Mangoshoppailua

Olin kokonaan unohtanut Mangoshopin lahjakorttini, jonka sain jo lähes vuosi sitten. Olin jemmannut sen tärkeiden paperieni laatikkoon ja äsken sitä läpikäydessäni bongasin lahjakortin. Välillä iloisiakin yllätyksiä. Ihanaa. 🙂 Valkoisia paitoja ja paitapuseroita katselin, mutta ainoastaan yhdessä kivassa puserossa oli kokoa jäljellä, höh. Päädyin sitten puseron lisäksi shoppaamaan mekon ja konjakinruskean nahkaisen vyön. Vyölle olikin tarvetta, mutta mekko on hieman tarpeeton. Puolustuksena sanottakoon, että tulen työssäni tarvitsemaan välillä siistejä ja asiallisia vaatteita, joten olkoot se synninpäästönä uuden mekon ostamiseen. 🙂

Mango vaateostoksia

Tässä tämä valkoinen, ohut ja läpikuultava pusero ja alla mekko. Mekon selässä oleva kultainen vetoketju on kaunis yksityiskohta, joka sinetöi valintani. Mekon kanssa ajattelin yhdistää MK:n kultaisen rannekelloni ja mustat korkkarit.

Mango vaateostoksia
Mango vaateostoksia

Ohut 100% nahkaa oleva konjakinruskea vyö tulee tummansinisten farkkujen kaveriksi. Ohuena se sopii myös mekkojen ja puseroiden kanssa käytettäväksi vyötärölle.

Huomenna pitäisi hakea muutama paketti, esim ne Guessin korkkarit ja yksi mustakultainen haaveeni, niistä siis postailen huomenissa. Lisäksi raportoin teille illalla käytävästä remontti-inspiraatio-idea-keskustelusta miehen kanssa, kun hän kotiutuu ensin töistä.

Tänään on ollut keveämpi päivä ja postauksiakin syntyy kuin sieniä sateella. Aurinko ja hyvät kelit piristävät heti mielialaa ja jaksaa touhuta ja vipeltää aivan eritavalla. 🙂

Aurinkoista iltaa kaikille!