7 kommenttia “Michael Korsin laukku haettu ♥

  1. hei. Millainen laukku sinulla on jokapäiväisessä käytössä? Miten saat mahtumaan kaikki tuohon pieneen laukkuun?

    1. hanneleh: Hieman tuota isompi pikkumessenger, se Marc´O Polon konjakin ruskea pikkuväsky. Sinne mahtuu hyvin kaikki tarvittava, puhelin, avaimet, lompakko… En ole koskaan osannut kantaa mukanani esim meikkejä tms. Pärjään siis tosi pienellä laukulla. 😉

  2. Upea laukku ja kaikki nämä uudet hankintasi ovat myös minunkin makuuni just eikä melkein,nuo Chilewichin Lattice Silver-pöytätabletitkin ovat tooosi kauniit, harmi kun niitä ei taida olla nettikaupassa, jos tuo kulmahylly pysyy paikoillaan saa sellainen muutta myös meillekin, kiva idea. Itse ostin MK:n vaalean isomman veskan (arkilaukuksi), saas nähdä onko liian beige makuuni, kuvassa näytti kyllä kivalle.(mielestäni iltalaukun kuuluu ollakin pieni 🙂 ) Jussia aion viettää mökillämme… Ihanaa viikonloppua <3☼ ڿஇtஇڿ‎

    1. Tuisku: Itseasiassa Stockmannin nettikaupassa on juurikin tätä hopeista Lattice-tablettia. 😉 Tässä linkki:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Chilewich-Tabletti/312365?itemId=312366Tuotenumero&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Chilewich-Tabletti/312365?itemId=312366Tuotenumero</a&gt; on tässä sama, kuin oli omissa tableteissani. Katsoin tiedon jo valmiiksi, jos joku kysyy… HIHI =DMökkijuhannus on aivan luxusta, itse lähtisin mökkeilemään viivana jos olisi paikka minne mennä. Juhannuksen suunnitelmat menivät niin myöhäiseen vaiheeseen, että vuokramökit olivat jo menneet. Ensi vuonna sitten… :)Ihanaa viikonloppua sinulle myös Tuisku!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *