Tunnelmavalaistus uudessa makuuhuoneessa

Laitoin Ikeasta ostamani led-valonauhat kokeilumielessä sängynpäädyn päälle (ovat irrallaan siinä, ei liimattu yms.) ja ne ovat mielestäni tosi tunnelmalliset. Ihana oli myös saada Pentikin pöytälamput takaisin omille paikoilleen. <3

P1013020.JPG

P1013021.JPG

P1013023.JPG

P1013024.JPG

P1013025.JPG

P1013026.JPG

Olen ihan täpinöissäni enkä lakkaa huokailemasta makuuhuoneen ihanuutta. <3

Ensiviikolla alkaa muuten Avan huoneen maalaus, sinne tulossa sama sävy (Laasti) kaikkiin seiniin, sekä lisäksi valkoiset Aarnion Ponyjen kuvat pitkälle seinälle. 🙂

Ihanaa iltaa ja hyvää yötä! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

31 kommenttia “Tunnelmavalaistus uudessa makuuhuoneessa

  1. enne: Tykkään itsekin kovasti. &amp;lt;3 Ovat selkeästi ihan eri genreä keskenään, mutta sopivat toisilleen täydellisesti. 🙂

  1. Padmerine: Kyllä vaan! :)Odotan innolla teidän vauvan huoneen valmistumista! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

  1. Pöppis: Sellaista juuri hainkin, ripaus luxusta, hotellimaisuutta, pehmeyttä ja rauhallisuutta. Nyt kun saataisi vielä runkopatja tuohon sänkyyn ja petaus tehtyä Stockalta tilatuilla petivaatteilla, niin avot! &amp;lt;3

  1. ssussuu: Kiitos! Yöpöydät ovat Kartellin Jollyt. Niitä myy moni kauppa, kuten Stockmann, sisustusIDEA, sisustus Sagan, Room21… Laita googleen Kartell Jolly ja valitse vain suomenkielisiltä sivuilta, löydät kaikki ostopaikat. :)Myös Etolasta saa samannäköiset pöydät, mutta ne ovat aina tilapäisesti loppu. 🙂

 1. Tuli kyllä aivan mielettömän kaunis, onnittelut hienosta suunnittelusta ja toteutuksesta! Seinän väri on täydellinen, voipi olla että makuuhuone muuttaa meilläkin väriä alun perin suunnitellusta Nepalista Laastiin 😉

  1. Heidi: Kiitosia!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Tuo Laasti on aivan täydellinen, kaikissa valaistuksissa. Ja sopii moneen värisävyyn yhdistettynä. 🙂

  1. Unelmia: Lamppu on tilattu vuosia sitten NetAnttilasta, nimi on Pacific, mutta on ilmeisesti merkitön valaisin muutoin. Ei ole siis mitään designia, enkä ole onnistunut googlesta löytämään mistään tätä samaista lamppua.

  1. Lumikki: Se oli sellainen hetken päähänpisto ja tosi kiva siitä tuli. 🙂 Ei tule varmaankaan jäämään siihen ikiajoiksi, mutta olkoot nyt hetken verran. Ja se toi sellaista luxus-hotellien tunnelmaa, niissähän monesti on led-valolistoja kaapistoissa, sängyn alla ja päädyssä sekä jalkalistoissakin. 🙂

  1. Sofia: Kiitos! &amp;lt;3 &amp;lt;3 samanlainen uurastus on juuri meneillään tytön huoneessa. 🙂

 2. Kaunista! Itse olen pidemmän aikaa ajatellut valonauhaa sohvan taakse tunnelmaa luomaan. Jos sen jotenkin fiksusti saisi paikoilleen, siis niin ettei itse nauha näkyisi ainoastaan valo kajastaisi kivasti…:) Mutta tosi upea makuuhuone!

 3. Löysin blogisi tänään ja olenkin viimeiset pari tuntia selaillut postauksiasi läpi ja täällä ollaan ihan koukuttuneita!:) Teillä on aivan ihana koti, ja sulla aivan täydellinen sisustusmaku!Makkarinne varsinkin on niin upea &amp;lt;3 Täältä sait uuden lukijan ja huokauksia kotianne katsellessa 🙂

 4. Voi, ne ledit tuolla sängyn päädyssä ovat kauniit. Oma Ikean ostoslistani vain kasvaa ja kasvaa, kun pääsen blogissasi eteenpäin. Lähdin siis lukemaan ihan alusta asti ja nyt olen tässä vaiheessa. 🙂 Mutta tollaset vois sopia ainakin nyt joulun alla omankin sängyn päädyn päälle. Kiitos siis taas vinkistä!

  1. Henna: Nuo ledit on ihan mahtavat, ne ovat nyt meillä keittiön puolella läck-hyllyillä. 🙂 Minulla on myös ostoslistalla hankkia niitä pari kappaletta lisää ja palauttaa ne sängyn päätyyn. Myös Bestå-kaappien alle tekisi mieli laittaa tuollaiset. &hearts;<br />
   <br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *