Kaaosta, ostoksia ja pesuainepulinaa

Avan huone ei nyt toimi, kaikki on ihan rempallaan. En siis tee siitä vielä postausta, ennenkuin saan kalusteet paremmin aseteltua ja lelut kaappiin. Nyt kaikki lelut ovat nimittäin levällään lattialla, koska ne on vain sullottu makkariin jääneisiin Bestå-kaappeihin. Kaaoksen takia tyttö tyhjentää kaikki romppeet pitkin lattioita, kun ei saa sieltä haluamaansa tavaraa helposti.

Ikean reissuhan siirtyi, joten jouduin etsimään säilytyslaatikoita ja tykötarpeita muualta. Prismassa tänään käväisin, mutta siellä ei ollut minkään valtakunnan säilytyslootia ja muualta en jaksanut lähteä niitä metsästämään.
Kotiin päästessäni klikkasin itseni NetAnttilaan ja tilasin 5kpl valkoisia Box-laatikoita, jotka mahtuvat Bestå-kaapin sisälle. Laatikoihin lajittelen Avan leluja – kaksi lootaa legoja, yksi barbeja, yksi poneja ja yksi sekalainen pikkusäläloota.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-10+kohtee
Laatikko on pahvia ja kooltaan 32x32cm. Näitä mahtuu Bestån hyllylle leveyden vuoksi vain yksi, mutta se ei haittaa. Käytössä on kaksi 128cm korkeaa kaappia ja 8 hyllytasoa, joista viiteen menee nämä lootat. Tyhjät kohdat täytän sitten kirjoilla, askarteluvehkeillä ja pehmoleluilla. 🙂
Ja enhän päässyt nettishoppailusta näin helpolla, mukaan tarttui nimittäin plussa-tarjouksessa ollut Iittalan kirkas Vitriini-rasia sekä valkoinen Plastexin sumutepullo, jonka on suunnitellut itse Eero Aarnio. 🙂
2IittalaVitriini_iso.jpg

spray.jpg

eg_iso_sp_mv.jpg

Suihkepullo tulee siivouskäyttöön ja täytän sen laimennetulla Fairy-liuoksella. Ostin Prismasta Fairyn kirkasta Sensitive-käsitiskiainetta, joka on hellävaraisuutensa lisäksi myös tuoksuton. Keittiössä tarvitaan välillä järeää rasvanpoistoa ja Fairy-liuos on siihen ihan parasta ainetta. 
Oma sekoitussuhteeni on 1L vettä ja kolme tippaa Fairya. 🙂
FAIRY_sensi_750ml_CMYK300.jpg

Fairy Sensitiven hyvänä puolena mainittakoon myös pieni sisustuksellinen juttu kaikille läpinäkyvän suihkepullon omistajille; veden ja Fairyn yhdistelmä on vedenkirkasta, jolloin suihkepulloa voi pitää esillä ja käden ulottuvilla. 😉
(vihreät ja oranssit litkut ei omaan kotiin sovi, hih =D)

P1012440.JPG

Kuvassa vanha Methodin kurkkukäsitiskiaine-pullo, johon vaihdoin sumutinsuuttimen. Ja pullossa siis Fairyliuosta. 🙂

En jaksa tänään kuvailla niitä Guessin korkkareita, mutta huomenna niistä sitten kuvapostaus tulossa.

Rentouttavaa iltaa kaikille! <3

13 kommenttia “Kaaosta, ostoksia ja pesuainepulinaa

 1. Ah, mulla on ollut tuo sumutinpullo ostoslistalla siitä asti kun hankin saman sarjan kastelukannun! 🙂 Lähdepä meitin kanssa Ikeaan keskiviikkona, sillon aateltiin sinne suhaista! &amp;lt;3

  1. k: Kiitoksia!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Talouspaperiteline on tilattu Stockmannilta ja on Casa Stockmann-sarjaa. Myymälässäkin olen monesti nähnyt tuota, eli kuuluu varmaankin heillä ihan perusvalikoimaan. 🙂

  1. IMAGE: No juu! HIH 😉 Prismassa katsoin niitä, mutta ne oli normihintaisia ja jossain ihme alennuksessa oli kaksi kirkasta, mutta ilman pahvirasiaa ja muutenkin ne oli aivan naarmuisia yms. Jätin kauppaan siis. Netanttilassa huomasin alessa vitriinin ja klikkasin sen kyytiin. 🙂

 2. Hei. En löytänyt netanttilasta enää noita valkoisia box laatikoita. =( Höh, olisi olleet lasten pienien vaatteiden säilytykseen.

  1. hanneleh: Hyvä että löytyi! 🙂 Mulla lähti paketti tänään ettenpäin, mutta Box-laatikot ei tule mukana. HÖH! 🙁 En tiedä tuleeko ne jotenkin jälkitoimituksena vai eikö tule lainkaan. Toivottavasti sie saat omat ja nopsaan! 🙂

 3. Ihana blogi. Taas löytyi pari hyvää vinkkiä (astianpesukoneen tabletit lasipurkkiin ja tuo fairya suihkepulloon). Kiitos =).

  1. Torkkuja: Kiitos!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Äitiltä olen oppinut tuon fairy-liuoksen ja sillä siivoilun. On muuten halpaa ja hyvää tököttiä. Tuolla Fairy-pullolla saa ainakin 100L suihketta tehtyä, joten sanoisinko että lähes ilmaista. HIH :)Eikä tarvi olla montaa pesuainetta, kun yhdelläkin saa jo tiskit tiskattua ja liat putsattua. Käytän muuten tota suihketta ihan muuhunkin siivoiluun, kuin pelkkään keittiöön. Samalla suhteella pesen myös parkettilattiat (ei käy laminaatille!!!!!) ja lika todellakin irtoaa. Kohta vanha Methodin puupesuaine on loppu ja aloitan taas fairypesut lattiaankin. 🙂

 4. Hirmu kiva idea toi vanhan method-pullon hyödyntäminen. Mulla just tyhjeni yks pullo. 🙂 Toikin on kyllä hyvä idea toi Fairyn käyttäminen, mutta jostain joskus luin jotain sellaista, että se lius jotenkin pilaantuisi. Yritin etsiä jotain lähdettä tähän, mutta en nyt tähän hätään löytänyt. Enkä kyllä nyt edes ole ihan varma, miten tämä meni, on vähän hatarat muistikuvat, tuli vaan mieleen. 🙂 Kätevältä kyllä vaikuttaa.

  1. Henna: Minulla Fairy-liuos ei ainakaan vaikuta pilaantuneelta. Se tuoksuu ihan normaalilta ja putsaa hyvin. Ja riittävän pieni suihkepullo jos on, niin sitä seosta saa tehdä parin viikon välein aina uutta kun vanha loppuu. :)<br />
   <br />
   Minä tilasin hetki sitten Stockmannilta sellaisen metallisen pumppupullon tuohon keittiöön, jonne laitan fairya käsinpesua varten. Sopii paremmin sisustukseen, kuin tuo itse Fairypullo. :D<br />
   <br />
   Kylpyhuoneessa meillä on se Savon de Marseille-sarjan lasinen pumppupullo, jossa on nykyän tuota kirkasta Fairya käsien puhdistamista varten. Se on todella riittoisaa ja hellävaraista eikä tarvitse aina erikseen muistaa ostaa käsisaippuaa. Fairysta on moneksi ja meillä onkin pesuaineet karsiutunut aika hyvin. Tällä hetkellä on vain Fairya (astiat, käsien pesu, puhdistussuihke), Universal Stonea (isot tahrat ja perusteellisempi siivous), Methodin tubscrub (kylpyhuone ja pyntty) ja pyykin pesuaineet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *