8 tähden illallinen katettu (ja 4 uutta tuolia) ;)

Näin ne Anttilan valkoista keinonahkaa olevat Chic-tuolit livenä tuossa taannoin ja ne ovat lähes identtiset, kuin ne jotka meiltä löytyy.
Omat tuolimme ovat siis käytettynä hankittu ja ostopaikka ei ole tiedossa. Meidän tuolit voivat siis hyvinkin olla nuo Chicit, tosin muutaman vuoden takaa… 🙂

Kehtaanko edes kertoa, että menin ja ostin neljä Chic-tuolia ja nyt pöytämme ympärillä on paikat kahdeksalle ruokailijalle. 😉
*nolottaa, koska olen tuoliaddikti*

Erona noissa tuoleissa on, että uudet tuolit ovat hivenen valkoisempaa keinonahkaa ja jalat ovat ehkä aavistuksen vaaleampaa maalattua metallia. Istuinosan ruuvikiinnitys poikkesi myös toisistaan. Muuta eroa en kyllä omin silmin huomannut.

Tässä kuvia ja juhlatilanteeseen lavastettu kattaus!
(lautasliinoja ei ollut ja basilikat edustavat kukkakimpun virkaa… =D)

P1012496.JPG

P1012504.JPG

P1012505.JPG

P1012506.JPG

P1012507.JPG

P1012508.JPG

P1012509.JPG

P1012510.JPG

P1012511.JPG

P1012512.JPG

Basilikat olivat kivan näköiset tuossa pöydällä, joten jätin ne paikoilleen korjatessani astioita takaisin kaappeihin. 🙂

P1012514.JPG

Huomiseen! <3

31 kommenttia “8 tähden illallinen katettu (ja 4 uutta tuolia) ;)

  1. sanna: Kiitoksia! &amp;lt;3 Eikä hintakaan päätä huimaa. ;)Kuvista ei kyllä näe mitään eroa, mutta jos katsoo ihan läheltä (ilman kameraa) huomaa pienen sävyeron nahassa. 🙂

 1. Hei tuohan on kiva idea käyttää yrttejä koristeena. 🙂 Eivätpä vie ainakaan pöytätilaa keittiöstä.

  1. Kaisa: Hetken mielijohteesta keksin laittaa basilikat pöytään ja lopputulos on tosi kiva. Jos ruokana olisi pastaa, voisi jokainen ruokailija napsia itse basilikat omaan anookseensa, eli myös ihan käyttökelpoinen idea. 🙂

 2. No ei kyllä huomaa eroa. Eivätkä varmaan vieraatkaan huomaa jos ei asiasta tiedä! Tyylikästä, tykkään! Ja nuo basilikat näyttää kyllä tosi hyvältä.

  1. -H-: En usko että kukaan kiinnittää huomiota pieneen sävyeroon, joten ei varmastikaan huomaa, jos ei asiasta kerro. 🙂 Nuo &amp;quot;halpis&amp;quot;-tuolit on siitä hyviä, että samaa tuolia myy moni yritys, mutta vaan erinimellä. Ostin nuo Chicit Kodin1:sesta ja ne oli kamppistarjouksessa 39,90 / kpl. En voinut vastustaa kiusausta. 😉

 3. Tosi kaunis kattaus ja nuo yrtit sopii hyvin tuohon kattaukseen. Mistä on muuten tuo kaitaliina ostettu? Tuollaista vajaamittaista olen etsinyt.

  1. Meja Brax: Kiitoksia!!! &amp;lt;3 Tuo ei ole oikeasti kaitaliina, vaan kolme pöytätablettia yhteen aseteltuna. Chilewich on merkki ja malli on Lattice (helmiäishohto-valkoinen). Stockmannilla ainakin on tuota kyseistä myynnissä (myös verkkokaupan puolella). Laitan sinulle linkin:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Chilewich-Tabletti/324405?itemId=300116Meidän&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Chilewich-Tabletti/324405?itemId=300116Meidän</a&gt; ruokapöytä on 160cm pituussuunnassa ja nuo tabetit ovat kooltaan 36x48cm, kolmesta tabletista tulee siis 144cm. 🙂

 4. Voi että, ihana ruokailuryhmä ja kattauski upea &amp;lt;3 Kannatti ostaa uusia tuolia 🙂 Ihanasti tuo vihreäki soppii tuohon pöyvälle, kiva pikkuruinen väriläiskä ja tosiaanki käytännöllinen pastan kans 🙂

  1. Meän Satu: Italialaiset iltamat vaan pystyyn, pastaa lautaselle ja punaviinia lasiin. Basilikat saa sitten jokainen napsia itse joukkoon. 🙂 Tuutko syömään? HIH =D

  2. Nam, tuun heti 😀 Aurinkoista viikkoa 🙂 Tämä rouva lähtee tännään vähän pihatöihin ku on nyt semmonen olo 🙂

 5. Kaunis ja raikkaan yksinkertainen kattaus! Kiva idea käyttää yrttejä kukkien sijaan, sopii ruokakattaukseen tosi kivasti! Yhtään ei ainakaan kuvissa erota, ettivät tuolit olisi samanlaisia.

  1. -I-: Tosi hauskat nuo basilikat pöydällä, eikä mene hukkaan kun ne voi popsia kituusiin. 🙂 Nuo on muuten edelleen ne samat rehut, jotka ostin joskus öööööööö, oliko se toukokuun alussa?? Niistä on välillä napsittu ruoan sekaan, mutta hyvin on kasvanut aina takas. 🙂

 6. Pisti silmään että aterimet ovat väärinpäin 🙂 Mutta tuo on hyvä idea laittaa aterimet lautaselle 🙂

  1. abigail-83: Niin on! =D Äkkiä vaan hutaisin nuo astiat tuohon pöydälle kun tyttö roikkui puntissa kiinni. Olisi halunnut hänkin auttaa kattamisessa. 🙂

 7. Todella kaunis kattaus! Basilikat tuo tosiaan kivasti väriä muuten niin vaaleaan kokonaisuuteen. Pitänee mennä yrttikaupoille 😉

  1. Jonanna: Myös minttu on kaunis ja vehreä ja vuosi sitten meillä sitä oli myös. Kesti yhtä hyvin kuin basilikakin! 🙂

 8. Todella raikas kokonaisuus ja minusta näyttää jopa että tila olisi suurentunut vaikka tuoleja onkin tullut lisää 🙂 Tai siis näyttää suuremmalta tarkennettuna. Hieno kattaus ja yrtit sopii hienosti mukaan! Mitkä nuo ruukut olikaan jossa yrtit on? Säilyykö yrtit niissä hyvänä pitkään?

  1. Onnen omenia: Itseasiassa niimpäs näyttääkin suuremmalta tuo tila 🙂 Ja muutenkin taas ollaan lähempänä sellaista viimeisteltyä lookkia. =DRuukut on Eva Solon yrttiruukut, ostettu aikaa sitten stockmannilta. Heidän verkkokaupassaan on samaa ruukkua myynnissä edelleen, laitan sinulle linkin jotta saat tarkempaa tietoa:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Eva-Solo-Yrttiruukku/27113?itemId=27114Nuo&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Eva-Solo-Yrttiruukku/27113?itemId=27114Nuo</a&gt; basilikat on ostettu ruokakaupasta, ja ovat siis ihan ne normit valmiit ruukkubasilikat. Ostin nuo joskus toukokuun alussa ja edelleen ovat hengissä, vaikka niistä on silloin tällöin napsittu ruoan sekaan lehtiä. Kasvaneetkin ne on aivan hurjasti ja kohta täytyy laittaa tukitikut (jätskipuikoista). :)Vuosi sitten meillä oli myös basilikaa ja minttua ruukuissa ja kestivät hyvänä koko kesän (toukokuun alusta elokuun loppuun). 🙂

  1. Viivi: Kiitos murunen ihanasta kommentistasi!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 9. Aivan m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n UPEAA, tila näyttää tosiaankin suuremmalle, voi jospa saisin olla mukana…Ihanaa, tyylikästä, selkeää ja raikasta, kaunis kattaus, kauniilla astioilla – täst mie piän &amp;lt;3ڿஇtஇڿ‎

  1. Tuisku: Ihana kommentti!!!! Sie jaksat aina ilahduttaa minuu! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Rakas oot! *hali* 🙂

 10. Kiitos kiitos kiitos mahtavasta vinkistä! Nimittäin valkoisten tuolien suhteen 🙂 Olen löytänyt sopivan valkoisen pöydän jonka aiomme hankkia, mutta tuoleista en ole ollut ollenkaaan varm. Nyt olen 🙂 Saanko vielä udella mikä oli kappalehinta tuolle Chic tuolille….?

  1. Sofiina: Chic-tuolit olivat kamppanjatarjouksessa silloin kun ostin omamme, 39,90 / kpl. Normihinta on 69,95 eli ei paha sekään. Laitan sinulle linkin Kodin1:sen sivuille (myös NetAnttilasta löytyy sama tuoli samaan hintaan)<a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=650557&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3020000&amp;compartmentId=3020200&amp;categoryId=3020203&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=650557&amp;storeId=3444&amp;catalogId=3444&amp;shopId=3020000&amp;compartmentId=3020200&amp;categoryId=3020203</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *