Polkkatukka on POP! Pulinaa ja pölinää hiuksista… :)

Olen tovin pähkäillyt omien hiuksieni kanssa, että leikkaanko polkan taas vai enkö. Nyt tukka yltää solisluuhun asti. Ja huomaan pitäväni aina hiuksia ponnarilla tai suttunutturalla Pikkumyyn tyyliin. Tykkään kuitenkin että hiukset saavat hulmuta vapaana, mutta pitkän tukan kanssa en kuitenkaan osaa ottaa rennosti. Joko se kutittaa nassulla, on silmillä tai syödessä jopa lautasella. Piikkisuoran karvapehkon kanssa eläminen on välillä hyvin hankalaa, olisi edes ne kauniit kiehkurat, mutta ei, tikkusuora ja piikikäs kuin mikä. 🙂 Silti olen aina kasvattamassa ja vuoden kasvatuksen jälkeen päädyn kampaajan tuoliin toivomaan polkkatukkaa.

Omakotivalkoinen Miia

Blogituttavani käväisi saksimassa omat kiehkuransa polkan malliin ja voin vain todeta, että niistä tuli aivan ihanat. Luonnollisen tuhkanvaaleat, upeat, eloisat, hulmuavat ja ennen kaikkea terveen näköiset. Siitä sitten inspiroituneena aloin jälleen kerran harkitsemaan hiustenleikkuuta itsekin.

Pitäydyn omassa värissäni tummanruskeassa, mutta sävytettyjä ohuita raitoja voisin kuontalooni ottaa. Tukkaidolini polkan suhteen on Megan Fox Armani Code -tuoksun mainoskampanjassa. Täydellinen virtaviivainen malli otsatukan kera.

Polkkatukka otsahiuksilla inspiraatiota
Polkkatukka otsahiuksilla inspiraatiota
Polkkatukka otsahiuksilla inspiraatiota

Kyllä se vaan on niin, että päätös sinetöityi ja huomenna olisi ajanvaraus kampaajalle tiedossa. Toivottavasti saisin leikkautettua kesätukkani vielä tämän viikon aikana! 🙂

Heipat hetkeksi!

Kuvat: Armani / Armani Code


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.