Humac Huolto soitti ja kone on kunnossa :)

Ette arvaa kuinka onnellinen olen just nyt. 🙂 Tietokoneessani oli kovalevyn ja emolevyn vĂ€linen johto mennyt rikki. Johdon vaihto korjasi kaikki ongelmat ja kone alkoi taas raksuttaa. 🙂 Vanha kovalevynikin on siis ehjĂ€, joten sen sisĂ€ltö siirretÀÀn suoraan verkkokovalevylle. Mies vaihtoi eilen illalla uuden kovalevyn koneeseeni, ja koska se on huomattavasti isompi, se nopeuttaa koko koneen toimintaa todella paljon. Ihanaiset Humacin pojat asensivat siihen uuden kĂ€yttiksen ja kone kuulemma toimii salaman nopeudella. 🙂 Huomenna menen hakemaan koneen kotiin ja teen teille heti postauksen Avan huoneen maalauksesta ja kohta alkavasta Ponyjen maalausoperaatiosta! Mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia “Humac Huolto soitti ja kone on kunnossa :)

  1. TÀÀllÀ jo odotellaan uusia kuvia. (Ja kommentoin tÀhÀn samalla noista beigen vÀrisistÀ lakanoista ettÀ ihan hyvÀ kun palautat, oli liian erivÀriset. Ja vielÀ ettÀ oli ihanaa nÀhdÀ sÀnky tÀysvalkoisissa lakanoissa, valkoinen kun sopii niin hyvin tÀmÀn blogin teemaan).

    1. Uutta, vanhaa ja itse tehtyĂ€: Nyt olen tĂ€ysin samaa mieltĂ€, hyvĂ€ ettĂ€ palautin ne hiekka-lakanat. Ja vaikka pelkĂ€sin, ettĂ€ kokovalkoinen olisi jotenkin tylsĂ€, niin nyt kun sain ostettua kaksi tyynyĂ€ lisÀÀ (oli myös tarpeen nukkumisen kannalta) ja laitoin petauksen kuntoon niin se on todella hyvĂ€n nĂ€köinen. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *