Ja uusi järjestys – inspired by Ikea

Sain äsken räpsittyä teille muutaman kuvan uudesta järjestyksestä, jonka idean sain siitä Bestå-sarjan kalustekuvasta. 🙂


Ilta-aurinko paistaa sisälle tosi kirkkaana ja vaikeutti kuvien ottamista, teen laadukkaamman uusinnan huomenna (sis. makkarin). 
Minä en osaa vieläkään säätää kameraa kunnolla, mutta MÄ OPIN VIIMEIN OTTAMAAN LAAJAKUVAA!!!!!!!! Jiihaa! 🙂
(Kiitos kuuluu sinulle ihana Milla, joka olet auttanut mua sähköpostitse kuvausongelmissani!)


Tässä räpsyjä!

P1012219.JPG

P1012218.JPG

P1012211.JPG

P1012220.JPG

P1012221.JPG

Onko siellä ruudun takana muuten Euroviisu-faneja??? 
Itse olen suuri fanittaja ja odotan innolla ekaa semifinaalia joka alkaa klo 22.00. Suomi on mukana, mutta luulen että putoaa ensimmäisten joukossa. 🙁
Tosi hyviä esityksiä on tänä vuonna ja odotan upeaa showta!


Aurinkoista ja helteistä iltaa kaikille!

19 kommenttia “Ja uusi järjestys – inspired by Ikea

 1. Täytyy sanoa, että kaikista eri kalustuksista mitä olet sommitellut tämä on kirkkaasti paras! 🙂 Kivan selkeä ja aurinko pääsee esteettömästi valaisemaan joka puolelle ja asunto näyttää tosi tilavalta!

  1. M: kiitoksia kovasti! Itse tykkään myös tästä ehkä kuitenkin eniten, vaikka monta hyvää ja parasta on jo koettu :). Bestå on jotenkin enemmän "designmainen", toisaalta voi johtua siitä että olen pällistellyt Kaanin ja Valannin kalusteita sekä Muuramea, jolla on saman oloinen kokonaisuus. =D Ovet on vielä vinksallaan ja ne täytyy säätää uusiksi ja tahtoisin vaihtaa nuo kaikki isot ovet sellaisiin pienenpiin. Mutta siihen en nyt satsaa toistaiseksi, joten saa kelveta näin!Mukavaa iltaa sinulle M! <3 <3

  2. Image: No älä! 🙂 Kalusteiden siirto on aina rankkaa puuhaa, mutta palkitsevaa vaihtelua. 🙂 Ava keräsi kaikki ötökät olkkariin ja siellä ne asuu jatkossa. Ei haittaa yhtään ja onhan ne tosi suloisia, näin aikuisenkin vinkkelistä. ;)Nyt alko euroviisut! Ja sain Avan just nukkuun! Ihanaaaaaaaaaaaa! =D

  1. Sannis: Se on tosi kiva ja näyttää paljon kirkkaammalta ja oranssimmalta luonnossa. Kamera ei tykkää yhtään ottaa kuvia suoraan auringonpaisteeseen, mutta muutakaan vaihtoehtoa ei oikein ole. Yritän aina kuvata oman makkarin ja olkkarin aamupäivällä ja keittiötä ja Avan huonetta iltaisin, jotta ei olisi tuota vastavalo-ongelmaa. 🙂 Miffe se siellä huilaa rankan lenkin jäljiltä. 🙂 Yritin kyllä pyytää sitä poistumaan kuvanottoalueelta mutta ihan turhaan. 🙂

  1. enne: tattista!!! <3 Suomi ei päässyt jatkoon, sen tosin arvasin, koska biisi oli melko pliisu tällä kertaa. Mun suosikkeja tästä karsinnasta oli se Björkin-tyylinen huivipäinen nainen, joka esitti kummallisen hypnotisoivan biisin. Ja sitten se yksi mimmi joka näytti espanjalaiselta Jessie J:ltä. Mä en kuollaksenikaan muista minkä maan esittäjiä ne oli. 🙂 Ai niin ja Tanskan biisi oli hyvä. Olisi tosin parempi miehen esittämänä ja hieman rokahtavampana versiona. HIH 🙂

  2. enne: TODELLAKIN!!!!!!!!!!!! Tosin itse en sitä kuohari pääse nauttimaan, mutta vesilinjallakin voi olla jänskää! hih 🙂 Mä tykkään Loreenista tosi paljon ja tahtoisin kyllä sen voittavan. 😉

 2. Voi että kun on upeita kuvia, todella upeita, ihanasta kodistanne, kyllä tuo sun kamarakin on ihan huippu, itse olen katsellut Nikon onea, mutta se ei taida olla lähimainkaan tuota luokkaa kuin tuo sinun kamerasi.

  1. Tuisku: Kiitos muru! <3 <3 Mulla on Olympus PEN mini E PM-1-peruspaketti, enkä ole siis hankkinut siihen mitään lisäosia. Kamera on tosi hyvä, mutta mun kuvaajantaidot on vielä hakusessa. 🙂 En ole koskaan käyttänyt tälläisiä manuaalikameroita ja olen ihan hukassa noiden asetusten kanssa. Opiskelen tässä pikkuhiljaa termistöä, jotta osaisin säätää objektin ja kuvausasetukset oikein. Kyllä musta vielä mestarikuvaaja tulee, ehkä. HIH =D

 3. hahaha! Katsoin nopeasti kuvia selatessani, että viimeisessä kuvassa kaksi koiraa olivat "pökkimässä" ja ehdin jo ajatella, että jopas on härski sisustusmaku 😀

 4. Teillä on todella kaunis koti! Ja sun blogia luettuani mäkin olen saanut Bestå -kuumeen… Mutta mikä on tuo ihana teksti tuolla parvekkeen seinässä?

  1. Teija: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Beståt ovat aivan huippuhyviä, kaikin puolin. :)<br />
   <br />
   Parvekkeella oleva teksti on sisustustarra, jossa siteeraus Tommy Tabermanin Haave-runosta. Tarra on sisätilaan tarkoitettu, mutta ihan ok on pysynyt parvekkeen seinässäkin (keväällä laitoin). Kerrostalossa kun tuota parvekkeen julkisivua ei saa tuunailla maaleilla yms., niin tarra on mainio vaihtoehto, jotta sinnekin saa hieman sisustettu ja viimeisteltyä lookkia. 🙂

  2. Mahtava idea! Mä oon jääny koukkuun noihin sisustustarroihinkin… Ja valopalloihinkin… Eilen muutti &quot;Pauli-serkun&quot; pallot stockalta meille 🙂 Mutta, se mikä mua on alkanut huolestuttaa, on se, että mä olen ruvennu salaa haaveilemaan omasta blogista!

  3. Teija: Hih, itselläni on Pauli-serkun pallot vielä ostoslistalla joulua varten. 🙂 Ne on tämän syksyn must-have juttu. :)<br />
   <br />
   Joooooooo, bloggeriin vaan oma blogitili ja alat kirjoittelemaan. Tämä on maailman ihaninta puuhaa ja itsekkin epäröin yli vuoden ennenkuin uskalsin oman blogini aloittaa. 🙂 Tähän hommaan addiktoituu ja blogi antaa aivan mieletömästi kaikkea ihanaa, kuten mahtavat lukijat, joista osasta on tullut ihan ystäviäkin. &hearts; Tulethan vinkaamaan, KUN päätät aloittaa oman blogsun. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *