Loppu alkaa häämöttää :)

Sain hetki sitten kasattua sängyn, se onnistui helposti, vaikka itsekseni sen teinkin. 🙂 Myös joustinpatjat ja Jolly-pöydät ehdin kiikuttamaan huoneeseen. Kaappien siirto ja sisustus menee huomiselle, olen aivan loppu nyt (ja sormet rakoilla ruuvien vääntämisestä). 🙂

Välivaihekuvia olkaa hyvät!

P1012979.JPG

P1012980.JPG

P1012983.JPG

P1012984.JPG

P1012985.JPG

P1012987.JPG

P1012988.JPG

Seinissä olevat kuviot ovat kristallivalaisimen luomia varjoja, maalipinta ei siis ole läikikäs. 🙂

Ja mattavalkoiset Lack-hyllyt vaihtuivat korkeakiiltovalkoiseen, jotta ne sopisivat paremmin Bestå-kaappien ovien kanssa yhteen.

Nyt mie lähden suihkuun rentoutumaan hetkeksi ja sen jälkeen untenmaille!

Kauniita unia kaikille! <3

24 kommenttia “Loppu alkaa häämöttää :)

  1. -I-: pikkuhiljaa se valmistuu… 🙂 Tähän mennessä vaikuttaisi siltä, että mielikuvani osuu oikeaan. Huh, onneksi tuo maali ei näyttänyt vihreältä. 🙂

  1. Jennifer: Palorannalta tilattiin se, siitä tulossa erillinen postaus huomenna! 🙂 Hieman oli vaikeaa löytää nahkasänkyä, jonka leveys olisi laitoineen ollut maksimissaan 185cm. Löytyi sitten tutusta ja turvallisesta kaupasta lopulta, en ollut heti tajunnut sieltä katsoa. 🙂

 1. Tosta tulee niin glamour-makkari. &amp;lt;3 On jo nyt aika ihastuttava, mutta loppusilauksen jälkeen se on taivaallinen. Terveisin:Jo teidän parvekkeelle tahtonut uusi asukas, mutta nyt siirrynkin sitten tuonne makkariin. 😉

  1. kirpparikeiju: Itse olen tosi tyytyväinen tuohon seinän sävyyn. Pelkäsin pitkään, että se muuttuu kuivaessaan liian vihertäväksi. 🙂

  1. Kati: Tuo meidän sänky on Palorannalta tilattu. Olisin tahtonut sellaisen Cloud-sängyn mutta se ei mahdu tuonne makkariin mitenkään. Käy ihmeessä Palorannalla katsomassa, heillä on muutama tosi upea Kare Designin sänky valikoimassa. &amp;lt;3

 2. Kauniilta ja tyylikkäältä näyttää! Huomasin kuvia katsellessa, että meidän tulevassa makuuhuoneessa on muuten samoja muuten &amp;quot;vaikutteita&amp;quot;; Jolly-pöydät, tosin mattavalkoisena ja iso valkoinen sängyn pääty. 🙂 Varmasti ihanaa päästä uusittuun makkariin ekoille unille! 🙂 Meilllä vielä runsas kuukausi odottamista edessä.

  1. Pöppis: Me odotellaan sänkyyn pohjaa, joten ei päästä mekään vielä unia siellä ottamaan. 🙂 Tuo sänky on sellainen kehikko, jonka voi laittaa vaikka jenkkisängyn ympärille. Ajattelin että sinne saa sälepohjan lisättyä, mutta eihän se sitten sopinutkaan. Nyt täytyy joko tilata Palorannalta siihen oikea pohja tai ostaa runkopatjat jaloilla meidän joustinpatjojen alle. Mutta, ei haittaa. 😉

  2. No voih, mutta onneksi pohjaratkaisu löytyy ja sitten pääsette &amp;quot;muuttamaan&amp;quot; uuteen makkariin. 🙂 Meilläkin oli uuden makkarin suhteen aluksi sängyn kokoon liittyvä haaste. Pieniä haasteita aina matkan varrella sisustajalla riittää, mutta kun ne selättää niin on aina hirmu mukava fiilis! Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

 3. Aivan mielettömän upealle näyttää ja sänkyhän on oikea luxus-vuode, onnea uudelle ihanalle makkarille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *