Lumoava – Eero Aarnion korukokoelma

Innostuin eilen illalla googlettelemaan Aarnio-aiheisia juttuja ja törmäsin Lumoava.fisivustoon, joka valmistaa designkoruja. Joukossaan oli myös ihailemani Eero Aarnion tuotoksia, kuten Pony-, Swan- ja Doggy-kaulakorut.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-11+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-11+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-11+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-11+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-11+kohtee

Nuo ihanat runot saavat hymyn huulille ja hyvän mielen aikaan. Suloisin on tuo Doggyn riimi, “Kepponen se on pienikin koiruus ja tepponen”. =D

Lumoavalla on monipuolinen valikoima niin naisille kuin miehillekin. Parasta Aarnioiden jälkeen on wedding-kihlajaisvalikoima.
Käykäähän kaikki morsmaikut kurkkaamassa: http://www.lumoava.fi/wedding/.

Jälleenmyyjiä Lumoavan tuotteille löytyy ympäri Suomen, aina kivijalkamyymälöistä verkkokauppoihin.
Alla suoralinkki Lumoavan sivuille, jossa tarkempi listaus:

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2012-06-1

Edellisessä postauksessa vilahtanut korupuu on myös Lumoavan valikoimaa, oma suosikkini niistä kromin värissä. 🙂
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-10+kohtee

Nyt tiedänkin mikä on seuraava koruhankintani – Pony- tai Swan-kaulakoru! 😉

Illalla tulossa vielä toinen postaus! Olkaahan siis kaikki kenkäfanit kuulolla! 😉

6 kommenttia “Lumoava – Eero Aarnion korukokoelma

  1. Hei pitkästä aikaa!Hurmaavia koruja, Poni taitaisi olla suosikkini näistä, Tuo kuplakin on aika hauska, tuo mieleen Pallotuolin, mistä aina vain haaveilen!Ja Korupuu on K A U N I S: kromin värisenä minäkin… :)Kikka

    1. Kikka: Heipsis! <3 <3 <3 Pony on myös oma suosikkini! Vielä kun tekisivät kultaisena niin juoksisin hakemaan omani kotiin. Nyt ajattelin makustella asiaa loppuvuoteen ja mahdollisesti toivoa mieheltä joululahjaksi, jos vielä halajan tuota. :)Ja tuo krominen korupuu on aivan täydellinen, meni haaveilulistalleni samantien ja sijalle 3! HIH 🙂

  2. Mä sain mieheltä ystävänpäivälahjaksi Lumoavan sydänriipuksen ja silloin ihastuin tuon sivuston koruihin. En tiennytkään, että siellä on Aarniotakin! Nyt kun olen lastenhuonetta laittamassa, niin ihastuin Aarnion Zoo-kankaaseen, siitä taitaa tulla verhot ja pari tyynyä pojalle. Oikeastaan koko Aarnion tuotanto on saanut mut huokailemaan 🙂

    1. Saska: Minä en tiennyt koko Lumoavasta mitään, googlella löysin kuvan hopeisesta ponysta ja olin ihan huuli pyöreänä *Whaaaaaaaaat?* 😉 Aivan ihania koruja ja myös wedding-mallisto oli upea. Zoo-kangas on muuten hieno, mietiskelin Avalle Zoo-tarroja oman huoneen seinään, mutta jäin vielä harkitsemaan. Jos huoneen maalaisi ja ottaisi herkkuväriksi punaisen, niin voisin mielihyvin laittaa muutaman Zoo-tarrankin. :)Mies aina nauraa mulle, että mun jumala on Eero Aarnio. =D Mitä tahansa hän suunnittelee ja valmistaa, saa mun sukat pyörimään jaloissa. Ja aika oikeassa onkin, kuolaan noin 85% Aarnion tuotannosta. 🙂

    1. Irina: Toivottavasti ottavat valmistukseen myös kultaisena! Hyökkäisin minäkin heti mars ostoksille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *