Nyt on koukku seinässä

Sain juuri laitettua seinäkoukun paikoilleen. On se kyllä ihana, en voi muuta sanoa. <3

P1013036.JPG

Seinäkoukku on tarkoituksella melko lähellä ovea. Jätin nimittäin option toiselle koukulle, jos sellaisen vielä satun jostain löytämään. 🙂

P1013041.JPG

Riviera Maisonin shampanja cooleria voi käyttää monella tavalla, vaikkapa asusteiden säilytyksessä.
Tämä ei suinkaan ollut mielessäni, kun siirsin tuon coolerin tuonne nurkkaan jemmaan. Halusin saada sen johonkin käyttöön, joten kokeilin miten sinne asusteet, kuten huivit, sukkahousupaketit ja vyöt mahtuvat. 🙂

P1013039.JPG

Huomenna alkaa aamupäivästä tosiaan se Avan huoneen maalaus. Napsin teillekin kuvia projektin etenemisestä ja laasti-maalin sävystä eri ilmansuunnassa olevassa huoneessa. Meidän aikuisten makuuhuone aukeaa itään ja tuo Avan nykyinen huone länteen. Valaistus on siis täysin erilainen näissä kahdessa tilassa, toisessa kirkas aamuaurinko ja toisessa lämmin ilta-aurinko.

Tämä päivä on osaltani pulkassa, ja nyt marssin pisulle, pesulle ja untenmaille! 🙂

Heipat ja huomiseen!

3 kommenttia “Nyt on koukku seinässä

    1. Unelmia: Ihan tavallinen ruuvi (koko 6) laitettiin seinään ja tuossa itse seinäkoukussa on takana yksi pieni reikä, josta se ripustetaan siihen ruuviin roikkumaan. Meidän seinä on cyprocia, joten tarvitsin ruuvin alle kipsilevykiinnikkeen (sellainen valkoinen muovinen ruuvattava tuppi). 🙂

  1. Mäkin olen ihaillut näitä Riviera Maisonin näyttäviä seinäkoukkuja. Eikös näitä ole ollut erilaisilla teksteillä myynnissä? Selasin juuri vanhempia postauksiasi, upea teidän makkari kaikessa loistossaan! Juuri niitä värejä joista itsekin niin pidän: harmaata, hopeaa ja valkoista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *