Sanattomaksi vetää ♥

Ehdin aamun aikana siirtämään Beståkaapit makuuhuoneeseen ja järjestämään vaatteet kauniisti pinoihin ja henkareihin. Sain myös aloitettua sisustusurakan.

Vielä puuttuu sängyn kuntoon laittaminen, lattianlistan kiinnitys, verhot ikkunasta, seinäkoukku oven takaa seinästä, uudet valokuvat kehyksistä (edelliset olivat liian tummiksi muokatut seepiat) ja sisustustarra, jonka uusi paikka onkin oviseinällä sängyn päädyssä.

Mutta kyllä olen todella todella tyytyväinen lopputulokseen jo nyt! Aivan ihana, me tykätään tosi paljon miehen kanssa tuosta huoneesta nyt! 🙂

P1013014.JPG

P1013016.JPG

P1013017.JPG

P1013018.JPG

P1013019.JPG

Tuo Bestå-kaapin eteen ikävästi aukeava väliovi ajateltiin korvata maidonvalkoisella lasisella liukuovella. Tarjousta on pyydetty muutamasta paikasta, joten parin viikon sisällä kenties sellainenkin muutos tulossa.

Moni on kysellyt tuota sänkyä, se on Kare Designin keinonahkainen Icecube-sänky, jonka ostimme Palorannalta.

Sängyn löydät alla olevasta linkistä:

http://www.paloranta.org/product/2262/icecubes-sanky

Teen sängystä vielä erillisen postauksen lähipäivien aikana, hoito-ohjeineen päivineen.

Aurinkoista päivää kaikille!!!!

19 kommenttia “Sanattomaksi vetää ♥

  1. Outi: Se oli tarkoituksenakin. 🙂 Ikeasta ostamani led-valolistat on väliaikaisesti laitettu tuohon sängynpäätyyn, ne kun ilalla laittaa päälle, on sellainen Tokio-Hotel fiilinki. 🙂

 1. Voi ei…. googletin aikanaan, enkä saanut selville, että jonkun kautta Suomesta saisi Kare Designia… Tästä haaveilin, mutta kuljetuskulut huolettivat (no okei, hintakin jonkin verran… ;)<a rel="external nofollow" href="http://www.paloranta.org/product/1895/big-wonderland-lipastoMuutenkin&quot; target="_blank">http://www.paloranta.org/product/1895/big-wonderland-lipastoMuutenkin</a&gt; Kare Designilla kaikkea ihanaa! Kuinkahan kalliiksi tämä postauksesi mahtoi minulle tulla? 😉

  1. Mervi: tuo lipasto on aivan ihana! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mies rakastui siihen Rock-sarjaan ja hopeiseen pöytään sekä lipastoon. Ymmärtääkseni kaikki Kare Designin tuotteet on Palorannan kautta tilattavissa Suomeen, eli Karen sivuille vain seikkailemaan…. (sieltä löytyy likaa kaikkea kivaa =D).

 2. Järrrrkyttävän ihanan värinen tuo seinä! Näyttää jo nyt todella hyvältä vaikka viimeset silaukset on tekemättä. Tsemit vielä pikkuniperryksiin!

  1. Frisco: Nuo pikkuhommat on aina inhottavia ja tuppaavat jäämään tekemättä. 😉 Jalkalista olisi tarkoitus sahata viikonloppuna oikeaan mittaansa ja liimata seinään kiinni. Saas nähdä tuleeko sitä tehtyä. 🙂

 3. Oletteko harkinneet lasiliukuoven sävyksi lumivalkoista? Me laitettiin vaatekaapistoihin sellaiset. Alunperin suunniteltiin maitolasia tai tavallista valkoiseksi maalattua lasia, mutta kun liikkeessä esiteltiin tuo lumivalkoinen vaihtoehto, joka on tosi puhtaan valkoinen, otettiin se, vaikka oli hieman kalliimpi. Istuu ainakin meillä Bestån kiiltovalkoisen oven pariksi loistavasti. 🙂

  1. Sandy: Olemme, mutta lumivalkoinen on liian valkoinen kalusteisiin, verhoihin ja listoihin nähden. Valkoisen sävy saisi aavistuksen verran kermaan taittava, muttei kuitenkaan ihan kerman valkoinen. Bestån runko ja listat erityisesti kaipaa taitettua valkoista, puhdas vitivalkoinen saa ne näyttämään 20-vuotta vanhoilta. 🙂 Kiiltäviin oviin vitivalkoinen vielä menisikin. On kyllä vaikea kahlata näiden erivalkoisten paljoudessa. 🙂

 4. Oho, todella hulppea ylellinen huone, kyllä kova uurastus nyt palkitaan, huone näyttää tosi avarallekin nyt.Hyviä unia uudessa makuuhuoneessanne!

 5. Ihanan ilmavan näköistä. Mulla on nyt vissiin jotain korkeita vaatekaappeja vastaan. Pakko vissiin purkaa nuo tuolta meidän makkarista. =)

  1. Torkkuja: Itse olen todella tyytyväinen meidän ratkaisuun purkaa korkeat, kiinteät kaapit pois. Mies sitä vastusteli mooonta vuotta, mutta nyt kun on lopputulos nähty, niin on kanssani täysin samaa mieltä. :)sama projekti ja kädenvääntö oli aikoinaan eteisen kaappien purkamisen kanssa, mies vänkäsi vastaan kaksi vuotta, mutta taipui lopulta. Kun oli saatu eteinen maalattua ja neljä isoa peiliä seinälle, niin mieskin huokaili että &amp;quot;oikeassa olit, tää on makee&amp;quot;. 🙂

 6. Ihana &amp;lt;3 Mietin hetken että miten tää tuntuukin niin tutulta ja kotoisalta, mutta kappas, onhan tuo maalin sävy aika lähellä mun olohuoneen seinää 🙂 Hyvä valinta siis 😉

  1. littleB: Greigen sävyt ovat kyllä sanoinkuvaamattoman täydellisiä. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 7. Mähän sanoin, että olet taitava. &amp;lt;3Toi on jumalattoman kaunis ja lämmin fiilis. Luxusta unohtamatta.IHANA,IHANA,IHANA! &amp;lt;3

  1. Image: Sunhan piti nyt sitten muuttaa meidän makkariin… teenkö kaappiin valmiiksi tilaa ja koska tuut???? HIH 🙂

  1. Nanna: Kiitoksia! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Tuo X487 sävy on aivan täydellinen! &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *