Miehen tilaus H&M:stä :)

Vaikka itse olen monesti pettynyt H&M:n naistenosaston tuotteisiin, on miesten puolelta aina onnistuttu tekemään aika hyviä hankintoja. Lähinnä perus teepparia ja perus housuja / farkkuja. Tälläkin kertaa kassalle valikoitui samanlaisia juttuja:

Sitruunankeltaiset kesähousut

(yhdistettäväksi mustan, valkoisen ja harmaan kanssa)

hmprod.jpeg

Harmaa teeppari V-aukolla

hmprod+(1).jpeg

Hyväksi havaitut, melko tavanomaiset farkut kulutuksilla

hmprod+(2).jpeg

Valkoinen, pitkähihainen vaarinpaita

hmprod+(6).jpeg

Olen kaivannut omaan pukeutumiseeni ohuita vöitä, joissa kultainen solki. Sattumoisin mies oli bongannut tälläisen shoppailukierroksellaan ja klikkasi minulle kolme vyötä mukaan kotimatkalle! Ja väritkin oli osannut ihan oikein! Ihana mies! <3

Valkoinen, kamelin-beige ja musta

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-25+kohtee
Ihanaa perjantai-iltaa teille rakkaat!
<3

16 kommenttia “Miehen tilaus H&M:stä :)

 1. Asiallisia rytkyjä löytynyt miehellesi. Keltaisista housuista pisteet kotiin. Minulle samanlaiset punaisena, kiitos 😉

  1. enne: Mies tahtoi tollaset kirkkaat pöksyt, vähän niinkuin U2-tyyliin. Punaiset se olisi ostanut, mutta koot oli loppu. Päätyi sitten keltaisiin ja ei paha vaihtoehto sekään. Mutta siis juu, punaisia on olemassa, jos vaan koko natsaa. hih 😉

 2. Klikkasin tuollaisen mustan vyön jo ostoskoriin, tutkailin uutuudet ja vähän muutakin ja sitten klik selain kiinni 😀 Hih! No joo, jotenkin jäi tökkimään ajatus samettisesta vyöstä.

  1. Irina: Piti oikein varmistaa vielä, mutta kyllä nuo mun vyöt on ihan 100% tekonahkaa. 🙂

  2. Irina: Öööö, no tota, ei kyl puhuta. 😉 Sininen on mokkaa, mutta kyllä nuo muut värit on ihan tekonahkaa, eli nahannäköistä muovia. :)Oot varmaan katsonut jotain toista vyötä, valikoimaahan riittää aika paljon… 🙂

  1. Meän Satu: No juu *hörönaurua*. Mies on onneksi ollut koulutettu jo valmiiksi, ennenkuin me tavattiin vuonna 2006! 🙂 Ei tarttenut nähdä vaivaa sen eteen…. HIHHHIIIII =D

 3. Voi kun meilläkin mies suostuisi käyttämään edes jotain H&amp;amp;M:n vaatteita 😀 Mutta ei.. farkkuja etsitään aina kissojen ja koirien kanssa ja viimeksi ne löydettiin Sokokselta hyvinkin suolaiseen hintaan. Samoin mikään perus t-paita ei kelpaa..huoh…

  1. Päivi: Meillä on ollut farkkuja laidasta laitaan, kalliita ja halpoja. H&amp;amp;M:n farkut on yllättävänkin hyvät, Hugo Boss tai Armani ei ollut yhtään sen kummemmat ja Dieselin farkut hajosi haaroista puolessa vuodessa. 🙂 Mies polkee pyörällä töihin keväästä syksyyn ja housut kuluu aika paljon, kun satula hankaa sisäsaumaan. Farkut hajoaa aika helposti, noin vuodessa (kun käytössä on useammat kerrallaan). Kovin kalliita ei siis kannata enää edes ostaa, kun ei nekään kestä ehjänä ikuisuuksiin asti. 🙂

  2. Joo,kuluvat kyllä nopeaan ja siksi olenkin yrittänyt selittää että ne HM:n housut on ihan hyvät! Meillä mies pitää suoria housuja töissä ja niihin on kyllä aina panostettu (en tajua kyllä miksi). Nykyään vaatteen merkki ei takaa laatua, mikä on todella kurjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *