Hiljaa hyvä tulee… maalaus jatkuu…

Sain hetki sitten maalattua ensimmäisen pohjamaalikerroksen keittiön puoleiseen ikkunaseinään. 🙂
Touhukkaan kaksi vuotiaan tytön kanssa pienimmätkin remppahommat on melko mahdottomia, mutta aina kun vaan aikaa liikenee, viuhuu maalisuti tuhatta ja sataa. =D

Tässä muutama kuva tämänhetkisestä remppatilanteesta:

P1013162.JPG

P1013161.JPG

P1013163.JPG
Ja tältä näyttää nyt meidän upea eteinen. 😉

P1013164.JPG
Vasemman puoleinen nurkka on maalattu Laastilla (X487) ja tuo oikean puolimmainen on vanhaa sävyä G488 (vaaleanharmaa). Kumpikin näyttää yksistään kauniilta, mutta yhdessä ne riitelevät ja pahasti. Laasti muuttui homeisen vihertäväksi beigeksi ja vaaleanharmaa vaaleansiniseksi. 🙂

P1013165.JPG
Viikonlopuksi olisi tarkoitus saada kaikki seinät maalattua, saa nähdä kuinka käy. 🙂
Ihanaa päivää kaikille! <3

22 kommenttia “Hiljaa hyvä tulee… maalaus jatkuu…

 1. Tuttu tunne tuo ajan rajallisuus; pieni hetki kun vapautuu, niin mittari kahdessa sataa hommia tekemässä 😀 Mutta lasten kanssa aika rientää siivillä, ja onhan se korvaamatonta &amp;lt;3 Itsellä oma lähes neljä vuotias höpöttää minkä ehtii ja pienempi sitten popsii suuhunsa mitä näkee ja kerkiää 😛 Kiitos rehellisestä remppakuvasta, kiva nähdä, että muillakin se koti on välillä enemmän tai vähemmän kuin Peppi Pitkätossun huvikumpu :)Tsemppiä loppumaalaus urakkaan!

  1. Piia: Pahimmillaan meidän huvikumpu oli levittäytynyt jokaiseen huoneeseen, nyt ollaan jo selkeästi voiton puolella. =DSain eilen maalattua ikkunaseinän toistamiseen, nyt olisi enää 4 seinää jäljellä. :)Eteisen peiliseinä voidaan maalata vasta kun saamme Avan hetkeksi hoitoon (pois kotoa). Peilit ovat tosi isot ja painavat ja vaaralliset. Ja ne täytyy nostaa pois seinältä maalausta varten, joten tarvitsen siihen myös apuja. 🙂

 2. Huokaus -niin kaunista &amp;lt;3 Upeasti tulee valkoiset ovat esiin laastilla maalatusta seinästä!

  1. -I-: Valkoisen ja laastin sävyt sopivat toisilleen kuin nakutettu. 🙂 Seinissä on sävyä, mutta silti yleisilme on vaalea ja rauhallinen, juuri sellainen kuin toivoinkin. Liputan ehdottomasti X487-maalisävyn puolesta. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 3. Olet niin reipas. &amp;lt;3Tuosta tulee varmasti upea.Tsemppiä loppurutistukseen, enään muutama seinä… 🙂

  1. Image: Reipas ainakin yritän olla. 🙂 Muutama seinä enää, ja sitten on valmis. Tammiparkettikaan ei näytä enää niin huonolta, kun maali on hitusen lämpimämpää sävyä. Eihän se täydellinen ole, mutta sen kanssa voi nyt elää ärsyyntymättä. JEE! 🙂

 4. Vieläkö lakanoiden etsiminen on ajankohtaista? Kävelin pari päivää sitten Pentikin ohi ja näin petauksessa aika hyvän väriset lakanat. Jos osut Pentikin nurkille, käy katsomassa ovatko ne etsimääsi greigen sävyä!

  1. Manna: Kiitos vinkistä! &amp;lt;3 Edelleen olen etsivällä kannalla ja täytyykin piipahtaa Pentikissä katsomassa löytyisikö sieltä vielä bongaamiasi lakanoita. KIITOKSET!!!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 5. Tuttu tunne, että lasten kanssa joutuu vähän ottaa pikku taukoja väliin… ;D Mutta hyvältä näyttää jo nyt 🙂 Sinulla on kaunis ja harmooninen maku.

  1. Tanja: Juups, taukoja tulee tasaiseen tahtiin. ;D Maalaushommat vaan on vaikeimmat tauottaa, mutta enköhän suoriudu aika hyvin. 🙂 Olen muuten maalannut lähes kaiken nyt itse, aikuisten makkarin pohjatyötä lukuunottamatta, jonka hoiti mies. 🙂 Ihan hyvin on sujunut, vaikkei kokemusta hirveästi ole (paitsi sivustaseuraajan näkövinkkelistä). 🙂

 6. Kiitoksia kaikille kommenteistanne! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 vastailen teille huomisen aikana, sillä nyt hyökkään takaisin maalipensselin varteen. 🙂

 7. &amp;quot;Homeisen vihreä beige&amp;quot;- päivän parhaat naurut 😀 😀 😀 Sun pitäs pestata itsesi Tikkurilan maalilinjalle uusia sävyjä keksimään! Menekki vois noilla nimillä ollakin sit toinen juttu!

  1. J: HIh, siltä tuo laastin sävy oikeasti näytti vaaleanharmaan rinnalla. ;D Luulen, että Tikkurila ei varmaan olisi kovin innoissaan keksimistä sävyistä, jos ne noudattelevat samaa kaavaa. HIH 😉

  1. Kikka: Olisikin hauska lukea sisustuslehdestä: &amp;quot; ja upea maalihan on Tikkurilan Homeisen Vihertävä Beige, eli X487, jolla saatiin luotua tilaan kaunis ja harmooninen tunnelma&amp;quot;. 🙂 🙂 Ei ihan kaikista kutsuvin nimi ja mielikuvakin on aika karmiva. =D Saisinkohan töitä Tikkurilasta tällä mun luovalla työnäytteellä? Luulen, että en. HIH 🙂

 8. Voi vitsi, ei ennää oo paljoa maalailua 🙂 Hyvähyvä! 😀 On kyllä upea tuo sävy ja niinku sanoit niin lattiaki näyttää nyt paremmalta 🙂 Hmmm, pitäsköhän ittekki vaihtaa seinien sävyä jossaki huoneessa 😀 Ei hitsi, mulla projekteja niin paljon etten ehi vielä…projektit on vasta suunnitteluasteella kylläki 😀 mutta kyllä mie tuon sävyn vielä joku päivä pöllin ja pistän johonki sitä :DNyt mie varastan Miia sinun kommenttilootan tillaa ommaan juttuun, tai ei se minun oo mutta kuitekki 🙂 Tässä siis uus vasta-alotteleva blogi jos joku haluaa seurata vasta-alkajaa ja liittyä lukijaksi 🙂 Tiän, ettei Miia paa pahaksi vaikka täsä mainostanki ao. blogia &amp;lt;3 Mie eka lukija siellä niin aattelin sinun kautta saaha hälle lissää lukijoita *härski hyväksikäyttäjä* 😛 Kiitos jo etukätteen Miia ku sain mainostaa &amp;lt;3http://rihkamaritari.blogspot.fi/

  1. Meän Satu: Kiitos taas hyvinstä blogivinkeistä! Ja ehdottomasti saat tulla vinkkimään minuu ja kaikkia muitakin, et lupia siihen tartte muruseni! &amp;lt;3 &amp;lt;3 :)Kävinkin kurkkaamassa blogia ja liityin myös lukijaksi, innolla jäänkin seuraamaan tulevia juttuja. &amp;lt;3

 9. Härski hyväksikäyttäjä jälleen täällä :PTuossa ao. blogissa aivan Mahtavaa muutosta 80-luvun talolle tekemässä pariskunta!!!…esim. keittiö..ei uskois samaksi ellei ois ennenkuvia 🙂 Upeaa jäläkeä 🙂 Heillä on toinenki blogi, joka löytyy tuosta blogista, en jaksa kopsata sitä sivua nyt *laiska* :)<a rel="external nofollow" href="http://kaaoksestakodiksi.blogspot.fi/2012/08/keittion-muutos.htmlNyt&quot; target="_blank">http://kaaoksestakodiksi.blogspot.fi/2012/08/keittion-muutos.htmlNyt</a&gt; en ennää laittele &amp;quot;omia&amp;quot; juttuja &amp;lt;3 Koita saaha jotaki tolokkua, ei ihan sujuvaa suomea kyllä tuo teksti oo 🙂

  1. satu: Itse en ole ehtinyt uusia blogeja kiireen keskellä etsimään, joten jos vaan jaksat niin tule ihmeessä komenttiboksiin vinkkimään jatkossakin! Oot ihana! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 10. Muutaman viikon olen blogiasi hiljaisena taustalla seuraillut mutta nyt vihdoin jätän merkin itsestäni 🙂 Teidän makuuhuoneen muutosta oli kiva seurata ja laasti seinän sävynä on alkanut miellyttää päivä päivältä enemmän. Nyt pohdin sitä ihan tosissaan meidänkin makkariin 🙂 Mä oikein odotan että päästään tuohon seinien maalaus vaiheeseen, tällä hetkellä remppakohteessa vaan revitään seiniä ja levytetään. Vessassa sentään päästään huomenna, tai mies pääsee mun toimiessa lastenvahtina, jo kaakeloimaan 🙂 Ihana blogi sulla, jatkan aktiivisempana lukijana!

  1. Petra: Ihanaa kun jätit kommenttia! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Varsinainen raksavaihe on hermoja raastava, kun lopputulos vain siintää mielikuvissa, mutta matka on pitkä. Kaikki tsemppaukset täältä sinne! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Itse rakastan tuota laastin sävyä, täydellisempää väriä saa etsiä! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ostakaa kokeeksi pieni purkki, vaikka Siroplast2 pohjamaalia. Se on tosin asteen verran vaaleampi kuin pintamaali, mutta saatte hyvin käsityksen sävystä. Meillä on itä-länsi suuntaisesti ikkunat ja tuo laasti on tosi kaunis kaikissa huoneissa. Myös sähkövalaistuksella se on ihana. olen 200% tyytyväinen valintaani! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *