Uusi tukkaunelmani :)

Katselin eilen illalla Morsianten Sota-elokuvan, jota tähdittää kaksi lempinäyttelijääni Kate Hudson ja Anne Hathaway. Nauraa sai taas maha kippurassa, kyllä me naiset osataan. 🙂

2009_bride_wars_wallpaper_001.jpeg

Morsianten-sota570.jpeg

Rakastuin palavasti Kate Hudsonin esittämän päähenkilön tukkatyyliin: Luonnollisen vaaleaa ja tyttömäistä. <3

Ajattelinkin, että voisin ratkaista oman hiuskriisini jättämällä värin kultaisemmaksi ja lämpimämmäksi kuin alunperin oli tarkoitus. Ja myös pidennykset olisi ihana saada näin vuosien tauon jälkeen takaisin päähän. 🙂

Tässä inspiskuvia Katen upeasta tukasta:

bride_wars_kate_hudson_anne_hathaway_05.

green_trench.jpeg

hudson1j2609.jpeg

hudson2_jan09.jpeg

kate_hudson_bangs2.jpeg

KateHudsonPA_450x410.jpeg

kate-hudson-elle.jpeg

kate-hudson-bride-wars-movie-01.jpeg

936full-kate-hudson.jpeg

kate-hudson-bride-wars-movie-08.jpeg

kate-hudson-bride-wars-movie-06.jpeg
Kompromisseihin on joskus taivuttava ja tämä ratkaisu on lähes alkuperäistä parempi vaihtoehto. 🙂
Täällä ollaan hieman flunssaisia ja viikonloppu on vierähtänyt levätessä. Toivottavasti tauti ei puske pahemmin päälle ja päästäisi nuhalla, päänsäryllä ja väsymyksellä… (koputtaa puuta).
Huomenna postailen teille siivotusta kodista ja erityisesti eteisestämme. 🙂
Ihanaa sunnuntaita!

6 kommenttia “Uusi tukkaunelmani :)

    1. tinttara: Nyt vaan sitten toiveista totta, eikös joo??? 🙂 Mä joudun odottelemaan itse jonkin aikaa ennen uutta värikäsittelyä. Latva on ihan ok, kun ostin Redkenin silver Blonde tehohoidon, mutta en uskalla silti ihan näin nopsaan värjätä uusiksi. Voipi olla lopputulos jotain polkan ja kaljun väliltä. 🙂

  1. No, on kylla kauniit hiukset! Tekis mieli itsellenikin tollaset. Aletaaks me nyt kaikki nayttaa samanlaisilta???ps. Olisinpa makin valinnut ton leffan Jack&amp;amp;Jill:n sijaan….

    1. Tibs: Hih, nuo hiukset on aivan ihanat, joten ehdottomasti laitat tukan tuommoiseksi! 🙂 &amp;lt;3

  2. Minä kävin juuri muutama päivä sitten kampaajalla leikkauttamassa otsatukan. Jostain syystä joka ikinen syksy minulle iskee otsishimo. Sitten kevään nurkalla alan kasvattaa sitä pois, kesällä pidän otsista letillä ohimolla / torttuna ylös nostettuna, ja syksyllä taas leikkautan sen. Nyt oli kyllä ensimmäinen kerta, kun en värjännyt hiuksiani kampaajalla ollenkaan. Oikeastaan tykkään melko paljon oikeasta hiusten väristäni, en tiedä miksi aina värjään päälle.. Mutta ihan totta, nuo Katen hiukset on upeat! Etenkin tuo paksu otsatukka, iiiihana! Pidennyksiä en oo koskaan uskaltanut kokeilla, pelkään että ne menee ripsipidennysten tapaan nopeasti huonon näköiseks.. Mut paksummat hiukset olis kyllä ihan tervetulleet, mulla on tällainen perinteinen suomalainen tukka: vaalea, ohut ja piikkisuora. :DTulipa tästä romaani, paljon tukka-asiaa. 😀 Ihanaa sunnuntaita teille! &amp;lt;3 &amp;lt;3Aloittelin pienen tauon jälkeen uuden blogin, käy ihmeessä kurkkaamassa jos ja kun ehdit: janinamarian.blogspot.fi

  3. Mulla on jo valmiiksi tuollaiset hiukset :Dmutta harmikseni ohkaisemmat ja vaattii tuuheutusta föönaamalla, jotta ne saa näyttämään yhtä hyviltä tai edes lähen yhtä hyviltä 😉 Tuollainen hömppä elokuva tekisi kyllä nyt hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *