Kyttäys kannattaa ;)

Sovitin H&M:n myymälässä nuden sävyistä, läpikuultavaa tunikaa / mekkoa, mutta sovittamani koko oli aavistuksen liian väljä. Omalla tuurillani pienemmät koot olivat loppuunmyytyjä ja jäin harmittelemaan asiaa.
Olen siitä asti vieraillut päivittäin aamukahvin lomassa kyttäyskeikalla H&M:n verkkokaupassa katsomassa, olisiko sinne tullut kokoani kyseisestä tunikasta. Tänä aamuna minut palkittiin ruhtinaalisesti, koska tunikaa oli palautuksena tullut lisää ja kaiken huipuksi löysin myös kultaisen rusetti-rannerenkaan, jota olen ihastellut monen muotibloggaajan ranteessa. 😉

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-08+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-08+kohtee

Tuo tunika tulee ajamaan kesämekon virkaa, joten puuttuvia vaatekappaleita ei montaakaan enää ole. Jes! 🙂

Tänään on selkeästi vaatepainotteinen päivä, mutta viikonlopun aikana tulee sitten sisustusasiaa taas yllinkyllin. 🙂

3 kommenttia “Kyttäys kannattaa ;)

  1. Molemmat ovat ihania! Mulle tuo "mekko" oli aivan liian lyhyt tunikaksi tms, joten jätin ostamatta. Harmittaa kyllä, sillä hameen kanssa (paidan helma hameen alle laitettuna) se näytti aivan ihanalta. Tuo rusettikäsikoru on siis aivan syötävän suloinen, muta nyt en saisi kyllä ostaa yhtään mitään ;DIhanaa viikonloppua sinne 🙂

  2. Rannerenkaat olis ihania, mutta tollaset kiinteät ovat aina auttamattomasti itselleni aivan liian isoja. Etkös sinäkin ole tosi pienikokoinen, oliko rannerengas sinulle kuitenkin sopiva? 🙂

    1. Henna: Tuo rengas oli minullekin liian suuri ja varsinkin kun pudotin painoa aika paljon, niin se tippui kädestä. Myin tuon huutonetissä pois, vaikka harmitti kovasti. Kaikki kovat rannerenkaat on lähestulkoon aina liian isoja, rannekoruissa pitää olla säätö tai sitten joustava kuminauha. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *