MÄ RAKASTAN NÄITÄ!!!!! PAKKO SAAAAAAADA! Korkeutta 70cm, eli näyttävyyttä ei kyllä puutu. Sopisi meille täydellisesti. 

P1012092.JPG

Kaunis kiitos sinulle Linda esitteiden lähettämisestä. Loppuilta meneekin nenä kiinni kuvastossa ja kuolaa suunpielistä pyyhkien. 🙂

Lindan luvalla, tässä linkkejä voimassa oleviin tarjouksiin:

Varastontyhjennys:
http://www.perfecthome.fi/pdf_tilbud_fi/3Varastontyhjennys.pdf

Erikoistarjoukset, voimassa 3.6.asti
http://www.perfecthome.fi/pdf_tilbud_fi/1Tarjoukset%20v%2019-22.pdf

Emännänedut kutsujen järjestäjälle:
http://www.perfecthome.fi/pdf_avtale_fi/1Kiitoslahja.pdf

Koko kuvasto hinnastoineen:
http://perfecthome.mediabook.no/9/

Linda operoi Perfect Home-kutsuja alueella PK-seutu, Häme, Pirkanmaa. Häneltä voi tehdä myös erillisiä irtotilauksia sähköpostitse ja tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle DHL:n toimesta. 

Yhteystiedot;

Perfect Home-edustaja Linda Malmberg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

20 kommenttia “Perfect Home-sisustuskutsut ja ennakkomaistiainen

 1. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄKK! Mä just eilen mietin, että pitäisköhän joku täällä päin noita kutsuja. Miten sattuikaan ajoitus! Ja Living and Room (vaimikäsenytolikaan) kutsut olis kans kivat. Yksi osallistuja sulla siis on kasassa. 😉

 2. Ai vitsit. Jos sulla on pulaa osallistujista ja satut asumaan Pääkaupunkiseudulla, niin tulen kyllä mielelläni…vitsi vitsi 😉 Mitä hintaluokkaa nuo muuten ovat? Oliko esitteessä myös hinnat?

  1. Cride: Asustelen Helsingissä, joten ilman muuta olet tervetullut mukaan. Hinnat on kuvastossa valmiina, hintataso AmandaB ja Riviera Maison luokkaa. Aterimet kuudelle maksaa 99 euroa, lautaset (new wave-sarjan näköiset) oli mielestäni edullisia, kynttilälyhdyt ja -jalat kympistä 120 euroon. Ihan kohtuuhintaisia kun ne saa kotiin kannettuna DHL:n kautta. 🙂

 3. Ihania, ihania, en yhtään ihmettele että &amp;quot;sekoat&amp;quot;, heh. Noi vikan kuvat kynttilänjalat – tää tahtoo kanssa! (mut hirveeee hinta niillä eiks oo?)

  1. Sari: Ne on aika tyyriit, 112,40 euroa / kpl, mutta toisaalta ne on hirveän korkeat ja painavatkin. Löysin nuo viime syksynä Perfect Homen.kuvastosta ja olen etsinyt vastaavia korkeita jalkoja siitä asti. Ei ole löytynyt mistään. Päätinkin että maksan mielummin nuista tuon hinnan, kuin että yritän taas päästä halvalla ja ostan sellaisia melko-kivoja, jotka sitten kuitenkin joutaa hävitykseen jonkun ajan kuluttua. En ole puolessa vuodessa noita unohtanut, joten tiedän niiden olevan itselleni &amp;quot;ne oikeat&amp;quot;. hih 🙂

 4. Hehee ei oo totta. Mä en oo koskaan pitänyt mitään kutsuja ja aion pitää ensviikolla himassani just PH-kutsut. Naapuri kun alkoi esittelijäksi, suapi nähä mihin ihanuuksiin ratkeaa 🙂

  1. Outi: Ihan mahtava juttu! 🙂 Ota kamera mukaan ja kuvaa tuotteita livenä (siis luvalla tietty). Tahtoo nähdä mitä kaikkea ihanaa siellä on esillä. Ja jos viitsit, niin kuva nuista korkeista kynttilänjaloista (jos niitä on esillä) mulle. &amp;lt;3 Meillä kutsut menee kesä-heinäkuulle, en malttaisi odottaa ollenakkaan. Vitsit, olen ihan innoissani sun puolesta! 🙂

  2. Iiks, mun kutsut on meillä jo ensviikon keskiviikkona. Just pläräsin kuvaston ja noi kynttilänjalat on upeet mutta aivan julmetun kalliit. Katotaan mitä sorrun ostamaan…

 5. Voi että, mulla on ollut tuo esite jo puolivuotta ja olen sitä lukenut niin että sivut on kohta puhki, harmi kun asutte niin kaukana, ai niin siis minä asun niin kaukana 🙂 itse tykkäisin mm. noista valkoisista astioista…ڿஇtஇڿ

  1. Tuisku: Harmi että välimatkaa on liikaa! Olisi ollut ihan mahtava tavata livenä, varsinkin sisustuskutsujen muodossa. :)Voisithan sie vaikka itse järkätä kutsut tai pyytää ystävää järjestämään. Näkisit nuo astiat livenä. 🙂

 6. Voi että miten kivoja kaikki tuossa lehdessä :O) Mäkin voisin kotiuttaa noi kynttilät ja ton lampun ja ja ja… &amp;lt;3 ;O)

  1. Minna: Siellä on vaikka mitä herkkua ja varsinkin sellaisia juttuja jotka huutaa MINNAAAAAAAA. 🙂 Sä olet onneksi sellainen virtuoosi, että osaat nikkaroida ja tuunailla kaikkea hieno itse. Mitenhän saisi puuhun veistettyä/ leikattua tähtikuvion? Onko sulla niksiä siihen? 😉

  2. No niin on, kävin niiden sivuillakin jo ihastelemassa 🙂 En mä nyt niin virtuoosi oo, hih 😉 Ei taida olla vielä keksitty sellaista tähden muotoista rasiaporanterää 😀 Sellaisellahan sais tehtyä 🙂 Mutta jos tähden mutoisen reiän haluat niin se onnistuu kuviosahalla, meiltähän yllätys yllätys löytyy sellainen kuviosaha ;O)

 7. Voi Miia kiltti, saisinko lainata paria kuvaa tästä postauksesta? Kun PH:lla on nii huonot kuvat sivuillaan 🙁

  1. Outi: Tottakai saat! 🙂 Laitoin sulle sähköpostitse ohjeet siitä macin kuvakaappaus-jutusta. Eli cmd – isokirjainnappi ja numero 4 (sieltä yläriviltä, ei erillisestä näppäimistöstä). Sitten vaan liikutat padia ja rajaat sen alueen mistä tahdot kuvan ottaa. 🙂

 8. Aaaah, Perfect Homen tuotteet ovat niin hania!! 🙂 Varsinkin nuo korkeat kynttilänjalat, ne on pakko saada!&amp;lt;3 Olen vähän miettinyt että rupeisin myyjäksi näille tuotteille, aika hyvät edut saa ja kivaa päästä järjestämään kutsuja 🙂 Oletko edennyt itse myyjän suunnitelmissasi? Ihana postaus &amp;lt;3

 9. Aaaah, pefect homen tuotteet ovat niin ihania!! &amp;lt;3 Varsinkin nuo korkeat kynttilänjalat, ne on pakko saada!! 😉 Myöskin pöytälamppu himottaisi kovasti, ja ja ja 😉 Itsekin olen miettinyt myyjäksi rupeamista, ja olisihan se ihanaa päästä kutsujakin järkkäilemään 🙂 Oletko itse edennyt myyjäksi ryhtymisessä? Ihana postaus 🙂 Aurinkoa päivääsi!&amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *