Sisustuslevyillä nopeasti upea sängynpääty

Sisustuslevy on edullinen ja nopea ratkaisu tyylikkään sängynpäädyn nikkarointiin. Etsiessäni miehen toimistoon sisustuksellisia äänieristyslevyjä tein yllättäen ihan mahtavan löydön K-Raudan verkkokaupasta. PanelPiedra-sisustuslevyt näyttävät aidolta nahalta ja ne soveltuvat täydellisesti sängynpäädyksi. Patjakooltaan 160cm leveän sängyn taakse tarvitaan vähintään 3×2 levyä (3 vierekkäin kahdessa kerroksessa)…

Panel Piedra sisustuslevy - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Valkoinen PanelPiedra sisustuslevy

Yksi levy on kooltaan 59,5 x 59,5cm ja se voidaan kiinnittää seinään voimaliimalla tai ruuveilla. PanelPiedra-sisustuslevyillä saat nopeasti ja helposti päällystettyä kokonaisia seiniä tai tehosteosioita. Levyt voi asentaa lähes kaiken tyyppisille seinille, vaikka vanhan tapetin päälle. Yhden levyn paino on 5-10 kg ja levykoko on mallista riippuen 0,84-1,00 m². Levyt kiinnitetään seinään ruuveilla tai voimaliimalla. Voimaliimakiinnityksessä asennus tulee varmistaa myös muutamalla ruuvilla/levy.

Panel Piedra sisustuslevy - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Musta Capitone Negro

PanelPiedra ja Capitone Negro -sisustuslevyjen saumakohdat yhdistyvät toisiinsa lähes huomaamattomasti kun saumat ja ruuvinkannat käsitellään saumausmassalla ja maalilla. Mallistosta löytyy kivi- ja tiilikuosit, betonikuosi sekä moderni Design-mallisto. Levyjen runko on polyuretaania ja pinnassa on aitoa marmorikiveä. Huom! Levyt eivät sovellu kiukaan tai muiden kuumien pintojen läheisyyteen.

  • Levyn mitat: 59,5 x 59,5 cm, paksuus 2,5-4 cm
  • Levyn pinta-ala: 0,35 m²
  • Pakkauskoko: 1 levy

Todella mahtava löytö ja hintakin on kohtuullinen. Laittakaahan tekin muistiin nämä PanelPiedra-sisustuslevyt tulevaisuutta varten. Sängynpäädyn lisäksi ne ovat erinomainen ratkaisu myös esimerkiksi kotitoimiston seinälle ääntä ja kaikua eristämään.

Inspiroivaa päivää kaikille!

Kuvat: PanelPiedra

Lue myös: ➤ Upeita sängynpäätyjä


Comments are closed.