Ikiomat Villeroy & Boch New Wave-sarjan aterimet

Nyt meill√§ on uudet aterimet, viimeinkin! ūüôā Alennuksesta ostin kaksi pakettia New Waven v√§lineit√§ ja s√§√§stin sievoisen summan.¬†


Vanhoilla ja kuluneilla tuli sy√∂ty√§ reilut viitisen vuotta ja ne olivat sitten sen n√§k√∂isetkin, Y√ĖK!¬†
Fiskars Avanti oli merkki ja materiaali mattaharjattua ter√§st√§, kauniit ja simppelit, mutta naarmuuntuivat tosi pahasti jo ekana vuonna. On ollut noloa kattaa kahvikestej√§, kun pikkulusikat olivat ihan j√§rkytt√§v√§n n√§k√∂iset. Onneksi ne ovat nyt historiaa ja joutavat suorilta tein roska√§mp√§riin. ūüôā

Tässä tusina kauniisti kiilteleviä syöpöttelyn avittajia!

P1012229.JPG

P1012231.JPG

P1012237.JPG

P1012238.JPG
Ja kaikki mahtui kerralla astianpesukoneeseenkin! 
(pahoittelut currykana-kastikkeisesta kauhasta)
P1012239.JPG

P1012240.JPG

Kyll√§ nyt kelpaa sy√∂d√§ ja j√§rjest√§√§ illanistujaisia / kutsuja / syntt√§reit√§! Ei tarvitse kertak√§ytt√∂isi√§ aterimia hankkia. ūüôā

Jos jollain meni ohi, niin Kodin1Anttilassa on nämä aterimet todella tuntuvassa alennuksessa, alla tuotekuva ja suoralinkki kiinnostuneille:

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-23+kohtee

http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=820828&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3010000&compartmentId=3010100&categoryId=3142932

Huomiseen! <3

4 kommenttia “Ikiomat Villeroy & Boch New Wave-sarjan aterimet

  1. Kauniit aterimet! Oletko miettinyt, josko säästäisit kuitenkin vanhat Avantit arkikäyttöön ja hieno uudet New Wavet vieraskäyttöön / parempiin kattauksiin? Meidän Fiskarsin Functional Formit meni myös aika nopeasti käytössä ikävän näköiseksi. Hankin tilalle Hackmanin Swingit, joita säilytämme erikseen parempaan kattaukseen. Näin ne eivät muiden aterimien joukossa naarmuunnu ja säilyvät uuden veroisina vielä pitkään.

    1. Perfectionist: Meill√§ ei ole erikseen juhla- ja arkiastioita, joten olisi turhaa s√§√§stell√§ aterimia vain juhlak√§ytt√∂√∂n. ūüôā haluan nauttia kauniista jutuista ihan jokaisena p√§iv√§n√§, ja totta puhuakseni, meill√§ ei juhlia ole kuin korkeintaan kerran vuodessa, Avan syntt√§rit. =D Meill√§ ei edes ole kaikkia tallella noista Fiskarseista en√§√§ ja isoin ongelma onkin juuri se, ett√§ lusikat on aina loppu. Niit√§ saisi k√§yt√∂n j√§lkeen sitten pest√§ k√§sitiskiss√§ erikseen. Ja veitsi√§kin on en√§√§ vain kolme, en kyll√§ tajua minne kolme veist√§ olisi voinut kadota… taitaa tytt√∂ olla heitt√§nyt salaa roskikseen. ūüôā H√§nen kanssa saa olla tosi tarkkana, kun on kova siivoamaan ja siivoaaa tavarat usein suoraan roskiin. HIH =D

  2. Aika hauskannäköset aterimet. :)Googleen jos kirjottaa &amp;#39;teräsaterimien puhdistus&amp;#39; niin tulee yhteishyvän juttu jossa pari vinkkiä. Jos ne tehopuhdistuksen jälkeen olisivat paremmassa kuosissa niin sitten voisit vaikka tuttavalle lahjoittaa jolla samaa sarjaa aterimet tai miksipä ei vaikka Konttiinkin nakata niin saapi joku ostaa itselleen täydennystä omaan sarjaan.

    1. Frisco: Olen monesti jo vuosien varrella puhdistanut niit√§, mutta tuo mattapinta aterimissa on k√§rsinyt ja naarmuuntunut. Jos olisivatkin olleet sit√§ kiilt√§v√§√§ ter√§st√§, niin naarmut ei n√§kyisi niin pahasti. :(Mies vei lusikat ja haarukat ty√∂paikalleen, kun siell√§ oli niille tarvetta. Jos aterimia olisi ollut tasam√§√§r√§ (edes 4 per laji) niin olisin voinut niit√§ tarjota jonnekin, mutta parittomia ja huonokuntoisia v√§lineit√§ ei varmaan kukaan mielell√§√§n huoli. Tavarakierr√§tys on suomessa melkoisen vaikeaa, hyv√§kuntoinen liikkuu kyll√§, mutta jos tavara ei ole &amp;quot;uutta vastaavassa kunnossa&amp;quot;, ne lent√§√§ roskiin ūüôĀ Poikkeuksena isot kalusteet ja umpipuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *