Ripaus luxusta ja kimallusta H&M Homesta

En ole vielä päässyt käsiksi Kylie Minoque at Home-sarjaan, mutta keksin edullisen tavan jäljitellä Kylien luxustason tyyliä. H&M Home merkillä löytyy useita kimaltavia tyynynpäällisiä, joilla saa sopivasti “sitä jotain” sisustukseen. Tilasin viime viikolla testiin kahdet erilaiset paljettityynynpäälliset, toiset alesta ja toiset uutuuksista. 🙂

P1013330.JPG
Pientä paljettia olevat hopeiset päälliset, koko 40x40cm (olivat alessa 4,95 / kpl)

P1013332.JPG

P1013333.JPG
Nämä toiset ovat syksyn uutuuksista ja isompaa pyöreää paljettia. En osaa sanoa tykkäänkö näistä vai en. Saatan lähettää takaisin, vaikka edulliset olivat nämäkin. 

P1013334.JPG

P1013335.JPG

P1013336.JPG

Ja molemmat vielä vierekkäin. 
Vasemmalla isopaljetti ja oikealla pikkupaljetti, joka on ehdottomasti oma suosikkini. <3

P1013337.JPG

Kumpi on sinusta parempi??? 🙂

31 kommenttia “Ripaus luxusta ja kimallusta H&M Homesta

 1. Kauniita ovat molemmat, mutta pikkupaljettisen hillitty kimallus miellyttää minun silmääni enemmän. 🙂

 2. Kyllä minunkin mielestä pikkupaljetti on parempi. Minun käsityksen mukaan Kylie Minogue at home- tuotteita myydään myös Sisustus Biancossa Espoon Isossa omenassa, oletko käynyt siellä katsomassa? :o)

 3. Isopaljettinen minustakin! Koska muuten on niin vaaleaa ja rauhallista niin isopaljettinen antaa mukavan vaufactorin 🙂

 4. Pienempi ehdottomasti enemmän Kylien tyylinen ja kivempi muutenkin &amp;lt;3 Olipas kiva postausidea 🙂

 5. Itsekkin tulin tilanneeksi samat päälliset, mutta palautukseen lähti oikeastaan paristakin syystä. Epäkäytännöllisyyden takia, kun mieheni tuppaa loikoilemaan ison tyynykasan päällä, koska niitä on kuulemma joka paikka täynnä. Sekä koin materiaalit hieman kapealinjaiseksi yhdistää muihin tynnyihin. Puuvilla materiaalina näyttää jotenkn vaisulta tämän kimalluksen vierellä, ehkä puuvillasatiini toimisi. -P-

 6. Kiitos kaikille! vaikea on valita ja äänetkin jakautui melko tasapuolisesti. 🙂 Mietin vielä tämän päivän ja jos en ole satavarma niiden sopivuudesta, niin palautan molemmat. Yritän välttää turhia ostoksia, jotka sitten viikon kuluttua alkavat kaduttamaan. On niin vaikeaa joskus tämä sisustelu, kun ihania asioita on kaupat pullollaan. 🙂

 7. Ehdottomasti isommat! Näyttää rouheammalta ja tuo kivasti kontrastia sisustukseen teksttuurilaan. Aivan ihanat! 🙂

 8. Itse valitsisin nuo pienempi paljettiset, koska ainakin ne ovat minun silmääni paljon paremman ja rauhallisemman näköiset ja sopivat teidän makkariin paremmin. Toki jos haluaa kovastikkin plingplinggiä niin ilman muuta nuo isommat. Tuo Pienempi on vain mielestäni arvokkaamman näköinen ja ylellisemp. 🙂

 9. Ihania &amp;lt;3 Mä voisin ottaa kyl molempia kahdet kipaleet, mutta päätöshän on sinun 😀

 10. Hei! Minä tykkään enemmän ehdottomaasti tuosta isopaljettisesta.Pikkupaljetti näyttää jotenkin *rutkulta* iso sensijaan ryhdikäs, &amp;#39;glamourmaisempi&amp;#39; :)Valinta on tietysti sinun 🙂

 11. Pienempi!! Meillä se on sängynpäällä, eikä raavi vaikka lapsi sängyllä leikkiikin, vaikka onkin paljetteja-ihan huippu siis 🙂 Isopaljettinen näyttää vähän kalansuomuiselta 😉

 12. Pienet paljettipäälliset jäivät asustamaan omaan makkariin ja isot paljetit vei meidän 2-v neitimme. Ne oli hänestä todella upeat ja kutsuu niitä taikapeili-tyynyiksi. &amp;lt;3

 13. Ihastelin päiväpeittoanne muutama postaus takaperin ja koitin etsiskelläkin sitä stockmannin sivuilta mutta en millään löytänyt 🙁 Olisitko niin ystävällinen ja laittaisit suoran linkin päiväpeittoon? Olisin kiitollinen:)

  1. Anonyymi: Stockmannin verkkokaupassa on tällä hetkellä jäljellä vain ruskeana tätä päiväpeittoa. <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/111664?itemId=32846Voi&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkipaivapeite/111664?itemId=32846Voi</a&gt; olla sitä tulee valkoisena lisää verkkokaupan puolelle, on tullut pari kertaa aikaisemminkin. Voit myös kysellä löytyisikö myymälöistä sitä valkoista. Sen voi tilata muualtakin päin suomea omaan lähimpään Stockmann-myymälään lähempää tarkastelua varten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *