Uusi idea olkkariin, Bestå-haaveilua

Näin ensimmäisen kerran Eero Aarnion Loft-kalustesarjan muutama vuosi sitten. Tallensin jo silloin inspiraatiokansiooni kuvia Askon Loft-hyllystöstä ja olen aiheesta ehtinyt postailemaankin jo useamman kerran blogissani. Kaivelin eilen inspiskansiotani ja kuvat suorastaan hyppäsivät verkkokalvolleni. Televisio on kehystetty kalusteella ja Tupla Kuplakin tuntuu tunnelmallisemmalta, kun se varjostuu ympäröivällä hyllystöllä.

Loft hyllystö ja Eero Aarnio Tupla Kupla valaisin
Loft hyllystö ja Eero Aarnio Tupla Kupla valaisin

Monesti olen suunnitellut Ikea Bestå -sarjasta rakentavani tuon tyylisen kokonaisuuden, mutta se haave on aina unohtunut jonnekin. Silti se aina säännöllisesti muistuu mieleen kerta toisensa jälkeen. Teinkin taas suunnitelman kokonaisuudesta, jonka nyt ajattelin tällä kertaa ihan oikeasti hankkia. Se vaatiin hieman säästämistä, tarkalleen ottaen kolmen 120x64cm kokoisen kaapin verran. 🙂

Ikea Bestå suunnitteluohjelma ja olohuoneen kaapisto televisiolle
Ikea Bestå kaapit ja olohuoneen sisustus - Omakotivalkoinen

Eilen illalla pyöräyttelin järjestyksen uusiksi, jotta näen kuinka kalusteet asettuisivat niille varatulle seinustalle. Mitta onkin aika tarkka, turhaa tilaa ei juurikaan jää… Tupla Kupla -valaisin jää tuolle paikalle ja muut tavarat siirtyvät pois lisäkaappien tieltä. Myös kaiuttimien paikka vaihdetaan, koska ne jäisivät muuten kaappien taakse.

Ikea Bestå kaapit ja olohuoneen sisustus - Omakotivalkoinen
Ikea Bestå kaapit ja olohuoneen sisustus - Omakotivalkoinen

Tällaisia suunnitelmia minulla. Nyt vaan lompakko säppiin ja säästämään. Jospa syksymmällä saisi kotiutettua puuttuvat kaapinosat. Viimeinkin. 🙂

Pyhitämme tämän viikonlopun perheenkesken vietetylle ajalle, joten toivottelen teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Kuvat 1 ja 2: Asko


Comments are closed.