Chilewich Lattice Silver 6kpl ja tyytyväinen uusi omistaja

Kuten arvata saattaa, mopo ryöstäytyi taas käsistä, kun kävin Stockmannilla. Se on kyllä sellainen paikka, ettei minua saisi päästää lähellekkään oviaukkoa. Tuli sorruttua vaikka mihin ihanuuksiin, kuten Chilewichin Lattice Silver-pöytätableteihin (jotka tosin ovat keikkuneet ostoslistallani vuosia). 🙂

Innostuin äsken kuvaamaan niitä oikein urakalla ja keksin useammankin tyylin asetella tabletit pöydälle. 🙂

P1012556.JPG

P1012557.JPG

P1012559.JPG

P1012560.JPG

P1012561.JPG

P1012562.JPG

P1012563.JPG

P1012564.JPG

P1012565.JPG

P1012566.JPG

P1012567.JPG

P1012568.JPG

Tämä asettelu oli mieluisin tähän hetkeen. 

Basilikat vain takaisin pöydälle ja tarrat käänsin oikein päin istujaan nähden! 
Se on siinä! <3

P1012569.JPG

P1012570.JPG

P1012571.JPG

P1012574.JPG

Loput ostokset (eli ne saunajutskat) esittelyyn huomenissa… 🙂

10 kommenttia “Chilewich Lattice Silver 6kpl ja tyytyväinen uusi omistaja

 1. Heippa! Löysin blogisi vasta ja tykästyin lukemaani, joten lisäsin blogisi oitis lukulistalleni:).Ei ihme, että sekosit Stokkalla, niin voi helposti käydä itse kullekin;) Tyylikkäät tabletit ja näköjään myös muuntuvat hyvin.

  1. Bits and Bites: Ihanaa että löysit tänne tuolta blogiviidakosta! 🙂 Stockmann ja Zara on sellaiset kaupat, joita minun pitäisi välttää viimeiseen asti. 😉 Vaikka itsekuri onkin kasvanut shoppailun suhteen, niin Stockalla valitettavasti monet periaatepäätökseni rapistuu ja katoaa. HIH Sen vuoksi on helpompi asioida nettikaupassa, koska siellä ei pääse hypistelemään ja kanniskelemaan tavaroita, ja valikoimakin on paaalajon suppeampi. Eilen kävin oikein sisäistä sotaa, kun teki mieli ostaa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Onneksi laitoin kuitenkin suurimman osan takaisin hyllyyn. 🙂

 2. hei. laitatko linkin teidän bestå kaappeihin? Haluisin sellaisen tyttäreni huoneeseen mutta en löytänyt oikeanlaista ikean sivuilta. Kiitos!

  1. hanneleh: Meidän beståt on koottu osista, joten valmista linkkiä niihin ei ole. Minkälaista kokoonpanoa tarkoitat (missä huoneessa ja onko tuoreimmissa postauksissa vai vanhoissa?). Autan sinua kyllä oikein mielelläni! &amp;lt;3Voitko laittaa minulle sähköpostia, voisin Bestå-suunnitteluohjelmalla tehdä vastaavanlaisen ja laittaa sinulle siitä kuvat ja tarkat tuotetiedot tulemaan sähköpostitse. __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi 🙂

 3. Oi oi, ihanat tabletit! Noita samaisia taisin kuolata viimeksi Vepsäläisellä, aivan ihanan väriset! Oliko nää Stoccalla ihan normihintasia vaiko alessa? Jos nimittäin alessa, taidan hetimiten rynnätä kotiuttamaan omani 🙂 Mä voin ihan silmissäni nähdä sut hääräämässä ja järjestelemässä noita tabletteja ja kuvailemassa 🙂 Ihanaa perjantai-iltaa sulle, Miia!

  1. -I-: Nuo oli ihan normihintaiset. Aika harvoin Chilewichit on alennuksessa… HÖH. Vepsäläisellä on samoja myynnissä, meidän malli on Lattice ja väri silver (meillä on myös ne valkoiset jotka oli pöydällä aikaisemmassa tuolipostauksessa, ne on Lattice White).Oli hauska pyöritellä nuita tabletteja pöydällä. Olin aivan innoissani ja tyttö myös! Ihanaa lauantaita sinulle I!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3&amp;lt;3

 4. Oi, tuollaisia en ole ikinä nähnytkään…! nimim. tänään Hesaan ja Stockallekin menossa ;D Tosin mulla ei ole vuosikausiin ollut tabletteja pöydässä… nuo voisin sinne kyllä kelpuuttaa!

  1. Marja: Nuo on aivan täydellisyyttä hipovat. Värivaihtoehtoja ja punostyylejä on lukuisia ja omat suosikkini ovat tuota metallihohtoista Lattice-mallistoa. Materiaali on joustavaa muovia ja ne voi pestä vaikka tiskiharjalla keittiön altaassa. Kuivuvat super nopeasti ja ne saa pesusta käyttöön lähes heti. 🙂 Ovat aika lailla ikuisia, joten satsaus kannattaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *