Sisustuslevyillä nopeasti upea sängynpääty

Etsin miehen toimistoon sisustuksellisia äänieristyslevyjä ja tein yllättäen ihan mahtavan löydön NetRaudan verkkokaupasta:

PanelPiedra Sisustuslevy, joka näyttää nahalta! <3

HFYPR471-1.jpeg

HFYPR472-1.jpeg

Yksi levy on kooltaan 60x60cm ja se voidaan kiinnittää seinään voimaliimalla tai ruuveilla. 🙂

PanelPiedra® -sisustuslevyillä saat nopeasti ja helposti päällystettyä kokonaisia seiniä tai tehosteosioita. Levyt voi asentaa lähes kaiken tyyppisille seinille, vaikka vanhan tapetin päälle. Yhden levyn paino on 5-10 kg ja levykoko on mallista riippuen 0,84-1,00 m². Levyt kiinnitetään seinään ruuveilla tai voimaliimalla. Voimaliimakiinnityksessä asennus tulee varmistaa myös muutamalla ruuvilla/levy.

Levyjen saumakohdat yhdistyvät toisiinsa lähes huomaamattomasti kun saumat ja ruuvinkannat käsitellään saumausmassalla ja maalilla. Mallistosta löytyy kivi- ja tiilikuosit, betonikuosi sekä moderni Design-mallisto. Levyjen runko on polyuretaania (huom! lisälämmöneristys) ja pinnassa on aitoa marmorikiveä.
Huom! Levyt eivät sovellu kiukaan tai muiden kuumien pintojen läheisyyteen.
Sisustuslevy Capitone Negro
 • Levyn mitat: 59,5 x 59,5 cm, paksuus 2,5-4 cm
 • Levyn pinta-ala: 0,35 m²
 • Pakkauskoko: 1 levy

(Tuotekuvaus lainattu NetRaudan sivuilta! Postaus EI sisällä maksullisia mainoslinkkejä!)

17 kommenttia “Sisustuslevyillä nopeasti upea sängynpääty

  1. Rouva M: Myös ne ovat kauniita, itseäni joskus on himottanut kokonaisen kiviseinän laittaminen. Katsoin asennusvideonkin ja levyjen asennus vaikutti melko yksinkertaiselta touhulta. 🙂

  1. Fanni Pauliina: Todellakin! &amp;lt;3 Oli kyllä tuuria, että nämä satuin löytämään. 🙂

  1. Jennifer: Oooo, ihanaa! &amp;lt;3 jos päädytte hankkimaan näistä päädyn, niin tahtoisin kovasti nähdä lopputuloksesta kuvan (harras pieni toiveeni, hih =D). Nämä ovat täydellistä WAU-factorya! &amp;lt;3

 1. Miten sä aina löydät nämä kaikki ihanat jutut:) Noista valkoisista haluaisin sängynpäätyni!

  1. Lipstikka: Ihan vahingossa löysin! 🙂 Itse yritin miettiä, että minne saisin itsekkin muutaman palasen laitettua, mutta ei taida olla mitään paikkaa. taitaa olla liian pieni koti meillä. 🙂

 2. Aivan ihana löytö, täytyypäs laittaa tuonne &amp;quot;unelmien&amp;quot; joukkoon odottamaan mahdollista toteutumista 🙂

 3. Voi täydellistä! Ehdin vasta alkaa miettimään makkarin muutoksen yhteydessä sängyn päätyä ja joku tämän tyyppinen oli mielessä. Ja kappas täällähän onkin varteenotettava vaihtoehto suoraan tarjoiltuna! Kiitos, ihanaa!! 🙂

  1. littleB: ole hyvä! &amp;lt;3 Ihan tuurilla löysin nämä ja todella upeat ovatkin. &amp;lt;3 Jenkkisänkyyn on vaikea löytää tarpeeksi massiivista päätyä, joten siihenkin pulmaan tässä on oiva ratkaisu. 🙂

 4. Aivan ihana, rakastan näitä yli kaiken! Hyvin saman tyylisen laatoituksen valitsin asiakkaani makuuhuoneen sisustuskohteeseen… kävitkö kurkkaamassa? ;)<a rel="external nofollow" href="http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/07/sisustuskohteeni-makuuhuone-ennen-ja.htmlJoskus&quot; target="_blank">http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/07/sisustuskohteeni-makuuhuone-ennen-ja.htmlJoskus</a&gt; haaveissa myös itselleni 😀 &amp;lt;3 Ihanaa viikonloppu Miia! &amp;lt;3

  1. Suvi: kävin lukemassa ja aivan ihanan muutoksen sait aikaan. &amp;lt;3 Todella kaunista! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Ihanaa sunnuntaita Suvi! ja tytölle myös! &amp;lt;3

 5. Ompa hauska! Tulee kyllä ihan aika hintava sängynpäätykin noista 🙂 Mutta maksaahan ne yksinkertaisetkin yllättävän paljon. Nämä pitäisi kyllä nähdä livenä ensin ennekuin tilaamaan lähtisin, joskus tuollaiset voi olla kovin muovisen näköisiä / tuntuisia. (ps. nimi/url kommentointimahdollisuus olis aika pop ;O)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *