100% täydellinen koti – sisustuskuume iski ja kovaa

APUA KÄÄK! Löysin 3h+k-blogista maailman täydellisimmän ja kauneimman kotiesittelyn. Kuvat bloggaaja S oli löytänyt Shootfactoryn sivuilta. 
Olen palavasti rakastunut ja menin aivan sekaisin nyt tästä täydellisyyttä hipovasta sisustuksesta!
IIK ja KÄÄK kertakaikkiaan. 🙂
Minun on aivan pakko päästä jakamaan nämä kuvat teidän kaikkien kanssa.

Katsokaa miten täydellisen valkoinen ja minimalistinen koti!

01_267.jpg

02_264.jpg

03_264.jpg

04_269.jpg

07_269.jpg

08_271.jpg

09_275.jpg

10_330.jpg

12_308.jpg

14_286.jpg

16_267.jpg

17_251.jpg

18_234.jpg

20_215.jpg

24_194.jpg

26_174.jpg

27_163.jpg

35_123.jpg

36_119.jpg

37_109.jpg

40_94.jpg

44_83.jpg

45_84.jpg

46_81.jpg
 Omamies, jos luet postausta niin illalla keskustellaan, mulla olis pari ideaa….! HIH =D
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

26 kommenttia “100% täydellinen koti – sisustuskuume iski ja kovaa

 1. IHANA! Varsinkin toi valkonen lattia! <3 Ja jos saa mainostaa niin mulla blogissa sisustukseen liittyvä arvonta, huomiseen asti aikaa osallistua joten sinne kaikki jotka mielii sisustustarroja.. 😉 Ps. Niin super ihana tää blogi, voisin melkeen sua syyttää siitä että alan entistä enemmän rakastua valkoseen.. ;D

  1. Darde: ilman muuta saat vinkkiä arvonnasta! 🙂 Hih, syytä vaan. Mä rakastan itse valkoisia koteja palavasti ja kyllä aika tietoisesti täällä postailen ihanista valkoisista jutuista. Tämä koti on aivan täydellinen ja sai oman sisustuskuumeeni palaamaan potenssiin 1000. 😉

 2. Hih hyvä loppukaneetti :)Kylläpä oli avara ja raikas. Tuo roikkuva pallotuoli oli piste iin päälle.

  1. Outi: Pallotuoli on ihana. Mikäs siinä olis istuksia ja hörppiä iltakaffetta…. 🙂

 3. Aaaah.. minäkin rakastuin!! Ei hitsit miten mahtava!! Tuo lattia oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ja kaikki..! Ja miten kodikasta, vaikka niin kovin valkoista onkin!

  1. J: Tosi kodikas ja epäkliininen vaikka onkin valkoinen. Aivan täydellisesti aseteltu kaikki kalusteet ja tavarat ja tuo makkari…. <3 <3 <3 Rakastan!

 4. Todellakin aika täydellinen koti! <3 Vaikka mitä ihania yksityiskohtia, mutta silti niin vaaleaa ja rauhallista!Nyt kyllä palan halusta kuulla millaisia ideoita sinulla on! 😉

  1. Cinnabaria: kohta nappaan tuon miehen tuolta iltapalalta pieneen juttutuokioon. Huomenna varmaankin postailen sitten lisää aiheesta, hope so! 😉

  1. S: Todellakin!!!! Miljoona iso kiitosta että postasit tästä ensin ja löysin nämä kuvat!!!! <3 <3 <3 <3<3

 5. täydellinen <3 paitsi keittiön vaihtaisin korkeakiiltovalkoiseen 🙂 muuten niin kaunis!! tuo pallo tuoli aaah!

  1. Elluu: Pallotuoli on aivan ihana! <3 <3 Minusta tuo rosterinen keittiökin on aika hieno, teollinen ja maskuliinen. 🙂 Liesituuletin voisi olla erilainen, mutta siitä en rokottanut edes puolta pistettä. Annan tälle kodille täydet 10 ja vielä + perään! <3

 6. Aivan ihana!!! Toi lattia varsinkin <3 <3 <3!!!!! Mistäköhän päin maailmaa tuo on?

  1. Celina: Lattia on niin hieno, että mun on pakko saada maalata meidän parketti sillä Betoluxilla…. pitää vaan muuttaa evakkoon kuukaudeksi kaikkien tavaroiden kanssa mutta pakkopakkopakko. 😉 Tuo oli muistaakseni Lontoossa tuo koti. Shootfactoryn linkistä näkee tarkempia tietoja kohteesta. 🙂

 7. Ou nou!!! Siis ihan täydellinen sisutus ja ihan kaikki, aah valkoinen lankkulattiakin <3 Love love!!Kyselit tuolla aiemmassa postauksessa että onko mulla vaaleet hiukset nyt, niin ei ole, ne lomakuvat on kahden vuoden takaa ja nyt mulla on ihan mustat edelleen ja olkapäille asti ulottuvat hiukset, tää reuhka on kasvanut niiiin paljon :O) Tarttee laittaa blogiin uus vähän parempi kuva, jossain vaiheessa kun löydän sellaisen julkaisukelpoisen tuoreen kuvan ;D

  1. Minna: No älä! Aiva yber hieno ja mulla on pakkomielle saada maalata meidän lattia Betoluxilla JUST NYT HETI!!! ;)No mä mietinkin, että olitko leikannut ja vaalentanut tukan, mutta nuo olikin vanhempia kuvia. Juu, laita uusia kuveja tulemaan. Oot niin kaunis ja just sellainen kuin ajattelinkin, ennen kuin näin susta sen kuwan! Ihana Minna!!! <3 <3 <3 <3

 8. Hih, asuukos tuolla oikeasti joku 🙂 Ihana kaikin puolin, mutta hitsit kyllä on kääntöpuoli, kuin sellaisen täydellisyyden saisi pidettyä mitenkään koossa 😀 Ainakin jos lapsia (neljä poikaa) asuu myös kotona! Onneksi voi inspiroitua kuitenkin!

  1. Hannis: Taitaa asua ja siellä oli myös useampi lastenhuonekin (joista en kuvia lainannut, etten ihan kaikkia sieltä nyysi). 😉 Ja kerroksia oli myös monta, joten jospa ne sotkut pysyvät lastenkerroksessa???? Ja arvatenkin siellä taitaa viikkosiivoaja perus pölyt ja pesut tekemässä, joten ylläpitosiivousta asukkaat oletettavasti vaan harrastavat. Valkoista kotia ei muuten ole lainkaan niin vaikea pitää puhtaana ja siistinä kuin mitä luullaan ja materiaalivalinnat on tärkeät. Valkoinen kangas on riskialtis tahroille, mutta nahka ja kovat pinnat ei niinkään. 😉

  1. Maanvaiva: Tuolla on pyörät sisustuselementteinä. 😉 HIHJa jokin kellarin tyylinen kuntoiluhuone oli myös, joka tietty oli valkoinen. Mutta olisko hienoa kun olisi varastokin sisustettu??? Olis kyllä aika mageeta! =D

 9. Kaunista ja niin valkoista, eli hyvin Miiamaista. <3 Tuollaisen pallotuolin voisin vaikka tahtoa. 🙂

  1. IMAGE: Juuuuuuuuu, tuota kohti pyrin kulkemaan, mutta sorrun välillä näihin harmaan ja greigen ja mudan sävyihin. ;)Miulla pitäisi olla ainakin kaksi eri kotia, toinen kokonaan valkoinen ja toinen missä myös jotain maanläheisiä sävyjä mukana. Isoa vanhaa oksaa kaipailisin seinälle, mutta se ei oikein tuohon kokovalkoiseen välttämättä sovi, ellei ole jokin 200m2 lukaali, johon se uppoaa huomaamatta. 🙂

  1. Sandra: Tiedän! <3 <3 <3 <3 <3 Ja vaatekaappien ovet on myös mieleeni! <3 <3 <3 Ja ruokailutila Kartellin kirkkaine tuoleineen…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *