Kun ulkona hämärtää, on aika sytyttää valot

Tänään on synkkä ja sumuinen päivä. Aamusta asti on palanut lampuissa valot ja tunnelma on kuin talven pimeällä. Höh.

Tunnelmavalo onneksi on kaunistakin kauniimpi, varsinkin makuuhuoneessa, joka on suosikkihuoneeni. <3

P1013404.JPG

Lakanat ovat edelleen samaiset Casa Stockmannin percale-puuvillaiset peruslakanat. 

Pesussa ovat olleet jo pariinkin kertaan, mutta tykkään niistä niin kovasti, että laitan ne heti pesun ja kuivauksen jälkeen takaisin sänkyyn. 🙂

Viime pesukerran jälkeen rytistin ne kuivana ja laitoin hetkeksi odottamaan. Niistä tuli ihan pellavalakanan näköiset, kodikkaat ja ryppyiset <3

P1013405.JPG

Paljettityynystä on pyydetty lähikuvaa, joten tässä olkaa hyvät. Ihan peruspaljettia on tuo päällinen, valossa kimaltaa kauniisti. 🙂

P1013406.JPG

Samoin katossa roikkuvasta kristallivalaisimesta on kyselty. Eli tämä on Anttilasta ostamani Lamp Gustafin Princess-riippuvalaisin. 

Alunperin tämä huone oli tytön ja valaisin valittiin pikkuprinsessalle sopivaksi. Huoneet kun vaihtuivat päittäin, jätimme kuitenkin valaisimet vaihtamatta. Liian iso homma olisi ollut. 🙂

P1013408.JPG

P1013411.JPG

Kuvasin teille myös oman vaatekaappini ja tältä näyttää sisältö nyt. 🙂

P1013412.JPG

Ylärivillä paitoja ja toppeja, sekä kaksi jakkua housuineen, joita harvemmin tulee käytettyä. 

Alarivillä alusvaate-sukka-asustekori ja housupino.

P1013413.JPG

Tangolla roikkuu takit, paitapuserot, mekot sekä hameet. 

P1013414.JPG

Ja alimmalla hyllyllä korkokenkäni. <3

P1013415.JPG

Viereisessä matalassa Bestå-kaapissa säilytämme miehen sekä minun käyttökenkiä, on juoksulenkkaria, kumisaapasta, talvisaapasta, tennaria….

P1013417.JPG

Ja loppuun vielä kaunis kuva keittiön katossa olevista kristalliplafondeista 

(Lamp Gustaf Glamour ymp. 35cm). <3

P1013418.JPG

Tunnelmallista torstaita! <3

42 kommenttia “Kun ulkona hämärtää, on aika sytyttää valot

 1. Voi syvä huokaus kun on ihanan näköistä!Ja asiaan 🙂 Huomioni kiinnitti tuo kaapiston tanko, se on nimittäin tosi näppärä! Mistähän niitä mahdollisesti saisi? Ikea (perhaps maybe?)?

  1. Katja: Kiitoksia! &amp;lt;3 Juu, Ikeasta se on. Bestå Indera vaatetanko nimeltään. Se pujotetaan hyllyyn sivukautta ennen hyllyn laittamista kaappiin. Se mahtuu noin 39cm syvyiseen hyllyyn. Hinta vitosen kappale, ja kestää tosi hyvin painoa. se on maalattua metallia meinaan. 😉

  2. Katja: Mie sitten äsken sain taas uusia ideoita olkkarin suhteen, ou nou sentään. 🙂 Beståa tarttisin minäkin lisää… 🙂

 2. Kaunis koti mutta ihmettelen tyhjiä kehyksiä? Mikä niiden funktio on? =) Mukavaa syksyn alkua!

  1. Anonyymi: Kehykset odottavat uusia kuvia, jotka saan tulostettua heti kun tulostimeen vaihdetaan mustepatruunat. 🙂 Ajattelin tulostaa kaikkiin kehyksiin kuvia menneestä ja sävyttää ne harmahtavalla seepialla. Visio mielessäni on hyvä, toivottavasti myös toteutus olisi. HIh :)Tunnelmallistasyksyn alkua sinulle myös! &amp;lt;3

  1. Susanna: Tuo pääty on osa nahkaista sänkyä. Eli myös runko on kauttaaltaan valkoista keinonahkaa. &amp;lt;3 Oma petimme tilattiin Palorannalta, ja on merkiltään Kare Design. Sänky näyttäisi olevan tilapäisesti loppunut, en saa sinulle linkkiä laitettua. Mutta vanhoista postauksistani löydät sänkypostauksen (tunnisteet makuuhuone ja pari postausta taaksepäin!). 🙂

  2. Se on kyllä kaunis sänky 🙂 Täytyy kurkkia vanhempia postauksia.Minulla olisi haaveen tuo tyylinen sängynpääty, mutta haluan valkoisen ja sellaisia ihan valkeita tuntuu olevan hankala löytää. Beigeä, luonnonvalkoist löytyy. Ehkäpä täytyy rakennella itse 🙂

 3. Mä en ala mitään kun kaikilla on niin hienoa ja mä vaan odottelen koska saan maalia ja apua maalaamiseen..koska mä pääsen ikeaan ostamaan pari hyllyy ja muuta kivaa.. Huoh.. :(Teillä on M aina niin kaunista!

  1. Päivi: No höh. 🙂 Mäkin odotin miestä maalaamaan, mutta kun se ei millään tuntunut ehtivän, aloitin maalaamisen itse. Maalasinkin sitten koko kodin yksikseni. Se ei ole lainkaan vaikeeta, jos osaa levittää meikkivoidetta kasvoille, osaa myös maalata. :)(tosin lastenhoitoapu olisi suotavaa =D).Kiitos murunen! &amp;lt;3 &amp;lt;3

  2. No mäkin jo aattelin että marssin maalikauppaan ja alan sutimaan mutta kun mä en oikein voi kiivetä maalaan sudilla noita katon rojoja, jäisi se homma kuitenkin Tomille. Ja kun se tekee taas vaan töitä ja töitä ja töitä. olisi seinä hieman koomisen näköinen kun katon rajaa ei olisi maalattu 🙂 Ja mä meillä siis yleensä maalaankin, noissa tarkoissa maalausjutuissa ja teippauksissa tartten vaan jeesiä. Mä aattelin maalata meillä kaikki seinät vaan ihan valkoisella, kun meillä on saamarin piemää täällä kun ikkunat on postimerkin kokoiset. Olohuoneeseen haluaisin pari Lack hyllyä ja tuon yhden Bestå osan seinältä pois. Valoa voisi sekin tuoda lisää. Mulla on myös huikea suunnitelma siitä kuinka talven ajan meidän keittiö ja olohuone olisi kutakuinkin musta-valko-harmaa mutta koska en taida ehtiä mihinkään kauppoihin ikinä, saattaapi tuoda jäädä haaveeksi.. :(No mä fiilistelen sun kotia ja jatkan haaveilua 🙂

  3. Päivi: Katonraja on kinkkinen, mie vetäsin rullarajaimella. 🙂 Musta-valko-harmaa kuullostaa aivan ihanalta! Pitäisi itsekkin jo alakaa suunnittelemaan joulua, taidan pysyä valko-hopeassa, mutta valkoinen kimallus taitaa olla tänä vuonna pääosassa. :)Itsekkään en kaupoille kerkiä, enkä kyllä tykkääkään maleksia tytön kanssa kauppakeskuksissa. Itse shoppailen pääasiassa kaikki jutut nettikaupoista. Säästää aikaa ja hermoja. HIH 🙂

 4. On se makuuhuoneenne kaunis &amp;lt;3 ..meillä on ollut tuo samainen Lamp Gustafin Glamour -kristalliplafondi ruokapöytämme yläpuolella &amp;lt;3 Vaihdoimme keväällä siihen tilalle Lokki -valaisimen ja Glamour etsii vielä paikkaansa kodistamme 😉 ..tai no itse olen kyllä montakin paikkaa jo löytänyt (koska en valaisimesta luovu :D), toisin sanoen pieniä &amp;quot;asennusongelmia&amp;quot; havaittavissa.. 😉

  1. Piia: Tunnen tuon tuskan. 🙂 Me ostettiin osissa nuo omat kattovalaisimet ja aina oli kauhea miettiminen että mihinkä nyt sitten uusimman laittaisi. :)Lokki on ihana, haaveilin siitä pitkään, mutta tuo krumeluurinen kristallibling vei loppukädessä sydämeni. &amp;lt;3

 5. Kaunista on kyllä! Minunkin piti kysymäni tuosta vaatetangosta, mutta siihen tulikin jo vastaus. 🙂 Mutta tuo hylly tuolla sängyn päällä, millä korkeudella se on? Itsellä haaveissa jokin hylly samalla tavalla mutta en osaa määrittää korkeutta. Kiitos jos ehdit neuvoa!

  1. Miasa: Hylly on muistaakseni noin 165cm korkeudella (ei ole mittaa kotona, kun mies &amp;quot;lainasi&amp;quot; sen töihin ja sinne jäi). Ei ollut korkeutta mietitty mitenkään tarkasti. Ainoa kriteeri oli se, että siihen ei löy päätä kun istahtaa sänkyyn. laitoin sen niin ylös kun vaan sain ja yletyin ilman tikkaita. 🙂

 6. Heips! On todella ihanan ja tunnelmallisen näköistä! Kysyisin noista Lamp Gustafin plafondeista, että paljonko valaisevat? Piia näytti kirjoittavan että heillä oli ollut keittiön pöydän päällä, eli lienee siis riittävä valo esim lukemiselle?

  1. katja: Tuossa Lamp Gustafin plafondissa on 5kpl todella kirkkaita halogeeneja (sellainen pieni, hieman ledimäinen). Eli näkee lukea, jopa liiankin hyvin. 🙂 Jos makuuhuoneeseen sitä mietit, niin sanoisin sen olevan kyllä liian kirkas lukuvaloksi, varsinkin hämärään aikaan. Meillä on 25W, eli pienimmät mahdolliset sopivat halogenit ja kun lamppua katsoo hetken niin sokeutuu. 🙂

 7. Moikka! Tosi kaunista ja harmonista! 🙂 Sitä ihmettelin et onko tuossa kaikki sun vaatteet – ei voi olla? Onko niitä jossain muuallakin, jotain t-paitoja ja &amp;quot;kotihousuja&amp;quot; jne. mulla ei ikinä menis vaatteet tuohon tilaan, vaikka miten niitä rukkaisin. Mistä oot ostanut noi ihanat yöpöytien lamput? 🙂 Mukavaa alkavaa syksyä! 🙂 t. Salla

  1. Salla: Siinä on kaikki, kukuunottamatta eteisessä olevaa yhtä takkia, yksiä tennareita ja päälläni olleita lököhousuja, toppia ja rönttöpaitaa. 🙂 Ainiin ja toppahousut meni epähoumiossa miehen talvivaate pinoon. Muuten siinä on AIVAN KAIKKI! Likapyykkiäkään ei ollut, kaikki olen pessyt ja viikannut kaapeihin. :)Yöpöytien lamput on Pentikin ja omani ostin stockmannilta valaisinkampanjan (-20%) yhteydessä parisen vuotta sitten. Varjostimet on myöskin Pentikin, Deco 29cm-halkaisijalla. &amp;lt;3Ihanaa ja tunnelmallista syksyä sinulle Salla! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 8. Tosi tunnelmalliselta näyttää 🙂 Meillä on melkoisen sama maku kyllä noiden valaisinten kanssa 😀 Meilläkin kattoja koristaa Lamp Gustafin Glamour valaisimet 🙂 Ja olen samaa mieltä, että &amp;lt;– ovat liian kirkkaita lukuvaloiksi. Todella kirkas valo näissä valaisimissa-. Vessassa meillä on sellanen Lamp Gustafin Boll- plafondi. Seuraavana mulla on hankintalistalla samaisen valmistajan se Queen kruunuvalaisin 😀

  1. JOhanna: Mä olen huomannut saman! &amp;lt;3 Jos ikuna kuunaan koskaan millonkaan tahdot luopua siitä isosta Anttilan pöytävalaisimesta (lasinen jalka, se painava rohmu) niin mie ostan sen sulta pois sitten hyvällä hinnalla. 🙂 Ja Lampin Glamourit on niin upeita, niiden kristallit oikein säihkyy. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Boll on kaunis ja tahtoisin saman näköisen meidän kylppäriin, mutta koska meillä on suihku ja sauna samassa tilassa täytyy valaisimen kestää kosteutta, yhyy. ja Queen on mun haavelistalla, olisin sen tahtonut aikoinaan Avan huoneeseen, mutta sen muuntaja on niin iso, etten tiedä mitenkä se sopii pieneen huoneeseen. Mutta huokaillen aika kuolaan sitä Queenia Prismassa ja Anttilassa käydessäni! &amp;lt;3

 9. Oi, ihana tunnelma välittyy kuvista! Ja nuo casan kehykset on niin upeita, täytyy alkaa itsekkin niitä keräilemään kun juuri teetin kuviakin aikamoisen pinon 🙂

  1. Veera: Kiitoksia! &amp;lt;3 Rakastan valokuvakehyksiä kovasti (hih, varmaan huomaa tuosta määrästä =D), varsinkin js ne ovat kromattuja. &amp;lt;3 LOVE &amp;lt;3Itse odotan edeleen miehen työtulostimeen uusia musteita, jotta pääsen tulostaan sellaiset harmahtavat seepiakuvat. Toivottavasti tulostimen mustaväri loppuu kohta, niin ostavat sitten kaikki patruunat uusiksi. 🙂

  1. Jessica: Kiitos! Tuo valaisin on kaunis! &amp;lt;3Thank You! The lamp is very beautiful! &amp;lt;3

 10. Moikka, mun on ihan pakko kysyä että mistä noi kauniit paljetti tyynynpäälliset on ostettu ? 🙂

 11. Kävin taas ihailemassa teidän upeaa makkaria! &amp;lt;3 Muistatko onko teillä noissa Pentikin lampuissa se kaikista pienin varjostin eli 24cm vai seuraava koko 29cm?

  1. Jemina: Kiitos ihanasta kommentistasi! &amp;lt;3 Itsekkin olen todella tyytyväinen meidän makuuhuoneeseen ja se on minusta meidän kodin onnistuinein huone. :)Pentikin Deco-varjostimet tilasin Stockmannin kautta ja ne ovat 29cm ympäryshalkaisijalla. Laitan alle vielä linkin tismalleen samaan tuotteeseen:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Pentik-Deco-varjostin/25236?itemId=25237&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Pentik-Deco-varjostin/25236?itemId=25237</a&gt;

 12. Kiitos tiedosta! =) On kyllä todella onnistunut makkari! Tytön huoneesta tykkään myös tosi paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *